Produs nou

Automate Apă Timer Electronic Aspersoare De Comandă A Electrovalvei De Irigare Prin Picurare Udarea Plantelor Jardin Grădină Sistem De Udare

999 Produse

55.91lei

-19%

69.04lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere:

Acest electronic automat de irigare timer este de mare folos pentru udare gradina plantare adecvat în special pentru oameni nu sunt acasă sau prea ocupat pentru a avea grijă de familia lor grădină.Multiprogram poate fi setat pentru diferite cereri.Practic produs la pret bun, în valoare de cumpărare.

Caracteristici: adopta Principal din material plastic de calitate, garnitură de cauciuc design,etanșe și bine etanșare, rezistente la uzura si anti-coroziune.Durabil de a utiliza!Inteligent flori de udare timer, automate programabile timp de udare, ceas standard de timp.Puteți seta timp de udare pentru gradina ta atunci când nu sunteți acasă.Diferite programe pentru diferite cereri: singur program, multiprogram, regulat, ciclu, program de o zi, program de mai multe zile.Iar programul poate fi stabilit ca cererile tale.Util și practic pentru controlul sistemelor de irigare în domeniul casnic, îi place familia gradina, gradina pe acoperis, gazon, balcon, curte etc.

Caietul de sarcini:

Stare: 100% De Brand Nou

Material: Plastic

Principalele Culoare: Verde ca Imagine

Racord de apă: 21mm (0.8") robinet cu 26.5 mm (1") fir

Aplicabile Racord de Furtun: 13 mm (1/2") - Potrivit pentru toate cunoscut plug-in sistemele (Furtunul nu este inclus)

Irigare Timp: mai scurt de 1 min, cel mai lung de 9 ore 59 min

Potrivit Presiunea Apei: 200~600KPA

Potrivit Apă Temperatura: 0~40℃

Irigare Mediu: Cer Acoperit De Apă Proaspătă

Întrerupător: Automat, Manual

Putere: 1.5 V Baterii tip AAA x 2 (Nu sunt incluse)

Dimensiune: Aprox. 9.8 cm x 16.5 cm / 3.8" x 6,5"

Pachetul Greutate: 280g

Pachetul Inclus:

1 x Irigare Timer + Accesorii ca imagine (Nu este inclus baterie)

1 x Manual de Utilizare

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-0~1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

3. Aparatul nu poate fi oprit de la voi, și continuă indirecte de putere-off obicei va determina programul să fie pierdut.

4. Vă rugăm să rețineți că cele de tip nou si tip vechi de acest produs va fi trimis la întâmplare, și asigurați-vă că nu se va supăra înainte de a comanda.

  • Nume De Brand: EECOO
  • Tip: aspersoare de control timer, Grădină Irigații
  • type1: Irigare Timer, Irigare Control Timer,Electronice Aspersoare Con
  • Material: Plastic
  • Numărul De Model: JY005
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: cristal scară, uvi sistem aquaponia, dc electromagnetice, robinet temporizator, mare sistem acvaponic, 3 inch electrovalva, simplu sistem acvaponic, gradina aspersoare timer, broasca de iaz, 4 tier stau de plante ghiveci raft interior.

Scrie o recenzie

Automate Apă Timer Electronic Aspersoare De Comandă A Electrovalvei De Irigare Prin Picurare Udarea Plantelor Jardin Grădină Sistem De Udare

Automate Apă Timer Electronic Aspersoare De Comandă A Electrovalvei De Irigare Prin Picurare Udarea Plantelor Jardin Grădină Sistem De Udare

Scrie o recenzie

Produse similare