Produs nou

15cm Universal Sabie de Samurai Schimbătorului de Viteze Schimbator Katana Metal Manua Transmisie schimbătorul de viteze pentru Opel, Peugeot, TOYOTA, Honda

999 Produse

28.70lei

Adauga la lista de dorinte

15cm Universal Sabie de Samurai Schimbătorului de Viteze Schimbator Katana Metal Manua Transmisie schimbătorul de viteze pentru Opel, Peugeot, TOYOTA, Honda

Culoare: negru cu rosu,alb cu rosu,rosu cu balck,albastru cu alb, auriu cu negru balck dorit Vreodată să fie ca un samurai?Ei bine, acum ai (cam) poate!Sabia de Samurai Butonul de Schimbare este construită în totalitate din oțel pentru durabilitate, cu tesatura de poliester țese și nichel placat cu alama accente.Acestea sunt perfecte pentru cei care sunt gata pentru a lovi pistei sau cei care doresc să stil cu show-ul lor masini Caietul de sarcini se Potrivește fire 8x1.25, 10x1.25/1.50, și 12x1.25 Înălțime: 152mm 205mm Materiale Poliester FabricIt este realizat din 2 părți: - un mâner și o tsuba Mâner: sintetice, mătase+lemn tare Tsuba material : Lemn + aliaj de zinc+ aluminiu pachet de Negru boxe Pachetul include: 1 Sabie de Samurai Butonul de Schimbare 4 adaptoare: 12 mm,10 mm,9.5 mm,8mm Toate produsele sunt de Brand Nou daca nu este specificat altfel pe lista.Vindem DIY (Do It Yourself) Elemente cu câteva excepții.Vom lua nici o responsabilitate în procesul de predare ai cum să instalați.Instalare profesională este puternic recomandat.

Suntem reseller,vă rugăm să ne contactați dacă doriți obține cele mai bune reduceri pentru o mare de cumpărare.

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.

În general, vom trimite articolele cât mai curând posibil după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare pentru toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare pentru țările individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.

Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în perioadele de livrare.

Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Înțeleg că sunteți îngrijorat cu privire la eventualele costuri suplimentare pentru elemente.Bazat pe experiența din trecut.

NOTĂ:

1. Am livrat fiecare comanda pentru Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza starea expediere pe site-ul corespunzător.

2. Culoare așa cum se arată în fotografie.Real element va arata la fel ca imagine , cu toate acestea , pot exista mici variații în culori datorită efectul de iluminare de fotografie a lua sau a ofertantului setărilor monitorului.

3. Compara dimensiuni de detaliu al tău, vă rugăm să permiteți-2-3cm diferă datorită măsurare manual, mulțumesc.

4. Eu sunt un reseller, am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros?

BUNĂ, vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate este în condiții inițiale.

În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute atunci când acestea sunt de retur.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere la compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Despre Feedback-Ul:

Noi menținem standarde înalte de excelență 5 STELE și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ.

Astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

  • Articol Greutate: 0.35kg
  • Extern De Certificare De Testare: ISO9001
  • Caracteristici Speciale: pentru Honda, Volkswagen, BMW, Opel, Peugeot, Audi
  • Element De Lungime: 20cminch
  • Lățime Produs: 0cminch
  • Înălțime Element: 0cminch
  • Dimensiune: M8/M9.5/M10/M12
  • Numele Modelului: SK095
  • An: TOATE
  • Tip De Material: Lemn + aliaj de zinc+ aluminiu

Etichete: sabie katana, gt butonul de schimbare, sabia, schimbator shimano, opel astra j, Peugeot 3008, corolla, butonul de viteze schimbare, bronz de lemn buton, Katana Butonul De Schimbare.

Scrie o recenzie

15cm Universal Sabie de Samurai Schimbătorului de Viteze Schimbator Katana Metal Manua Transmisie schimbătorul de viteze pentru Opel, Peugeot, TOYOTA, Honda

15cm Universal Sabie de Samurai Schimbătorului de Viteze Schimbator Katana Metal Manua Transmisie schimbătorul de viteze pentru Opel, Peugeot, TOYOTA, Honda

Scrie o recenzie

Produse similare