Produs nou

JHO din Oțel Inoxidabil Pragului de Ușă Scuff Placa Pedala de Intrare de Paza Protector de Acoperire Pentru Ford Explorer 2020 2021 Accesorii Auto

999 Produse

80.93lei

-30%

115.62lei

Adauga la lista de dorinte

Citiți Înainte De A Comanda

1. Vă rugăm să vă asigurați această parte de masina ta este exact la fel ca imaginea noastră arată Înainte de Cumpărare ! 2. DOAR pentru MÂNA STÂNGĂ pe PARTEA ȘOFERULUI MASINI ! 3. Oferim reduceri SUPLIMENTARE pentru comenzi vrac. 4. Picătură de transport maritim este binevenită.

Accesorii Auto Intrare Protector Guard Pragului De Ușă Plăci De Uzură

Stare: 100% De Brand Nou Culoare: Negru/Argintiu Material: Otel Inoxidabil Montarea: Pentru 2020 2021 Ford Explorer de Bază / XLT / Limitat / Platinum NOTĂ: 1. Pot exista mici diferențe de culoare între cea interioară și cea exterioară. 2. E un pic cam greu pentru a instala, vă rugăm să adăugați mai multă bandă, dacă este necesar. (Se încălzește ușor banda înainte de installatioin) 3. Numai pragului de ușă scuff plăci sunt de vanzare, NU include nimic altceva în această listă.

Instrucțiuni De Instalare

1. Găsi locația exactă de ornamente și poziția calibrat. 2. Curata pasta poziție pentru a se asigura că acesta este curat și fără ulei, vaselină și ceară și așa mai departe. 3. Se aplică un Promotor de Aderență(NU sunt INCLUSE!!) sau alte produse care pot crește viscozitatea. 4. Scoateți folia de protecție de pe produse, așezați produsul pe poziția exactă cu precizie și cu atenție, apăsați ferm pentru a asigura o bună aderență. 5. De instalare a terminat. 6. NOTĂ: a nu se expune la mari de praf și nu de spălat termen de 72 de ore, astfel încât acesta poate fi cel mai bun bond putere. 7. IMPORTANT: Toate benzi adezive pot fi afectate de vreme. 8. SFAT: instalare Profesională este foarte recomandat.

Caracteristici

1. Conceput pentru a proteja ușa de la noi zgârieturi sau acoperi vechi zgârieturi. 2. Acestea sunt simple-stick pe capace care se potrivesc pe stoc piese.

Detalii Produs

Potrivire personalizata pentru Ford Explorer 2020 2021

Produsul Fotografii Reale

Numai pentru Ford Explorer 2020 2021 NU se potrivesc pentru alte Ford Explorer ani.

NOTĂ

1. Vă rugăm să înțelegeți că, din cauza la lumină și ecran diferență, elementul real de culoare poate ușor diferite de cele din imagini. 2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm pentru că diferențele de măsurare manual. 3. Nu vine cu instrucțiuni de instalare.Vă rugăm să contactați serviciu clienți dacă aveți nevoie de orice ajutor. 4. Numai produsul menționat în titlu și descriere este de vanzare, NU include nimic altceva. 5. Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice taxe la import care ar putea provoca.

  • Tip De Element: Masina Pragului De Ușă Plăci De Uzură
  • Numele Modelului: TXZ1537
  • Tip De Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Nume De Brand: JHO
  • Culori Disponibile: Argintiu/Negru
  • Origine: NC(de Origine)
  • Montarea: Pentru Ford Explorer 2020 2021

Etichete: ford explorer adeziv, alkantara masina, logo-ul toyota rav4 2020, piese ford edge 2013, ford explor, ae86 inițială d, ford explorer accesorii externe, ford explorer 6, cheie dacia duster 2020, ford puma.

Scrie o recenzie

JHO din Oțel Inoxidabil Pragului de Ușă Scuff Placa Pedala de Intrare de Paza Protector de Acoperire Pentru Ford Explorer 2020 2021 Accesorii Auto

JHO din Oțel Inoxidabil Pragului de Ușă Scuff Placa Pedala de Intrare de Paza Protector de Acoperire Pentru Ford Explorer 2020 2021 Accesorii Auto

Scrie o recenzie

Produse similare