Produs nou

Panou tactil Pentru Huawei P8 lite Touch Screen Sticla Senzor Digitizer Cu FPC Cablu Flex ALE-L21 ALE-L02 HI6210SFT ALE-L23

999 Produse

27.38lei

-4%

28.82lei

Adauga la lista de dorinte

Panou tactil Pentru Huawei P8 lite 2015 Touch Screen Sticla Senzor Digitizer Cu FPC Cablu Flex ALE-L21 ALE-L02 HI6210SFT ALE-L23

En-gros : 10buc/Set, mai mult de 30% reducere decât o singură achiziție,Sprijin mixt color cumpărare.

Faceți clic pe imaginea de mai jos :

☞☞☞☞☞☞Atenție : Pls testați-l înainte de a-l instalați pe telefon,sau nu vom accepta orice litigiu după.

După ce ați primit produsele,ai avut mai bine să nu instalați înainte de test,puteți link-ul de la placa de baza si primul test pentru a vă asigura că funcționează perfect.dacă nu ești bun la înlocuirea LCD,vă recomandăm să găsiți un profesionist persoană de întreținere să-l înlocuiască.

Notificare:

1.Avem doar un set de instrumente pentru toate pachetele.Dacă ați achiziționat mai multe ecrane și necesitatea de a avea mai multe seturi de instrumente, vă rugăm să faceți o notă în comanda sau trimite-ne un e-mail.Instrumentul este cel mult la fel ca numărul de ecrane. 2.Dacă nu pot fi folosite după ce ați primit și testat pe ecran,sau dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu vă faceți griji,puteți să ne spuneți imediat în loc de a lăsa un feedback negativ sau de a deschide un litigiu,se va da un soluția mulțumit furnizori de servicii pentru adulti. 3.Vă pot spune cu noi sau lăsați un mesaj pe ordinea dacă aveți orice alte nevoi,va vom trimite ca la fel, dacă ne-am promis.

Mai jos Condiții de Garanție:(nevoie de video și dovada foto)

(1).atunci când primiți pachetul,iar ambalajul a fost deteriorat.nu semna pachetul. (2).Găsiți elementul este deteriorat atunci când merge la colet.show spate pentru lcd,avem un logo-ul în spate. (3).Găsiți elementul nu mai funcționează atunci când sunteți de testare,și nu-l instalați. (4).Ai greșit culori sau modele. (5).Nu ai primit elemente.

Condițiile De Mai Jos Nu Sunt În Garanție:

(1).Nu ai testa elemente înainte de a instala. (2).Nu de lucru sau deteriorat din cauza instalării incorecte. (3).Te-au folosit elemente. (4).Nu ați primit pachetul pentru că ai lăsat-o gresit adresa sau numărul de telefon.

(5).Produs depășește garanție ora---3 Luni.Produsele deteriorate din cauza omului motivele nu sunt acoperite de garanție.

Descriere:

1.Panou Tactil Ecran Digitizor.

2.Repararea/Înlocuirea vechi, rupt, spart, deteriorat cu Ecran Tactil Digitizor .

3.Cu Originalul Digitizer Sticla, Nici un Pixel Mort, de Mare Calitate în Stoc.

4.Toate dispozitivele sunt testate, unul câte unul înainte de expediere și de 100% de lucru bine.

5.Ambalate în condiții de siguranță în bubble.

Pachetul Include:

1buc * Panou Tactil Ecran Digitizor.

Memento Prietenos:

1. Vă rugăm să permiteți un pic de variație de culoare pentru diferite setarea de afișare. 2. Vă rugăm să verificați modelul dvs. de telefon cu atenție pentru a evita cumpărarea erori.

3.Avem doar un set de instrumente pentru toate pachetele.Dacă ați achiziționat mai multe ecrane și necesitatea de a avea mai multe seturi de instrumente, vă rugăm să faceți o notă în comanda sau trimite-ne un e-mail.Instrumentul este cel mult la fel ca numărul de ecrane.

Vă mulțumim pentru achiziția dvs.,cele mai Bune urări.

  • Tip: Ecran Tactil Digitizer Panou
  • După serviciu: Unul câte unul, după-service
  • Timp De Garanție: 3 Luni(cu Excepția omului motive)
  • timp de manipulare: Nava în termen de 24
  • Dimensiune: 5 inch
  • Ecran: ≥5"
  • Model produs: Va putem oferi toate tipurile de piese de schimb pentru telefon mobil
  • Pixel: 1280*720
  • Control De Calitate : Testat bine înainte de expediere
  • Compatibil Marca: Huawei
  • Numărul De Model: ALE-L21 ALE-L02 HI6210SFT ALE-L23
  • Nume De Brand: OTOZISON
  • culoare: Negru / Alb / Aur
  • Se Potrivesc Pentru: Pentru Huawei P8 lite 2015

Etichete: coque y6 2018, înapoi caz pentru huawei y6 pro, caz hauwei p smart plus 2019, naomi, hm67, mi a2 lite ecran roșu, xoimi km a2 lite ecran, piese de schimb pentru huawei p8, coque huawei y5, hisense er.

Scrie o recenzie

Panou tactil Pentru Huawei P8 lite Touch Screen Sticla Senzor Digitizer Cu FPC Cablu Flex ALE-L21 ALE-L02 HI6210SFT ALE-L23

Panou tactil Pentru Huawei P8 lite Touch Screen Sticla Senzor Digitizer Cu FPC Cablu Flex ALE-L21 ALE-L02 HI6210SFT ALE-L23

Scrie o recenzie

Produse similare