Produs nou

SW-CJ-1D SW-CJ-1G de purificare masă; ciuperci comestibile; culturi de țesuturi masă; aseptice masa

999 Produse

4 542.23lei

Adauga la lista de dorinte

Caietul de sarcini:SW-CJ-1D, SW-CJ-1G

SW-CJ-1D ( 1G curățarea masă este un local unitate de curățare pentru domeniul medical, sanitar, inginerie biologică și experimente științifice.

În primul rând, principiul de lucru

Aer prin partea de sus / Partea din spate primar filtru de aer și zgomot redus ventilator centrifugal de presă în plen, care este uniform evacuat pe partea superioară a filtrului HEPA pentru a forma un nivel de Gao Jie claritate / vertical perdea de aer elimină original naturală a aerului în zona de lucru, și de a ajunge la ideal Gao Jie spațiu curat după cinci minute.Adopta ventilator reglabil, dublu de reglare a vitezei aerului de volum, atingeți tip comutator regla tensiunea, asigura viteza vântului în zona de lucru este mereu in stare ideala.

Două caracteristici structurale

Cutie carcasa este fabricata din import MDF foaie, care asigură o durată lungă de timp, fără rugină, de acoperire a suprafeței cu electric de suprafață, netedă și fără praf suprafață și placă de oțel inoxidabil pus pe placa de baza, deci este un material durabil și convenabil.

Parametru

SW-CJ-1D

SW-CJ-1G

Curățenia nivel

Clasa 100@≥0.5 um (US Federal 209E)

Număr de colonii

≤0.5 buc/portie·timp (∅90 mm placă de cultură)

Viteza medie a vântului

0,25 m~0.45/m/s (Rapid, lent, viteză dublă)

zgomot

≤62dB (A)

Vibrații jumătate-valoarea de vârf

≤0,5 microni (x.y.direcția z)

iluminare

≥300LX

Alimentare

AC Single-phase220V/50Hz

Putere maximă de disipare

130W

Greutate

85 kg

Specificația și cantitatea de înaltă eficiență de filtrare

695 x 455 x 50 x1pcs.

695 x 600 x 50 x1pcs

Lampă fluorescentă/Specificația și cantitatea de lampă cu ultraviolete

20W*1 /20W*1

20W*1 /20W*1

Aplicabile, numărul de angajați

Singura parte singur

Metoda de alimentare cu aer

Vertical suflare

Orizontală scade

Dimensiuni schiță

850 x 580 * 1600Mm

850 x 580 * 1600Mm

Spațiu de lucru de mărime

700 x 500 * 500 mm

700 x 400 * 500 mm

Verticale de alimentare cu aer: aerul este aspirat în partea de sus presiune negativă de aer, filtrat prin efectul principal și de înaltă eficiență dispozitiv, iar aerul este evacuat din partea de sus la partea de jos.Acesta este utilizat pe scară largă în laboratoare, produse biofarmaceutice, industria alimentară, fotoelectric industrii, microelectronică, hard disk de fabricație Și în alte domenii.

Orizontală și umiditate : aerul este aspirat în partea de sus presiune negativă de aer și se filtrează prin primar de înaltă eficiență dispozitiv, iar aerul este suflat din spate spre față.Acesta este utilizat pe scară largă pentru ciuperci comestibile, flori și copaci, altoire a plantelor, cultivare, etc. Notă: 1. Funcțiile verticale de alimentare cu aer și orizontale de alimentare cu aer sunt exact la fel, și nu există nici o distincție evidentă între avantaje și dezavantaje. 2. Desktop și podea bancuri de lucru sunt proiectate cu sticlă față-verso.Față de single-sided banc de lucru este de sticlă uși glisante, iar partea din spate este fixat de sticlă, care pot fi operate pe de o parte.Ambele față și spate din față-verso masa de lucru sunt uși glisante din sticlă, care poate fi operat pe ambele părți. 3. Lungimea dubla masa este mai mare decât lungimea singur tabel.

metoda de plata:- acceptam urmatoarele metode de plata:-Creditare, VISA card bancar, transfer bancar, Western Union și așa mai departe.Global rapid vinde pe plata -Toate se ocupe Alipay.Transport:- vă Rugăm să acorde o atenție pentru a adresa dvs. de ordine trebuie să completezi adresa de livrare meci. (Dacă sunteți din Rusia, vă rog lăsați-vă numele complet, ceea ce este foarte important)-Elemente vor fi plătite în termen de 3 zile lucrătoare după plata.Livrarea va fi disponibil în întreaga lume prin intermediul Epacket / China Post Airmail / UPS / FEDEX / DHL / EMS.De -otdalenny zona poate provoca suplimentare costurile de transport.- Vă rugăm să verificați detaliile de livrare, în caz de deteriorare, vă rugăm să-l accepte și să ne contactați imediat.Confirmăm și trimite un nou oneGuarantee:-defektnye problemă trebuie să fie livrate în termen de 7 zile lucrătoare de la livrarea de bunuri;-Deteriorarea bunurilor trebuie să fie depuse în termen de 5 zile lucrătoare de la livrare.contactați-ne:- Dacă doriți să comandați un ordin de mare en-gros, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.- Dacă aveți nevoie pentru a comanda mai multe elemente, vă rugăm să ne anunțați în primul rând.Va putem oferi un discount.Feedback:Orice comentarii de la tine va fi foarte apreciat.Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru sau produs, vă rugăm să ne dea un 5 zvezd.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi cât mai curând posibil.

  • Model: SW-CJ-1D, SW-CJ-1G
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Putere: 130 (Kw)
  • Fluxul de aer: Explicație (m3/h)
  • Procesul de personalizare: Da
  • Aplicabile în domeniul: Utilizate pe scară largă în domeniul electronicii, apărare națională, instrumente de precizie, m
  • Rata de purificare: Nivelul 100 (%)
  • Numele produsului: Peste banc curat
  • Tehnologie de purificare a aerului: Photocatalyst tehnologie, HEPA înaltă eficiență tehnologia de filtrare
  • Zgomot: 62 (dB)
  • Numărul De Model: SW-CJ-1D, SW-CJ-1G

Etichete: mitra masă electrică, simplu cultura mass-media, ms medii de cultură, vibrio medii de cultură, prize electrice masă, multifunctional electric, masă, , microbiologie, medii de cultură, topsy electrice de masă, ascensor electric de masă, plita electrica masă.

Scrie o recenzie

SW-CJ-1D SW-CJ-1G de purificare masă; ciuperci comestibile; culturi de țesuturi masă; aseptice masa

SW-CJ-1D SW-CJ-1G de purificare masă; ciuperci comestibile; culturi de țesuturi masă; aseptice masa

Scrie o recenzie

Produse similare