Produs nou

93cm/36.61 în Clasic Simplu Rock Textura Lotos Exprimate în Locul Balcon &Grădinărit Beton Roman Coloana Balustrada Conexiune Mucegai

999 Produse

320.68lei

Adauga la lista de dorinte

Orientare

Aceasta este o utilizare generală /multi-funcțional post care ar putea fi utilizate ca o legătură de post între coloane, colț sau o trecere de post dintre cele patru de direcție.Un bloc poate avea nevoie, dacă este nevoie bloca o anumită direcție, și ne-ar oferi 8 blocuri libere pentru confortul dumneavoastră.Amintind: Vă rugăm să FIE REMARCAT faptul că ne sunt de vânzare colțuri în acest link NUMAI.Balustrada forme ar trebui să fie comandate SEPARAT, dacă este necesar, BALUSTRADA FORME NU SUNT O OPTIUNE PACHET. 1. Dacă găsiți că avem un alt specificații atașat, acest sensuri există alte specificații disponibile.Vă rugăm să ne întrebăm cum de a comanda-le atunci când le place.Sau vizitati MAGAZINUL nostru de ACASĂ pentru a vedea mai multe opțiuni. 2. Vă rugăm să ia înălțime ideal în considerare împreună cu balustrada înălțime și feroviar lățime. 3. Vă rog lăsați-vă NUMELE COMPLET numărul de telefon, informații pașaport (rusă prieteni) și informații fiscale (Brazilia prieteni), atunci când plasați comanda.Curierii nevoie thenm să te contacteze atunci când se face livrarea sau poate avem nevoie de confirmare după ce vom primi comenzi.

Catarama De Fixare

Doar o rotație a catarame, puteți asambla sau separat mucegai, ușor pentru a prinde și eficiente pentru construcții.Note: 1. Vă rugăm să fixați catarame în capătul mai MIC. 2. Materiale plastice uzate ca zilele trec, dacă veți găsi că cataramele sunt rupte, vă rugăm să folosiți o sârmă de oțel sau șuruburi M8 de fixare.

Dimensiuni

Dimensiunile arătat mai jos sunt dimensiunile standard ale celor două stiluri care ne-a oferit aici.

Construcții

1. Vă rugăm să perie de presă mucegai în interioarele de mucegai, ar da o buna scoaterea din ea și de a proteja de mucegai pe perete. 2. Vă rugăm să lovit mucegai ușor cu un ciocan de plastic după ce se toarnă beton /ciment. 3. Vibratoarele nu sunt o necesitate pentru construcții.Dar unii ar trebui luate măsurile necesare, cum ar fi de a introduce un băț sau o rangă în ciment de mai multe ori pentru a scoate aerul.Vă rugăm să vibreze timp de 5 secunde MAX dacă utilizați un vibrator (CU GRIJĂ, PENTRU că SE POATE RUPE MUCEGAI sau SCURGERI se POATE ÎNTÂMPLA) 4. Vă rugăm apă mucegai înainte de a lua de pe matrite. 5. PROCESELE de mai SUS sunt foarte critice pentru o mai mucegai de viață de serviciu.

Despre Noi

Cu 10+ ani de experiență în construcția de fabricație mucegai și o colecție completă de matrite, suntem încrezători că putem oferi un one-stop de oprire și de a rezolva toate întrebările.Nu putem garanta că matrite ar putea fi utilizate pentru mai mult de 1000times sau 10+ ani.Dar suntem încrezători că ne oferă un preț rezonabil, cu cea mai bună calitate.

  • Numărul De Model: SD-093 LD-093
  • culoare: pe alb
  • Cadru De Finisare: Nu Filmate
  • Tratat Sub Presiune Din Lemn Tip: Natura
  • Caracteristici: Multi-Funcțional
  • Cerere: Grădinărit Și Balcon
  • Plastic Tip: HDPE
  • Avantaj: De Economisire A Costurilor
  • Caracteristică: Rezistent la apa
  • model: Simplu Rock Taxture, Lotos
  • Material: ABS
  • Utilizare: Prefabricate Balustrada
  • Tip: Garduri, Spalier & Gates
  • Descriere: 93cm/ 36.61 în
  • Material Cadru: Plastic

Etichete: roman coloana vaze, 3d mucegai, beton, verde de lalea, balcon ghiveci de flori, roman pilon matrite, coloana mucegai, pilon roman, gradina de frontieră, plante de interior raft.

Scrie o recenzie

93cm/36.61 în Clasic Simplu Rock Textura Lotos Exprimate în Locul Balcon &Grădinărit Beton Roman Coloana Balustrada Conexiune Mucegai

93cm/36.61 în Clasic Simplu Rock Textura Lotos Exprimate în Locul Balcon &Grădinărit Beton Roman Coloana Balustrada Conexiune Mucegai

Scrie o recenzie

Produse similare