Produs nou

De Vânzare la cald Nou Personalizat cat mascota costum Lampo pisici Mascota Costum Pentru Adulți

999 Produse

594.62lei

-19%

743.27lei

Adauga la lista de dorinte

5183510130421333 1.Utilizarea de mascota costum

-Publicitate & Propaganda, Promoții, vânzări de Mărfuri expoziție

-Divertisment și Distracții, Parcuri Tematice, Paradis, Diverse petreceri.

-Festivități, Sărbători, Ceremonii

Cu minunat și imagini amuzante, ele pot atrage instantaneu atenția oamenilor de la circulație, expoziții, promoții și evenimente mari.Acestea vor spori valoarea de brand și afinitate într-un mod ușor abordabil.

Costumul include capul, corpul, mâinile și picioarele.Cap de mascota sunt realizate din SPUMA si cu net pe fata pentru a vedea ,astfel încât persoana poate merge în mod liber. 2.Caietul de sarcini: Material: pluș Super moale, de bumbac PP, EVA, poli spuma, plastic și etc. Accesorii: cap Mascota, mascota de corp, pantofi, huse, mâna acoperă.Technic: Manual Eco-Friendly: Da Costum Greutate: 8-11 de lire sterline (4-5 Kg) 3.Dimensiunea de selecție:

dimensiune

Înălțime

(cm)

Înălțime

(inch)

S

160 - 170

63"- 67"

M

170 - 175

67"- 68.8"

Am

175 - 180

68.8"- 70.8"

XL

180 - 185

70.8"- 72.8"

XXL

185 - 190

72.8"- 74.8"

4.Plata : Escrow nostru este de preferat metoda de plata, vom accepta, de asemenea, diferite plăți de mai jos: 5.Observație: taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare. 6.Transport maritim: 1.Greutatea costumului este de aproximativ 5-6kg. 2.Mascota costum pot fi livrate in 1-5 zile lucratoare. 3.Vom livra elementul prin EMS internațional de servicii de transport maritim, care este cel mai rapid și cel mai sigur mod. 4.numărul de urmărire va fi oferi după livrate. 5.Toate bunurile vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine. 6.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă

Zona

Ori

Asia

America De Nord

7-15 zile lucrătoare

Europa De Vest

Europa De Est

10-30 zile lucrătoare

Mid-Est

Oceania

America De Sud

Africa

15-45 zile lucrătoare

Rusia

Brazilia

10-45 zile de lucru 7.Feed-back:

1) satisfactia Dumneavoastra este urmărirea noastră,deci, dacă există ceva pentru a face să vă nemulțumit,(inclusiv noastră de produse și servicii,sau alt lucru),vă rugăm să ne contactați pentru a vă servi din nou înainte de a pune pentru a disputa, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.

2) Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să lăsați un Feedback-ul Pozitiv (5 stele ), pentru noi,este foarte important pentru noi să vă oferim cele mai bune noastre de service data viitoare.

  • Utilizare Specială: Costume
  • Nume De Brand: TOLOCO
  • Tema: Mascota
  • Numele Departamentului: Adult

Etichete: masque panthere rose, cosplay, bulbasaur cosplay, costum de iepuras copilul, costum mascota, boy salopeta de iarna, Mascota, mascara de latex, fursuit costum mascotte, angry birds rochie de costume.

Scrie o recenzie

De Vânzare la cald Nou Personalizat cat mascota costum Lampo pisici Mascota Costum Pentru Adulți

De Vânzare la cald Nou Personalizat cat mascota costum Lampo pisici Mascota Costum Pentru Adulți

Scrie o recenzie

Produse similare