Produs nou

Lemn Teaser Creier Secret Deschidere Cutie De Puzzle Magie Misterios Cutie Cadou Cutie

999 Produse

31.47lei

-24%

41.95lei

Adauga la lista de dorinte

Material: Fag

Exterior dimensiuni: 5 x 1. 46 x 1. 46 inch; dimensiune interioară: 2. 75 x 1 x 0. 5 inch.

Recomandat pentru vârstele de 5 și în sus, copiii ar trebui să fie utilizate sub supravegherea unui adult, vopsea pe baza de apa, touch netedă.

Puteți ascunde un inel, o idee de cadou sau alte surprize.

Culoare:Lemn de culoare

Burr Puzzle-uri au fost găsite în Europa și Asia începând cu secolul al 18-lea, Ea întruchipează înțelepciunea anticilor

Acest Burr Puzzle este special conceput pentru a dezasambla și reasambla, Puzzle-uri din lemn clasic și popular Joc de Puzzle jucării, se pot instrui și de a dezvolta logica ta și de a îmbunătăți IQ-ul, potrivit atât pentru tineri și bătrâni.

De puzzle-uri din lemn poate arata simplu, dar conține o mulțime de mistere, ele sunt, de obicei, ușor de demontat, dar dificil de a asambla, fiecare Puzzle din lemn este special și unic, o mulțime de distractiv să se joace cu.

Joc cu Puzzle-uri din lemn poate exercita nu numai creierul, dezvoltarea inteligenței, pentru a îmbunătăți capacitatea de rezolvare a problemelor, dar, de asemenea, scuti de presiune, relaxați-vă starea de spirit și de a obține plăcere, tu și familia va avea destul de o mulțime de distracție prin această centralizare creierul jucărie.

Conținutul pachetului: 1 x Puzzle jucărie

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Material: Lemn
  • Origine: NC(de Origine)
  • Puzzle Stil: Puzzle 3D
  • Gen: Unisex
  • Avertizare: no
  • Intervalul De Vârstă: 8-11 Ani
  • Nume De Brand: DOYOQI
  • Stil: Desene animate
  • Numărul De Model: 8090

Etichete: cutie de mister, creierul uman, inițial inel de argint, las puzzle, secretul compar, dl puzzel cutie, puzzle cu secret, mare joc de creier, anime cutie cadou, lemn secretul magic, cutie de puzzle greu.

Scrie o recenzie

Lemn Teaser Creier Secret Deschidere Cutie De Puzzle Magie Misterios Cutie Cadou Cutie

Lemn Teaser Creier Secret Deschidere Cutie De Puzzle Magie Misterios Cutie Cadou Cutie

Scrie o recenzie

Produse similare