Produs nou

KONKA Faciale vapor de Mare capacitate rezervor de apă 100ml Blând și Deap curățare față steamer Electric spa față vapor de Albire

999 Produse

82.30lei

-53%

178.88lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere: 1. 100ml de mare capacitate rezervor de apă, pulverizare timp de până la 9 minute pe deplin deschide porii, de a promova curățare pentru a atinge profund efect de curatare, elimina în mod eficient de praf, ulei, acnee, acnee, puncte negre, acnee pe suprafața pielii. 2. Negativ ionizat moleculele de apă sunt profund hidratata, iar PTC este încălzit uniform pentru a face moleculele de apă mai delicat și confortabil, cu o temperatura aburului, care este ușoară și non-iritant pentru piele. 3. Fiecare por fi complet hidratata și întinse, se înmoaie murdăria și ulei pe porii și pielea, și curăța mai ușor și mai bine; pielea poate absorbi, de asemenea, suficientă umiditate în același timp, să păstreze deschide porii, reduce apariția de acnee, Pielea rămâne proaspătă, netedă și hidratată. 4. Materialul de siguranță, ecologice, material ABS, usoara hidratare, non-sensibilitate a pielii de calitate, o mașină poate fi aplicat la întreaga familie. 5. Design personalizat: mâner portabil, cu un singur buton de deschidere funcție, funcționarea convenabil și simplu de aplicare;6.150 ° elevație design ergonomic, mai confortabil și plin abur fata. 7. Puteți adăuga uleiuri esențiale și bucura cu ușurință de aromaterapie SPA, care vă poate ajuta calma nervii și de a stimula vitalitatea.Garanție:

Oferim o garanție de un an pentru produs.Dacă nu există nici un prejudiciu, va Vom trimite gratuit piese de schimb, vă rugăm să-l instalați (va vom trimite video de instalare).Dar dacă acesta este deteriorat de factori umani, sau dacă acesta este distrus de forțe externe, va trebui să plătească niște taxe.

Pentru pielea cu acnee și puncte negre, efectul va fi mult mai evident după utilizarea de aromoterapie. "

Parametrii de produse:

1. Tensiune nominală: 220V/110V

2. Frecventa: 50hz

3. Putere de intrare: 280W

4.Capacitate rezervor de apă: 100ml

NOTĂ:

Dacă aveți cerințe speciale, vă rugăm să lăsați un mesaj atunci când plasați comanda.

Notă Important: nu scoateți rezervorul de apă atunci când există apă în rezervorul de apă.În scopul de a fluxului de apă în mașină, în partea de jos a rezervorului de apă este atins și apa va curge.Prin urmare, dacă nu scoateți rezervorul de apă atunci când există apă în rezervorul de apă, nu va fi apă în chiuvetă.Acesta este un fenomen normal.Nu este că rezervorul de apă se scurge.Vă rugăm să fiți conștienți.

1.Vom articole expediate în termen de 48 de ore (zile lucrătoare, nu China sezoane de vacanta), după ce plata a fost confirmată de către platformă.

2.Avem rusă și Statele Unite ale americii și Spania Polonia & & Franța & Indonezia Depozit Local.Dacă doriți livrare rapida, vă Rugăm să alegeți "nave de RU & NE & ES & PL & FR sau ÎN", vă veți bucura de servicii locale, suport de 15 zile de returnare la depozit local pentru nici un motiv, gratuit, TVA, taxe pentru cumpărători.

3.Am doar nava a Confirmat pentru adresa.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.

4.Dacă nu primiți comanda în termen de 60 de zile lucrătoare,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Feedback-ul negativ, Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

5.Mod de livrare am ales Funkit.ro Standard de transport maritim /DHL.

Timpul este de aproximativ după cum urmează:

Va vom trimite Adaptorul corect că, potrivit pentru țara în care adresa de livrare:

1.Va garantam ca toate produsele sunt de brand nou, și de a oferi o garanție de 1 an pentru produse.

2.Dacă elementul este deteriorat în timpul transportului sau nu poate fi utilizat în mod normal,vă rugăm să contactați-ne poze reale dintre elemente si va vom returna banii.

3.Dacă întrebarea dvs. este confirmată, putem trimite gratuit piese de schimb, dar pentru orice daune fizice sau deteriorarea este urmare a cumpărătorului abuz, Cumpărătorii trebuie să plătească o parte din bani.

4.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

5. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire și specifice motiv pentru a reveni.

1.Dacă aveți orice problemă cu privire la comandă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

2.Dacă aveți o mare experiență de cumpărături în magazinul nostru, vă rugăm să lăsați-ne 3 rating de 5 stele și partaja cu prietenii tăi.

  • Mărfuri De Certificare A Calității: CCC
  • Tensiune Nominală: 220V/110V
  • Putere De Intrare: 280W
  • Sursa De Alimentare: electric
  • Tip: facial vapor
  • Capacitate Rezervor De Apă: 100ml
  • Frecvența: 50hz
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip Spray: Fierbinte Spray
  • Nume De Brand: Konka
  • Numărul De Model: KZ-X6

Etichete: perie cu aer, facial vapor, scrub facial, rezervor de top, kz zs5, mașină de tuns parul, trimmer anlan, vapor de îmbrăcăminte, spa facial, fata vapor.

Scrie o recenzie

KONKA Faciale vapor de Mare capacitate rezervor de apă 100ml Blând și Deap curățare față steamer Electric spa față vapor de Albire

KONKA Faciale vapor de Mare capacitate rezervor de apă 100ml Blând și Deap curățare față steamer Electric spa față vapor de Albire

Scrie o recenzie

Produse similare