Produs nou

Mecanic Fulgere de Mare Viteză de Transmisie de Date Cablu Lightning Lightning Cablu de Transfer de Date Pentru iPhone / Telefoane Android

999 Produse

23.95lei

Adauga la lista de dorinte

Fulger la fulger de migrare de date cablu de date, pentru video, fotografii sincronizare de transfer de date, de Date cablu Lightning USB cablu lightning pentru iPhone / Android

3 Modele :

Pentru IOS la IOS

Pentru Android la IOS

Pentru Android pentru Android

Produs Instrucțiuni :

Asigurați-vă că ambele telefoane iPhone sunt în IOS 12.4 sau mai târziu.Du-te la "Setări" - "General"- "Despre" - "Versiune" pentru a verifica iPhone IOS versiune.Daca IOS nu este 12.4 sau mai târziu, vă rugăm să actualizați la IOS 12.4 sau mai târziu.

Vă rugăm să conectați partea "Host" de Fulgere Să Fulgere cablu OTG la vechiul iPhone, și conectați "Logo-ul" partea de Fulger Lightning cablu OTG la noul iPhone.

Puterea pe noul iPhone, și puneți-l lângă vechiul iPhone.Vechiul iPhone ecran va apărea "Quick Start", iar ecranul va oferi opțiunea de a utiliza Noul dvs. Dispozitiv cu ID-ul Apple.Asigurați-vă că acesta este ID-ul Apple care doriți să utilizați, și apoi faceți clic pe Continuare.

Când noul iPhone este animat, ridica vechiul iPhone-ul și puneți-l pe partea de sus a noului iPhone, atunci centrul de animație în vizor.Așteptați pentru solicitarea "Complet de pe un dispozitiv nou." Dacă iPhone-ul aparatului foto nu pot fi utilizate, atingeți "Manual de Verificare" și urmați pașii de demonstrat.

Vi se va solicita să introduceți numele dispozitivului parolă pentru ecranul de pe noul dispozitiv.

Urmați instrucțiunile pentru a configura o fata ID-ul sau Touch ID pe un dispozitiv nou.

Faceți clic pe "Transfer de dispozitiv" pentru a începe transferul de date de pe vechiul iPhone la noul iPhone.Atunci când utilizați modul prin cablu, transportul pictograma instrucțiunile care două dispozitive sunt conectate.De asemenea, puteți transfera selectiv vechi setări de pe iPhone la noul iPhone telefon, cum ar fi Apple pay și Siri.

Dacă aveți un Apple watch și configurați un nou iPhone, veți fi întrebat dacă aveți nevoie pentru a transfera Apple watch datele și setările.

Loc cele două dispozitive adiacente până la transfer de date pentru iPhone este complet.Durata transferului depinde de mai mulți factori, cum ar fi cantitatea de date de transfer.

Notă :

Dacă Noul iPhone a fost activat, aveți nevoie pentru a reseta iPhone nou, șterge datele de pe iPhone, și apoi puteți transfera datele.

Resetarea iPhone-ului va șterge toate datele de pe iPhone, astfel încât să fie sigur de a spate sus datele de care aveți nevoie.

Cum să resetați iPhone-ul? "Settings"-"General"-"Reset"-"Erase All Content and Settings".

Pachetul Include :

1buc x Cablu de Transfer de Date

  • Pachet: geanta
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: DIYPHONE
  • Numărul De Model: Fulger Viteza Maxima De Transmisie Prin Cablu De Date
  • Cerere: Computer Tool Kit
  • Tip: Combinație
  • Dimensiune: For IOS to IOS / Android to IOS / Android to Android
  • Articol: Lightning Lightning Cablu De Transfer De Date

Etichete: belkin cablu, japonez mecanic instrumente, reparatii iphone reparatii, ipod cablu de transfer, mecanic telefon instrumente, auto kit instrument, 30pin adaptor, cabl iphon, mecanismele instrument, yugreen.

Scrie o recenzie

Mecanic Fulgere de Mare Viteză de Transmisie de Date Cablu Lightning Lightning Cablu de Transfer de Date Pentru iPhone / Telefoane Android

Mecanic Fulgere de Mare Viteză de Transmisie de Date Cablu Lightning Lightning Cablu de Transfer de Date Pentru iPhone / Telefoane Android

Scrie o recenzie

Produse similare