Produs nou

10buc Mobilier Curele Copilul de Verificare Reglabil Anti Sfat Mobilier Kit Ancore

999 Produse

26.80lei

-17%

32.66lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere:

100% brand nou,de înaltă calitate

Caracteristici:

Mobilier curele asigura mobilier de perete pentru a vă ajuta împotriva mobilier de basculare, chiar și în timpul cutremure și furtuni.

Dacă aveți copii sau animale de companie la domiciliu, ia în considerare utilizarea acestui anti-tip kit de ancorare toate dvs. de top-grele și nesigure mobilier, "asigurat" casa ta pentru a preveni accidentale mobilier sfat-overs.A crea și menține un mediu sigur pentru copii si animale de companie .

Impactul rezistent la mobilier ancore sunt alcătuite din două paranteze legat de o curea.Aplicarea de noi materiale oferă mobilier ancore kit o mai mare rigiditate și rezistență.Curelele au, de asemenea, bun ignifugă de proprietate, de mare stabilitate, anti-îmbătrânire și cracare de Proprietate, ceea ce economică sporește siguranța și stabilitatea pentru păstrarea mobilei în loc.

[ELIBERARE RAPIDĂ DETAȘABIL FACE MUTAREA MOBILEI cu UȘURINȚĂ] siguranța curea oferă un rezultat pozitiv și de încredere de blocare atunci când angajate și alunecă cu ușurință cu un comunicat de presă, astfel încât să puteți cu ușurință și în condiții de siguranță curat în spatele mobilier, atunci când este necesar.Ca mobilier curele sunt instalate În partea din spate, nu vezi curele de față, dar ele pot fi vizibile din părți.

[10 PACK MOBILIER pentru COPII ANCORE MULȚUMIT MAI mult de NEVOILE TALE] pachetul include 10 pack mobilier bretele de securitate.Curele reglabile, de asemenea, veni cu instrucțiuni ilustrate și toate nevoie de hardware-ul de instalare.Perfect pentru ancorarea stand TV, dulap, dulapuri, biblioteci, salon, cabinete , dulapuri și mobilier.NOTĂ: pentru cea mai bună protecție și rezultatele, 2 curele sunt necesare pe TV sau piesa de mobilier.

[REZISTENTE la CUTREMUR MOBILIER CURELE] Cutremurele lovesc fără avertisment.Noastre grele curele pot asigura în condiții de siguranță dumneavoastră obiecte de mobilier special biblioteci sau înalt și mobilier care ar putea aluneca sau cădea atunci când se produce cutremurul de mai jos 5.5 cutremur.Ne-ar sfătui 2 curele sunt utilizate pentru fiecare element de mobilier Pentru cel mai bun rezultat

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Mobilier Curele

Material: Nylon

Dimensiune: aprox.ajustare curea: 244mm/8.82 în

Culoare:Alb

Cantitate: 10 Buc

Notă:

Tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch.

Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul Include:

10 x Mobilier Curele (alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus.)

  • Nume De Brand: OOTDTY
  • Origine: NC(de Origine)
  • Utilizare: Ușile Dulapului
  • Gen: Unisex
  • Caietul de sarcini: 9
  • Funcția: cabinet de blocare
  • Material: Nailon
  • culoare: Alb
  • Dimensiune: 244mm/8.82in
  • Numărul De Model: Rezistente La Cutremur
  • Intervalul De Vârstă: 12+y

Etichete: anti sfat curele b q, copilul dovada, lemn ancore mobilier, blocare pentru copii, siguranta copilului tv, dulap de blocare, anti sfat perete curea, scaun papusa, blocare dulap, 5d diy diamant pictura frumoasa si bestia.

Scrie o recenzie

10buc Mobilier Curele Copilul de Verificare Reglabil Anti Sfat Mobilier Kit Ancore

10buc Mobilier Curele Copilul de Verificare Reglabil Anti Sfat Mobilier Kit Ancore

Scrie o recenzie

Produse similare