Produs nou

10Inch de Plastic Neregulate Profil Gauge Măsură de Conducător de Contur Duplicator Pentru Măsurarea Precisă Gresie Lemn Laminat Instrument de Marcare

999 Produse

45.84lei

-30%

65.49lei

Adauga la lista de dorinte

Puncte:

1、Material Durabil: conturul gabaritului este fabricat de înaltă calitate plastic ABS.Este frumos și voinic, și are o structură rezonabil.Acesta este durabil și nu va zgâria modelul original.

2、Dimensiuni Produs: 10"/25cm multi-funcțional conturul gabaritului oferă inch și centimetri măsurători.Dimensional marcaje sunt pe ambele părți.

3. Easy de a Utiliza: apăsați pin-ul de pe forma și traiectoria.Dacă pin-ul este prea slab, aveți posibilitatea să utilizați un clește pentru a apăsați capac din alama din nou pentru a restabili unele etanșeitate.Gabaritul este convenabil, economisind timp și efort.

4, Un Instrument Util: Un instrument util pentru a lucra cu o varietate de modele, ușor copierea de orice forma sau copierea contururi pentru prelucrarea lemnului, faianta, gresie sau simțit de instalare.

5、Largă de Aplicații: Acest indicator este potrivit pentru măsurarea multe obiecte neregulate, cum ar fi automobile, foi de metal, cadre circulare, tevi, placi, panouri din lemn, pardoseli, covoare, mobilier și multe altele.Fiți atenți atunci când utilizați pentru a preveni un prejudiciu.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Dimensiune: 25*10.5*2cm/9.84*4.13*0.79 în

Greutate: aproximativ 325g

Lista De Ambalare:

1 * Profil Ecartament

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • Numărul De Model: Profil Gauge Măsură De Conducător
  • Nume De Brand: VAHIGCY

Etichete: femeile neregulate costum, ecartament de un metru de prelucrare a lemnului, calibru teava, neregulate de măsurare, profil de conducător, conturul pătrat, model contur, marcajul indicator pentru prelucrarea lemnului marca, jumătate maneca neregulate, Gauge Șablon.

Scrie o recenzie

10Inch de Plastic Neregulate Profil Gauge Măsură de Conducător de Contur Duplicator Pentru Măsurarea Precisă Gresie Lemn Laminat Instrument de Marcare

10Inch de Plastic Neregulate Profil Gauge Măsură de Conducător de Contur Duplicator Pentru Măsurarea Precisă Gresie Lemn Laminat Instrument de Marcare

Scrie o recenzie

Produse similare