Produs nou

Nit Nuci Instrument ,Parte Nit Nuci Instrument

999 Produse

168.81lei

-13%

194.04lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

Nostru nit arma instrument cu dublu compus balamale maximizarea efectului de levier.Și draw-bar pârghie de proiectare pentru instalare rapidă de filetat piuliță nit.Mare pentru off-road, pentru Jeep modificări.

Acest piuliță nit kit adoptă grele aliaj de oțel, acest tip de material duce arma nit solid, durabil și anti-rugină, care este greu de a obține îndoit atunci când folosind-o.Așa că e destul de greu pentru o durată lungă de viață.

Selectarea mandrina seturi pentru nit marimea, apoi introduceți rivnut instrument pic in gaura, ține drept să apăsați mânerul pentru a nit nuci în loc, și rotiți butonul în sens antiorar pentru a împinge nutsert instrument în cele din urmă.

Mâner Ergonomic design face să apăsați mânerul efort.Aveți posibilitatea să salvați 50% efort decât în mod normal 14 inci rivnut instrument.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri cu privire la arma nit instrument înainte sau după cumpărare.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problemele.

Pachetul include

1 x BT-606 Nit arma

1 x M3 Mandrine

1 x M4 Mandrine

1 x M5 Mandrine

1 x M6 Mandrine

1 x M8 Mandrine

1 x Cheie

  • Dimensiune: 16in
  • Pachet: geanta
  • Nume De Brand: ASDTODW
  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
  • Tip: Clește
  • Cerere: Masina instrumentul de reparare
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: instrument de mână, instrument de auto, ryobi vid instrument, camion de reparații, pentru acasă instrument, instrument de nituire set, momsen unelte de mână, pistol pentru nituri, piuliță, mor instrument.

Scrie o recenzie

Nit Nuci Instrument ,Parte Nit Nuci Instrument

Nit Nuci Instrument ,Parte Nit Nuci Instrument

Scrie o recenzie

Produse similare