Produs nou

1 buc Portabile Banda de Sân Lifting Bandă Împinge în Sus Banda de Corpul Bandă Preveni Deformarea Piept 6cm*2,5 m

999 Produse

20.98lei

-29%

29.94lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere

1.Design Subțire Face Costum Pentru Backless/Rochii Fara Bretele, T-Shirt, Rochii De Mireasa, Sutiene Sport, & Costume De Baie.Vă dau Un Naturale, Mai Tineresc, Foarte Subțire, Astfel Că NU este Ușor Pentru a Detecta Și Are O Aderență Puternică Și Nu Se Încadrează cu Ușurință..Atașat La Corp Ca o a Doua Piele.

2.MULTI-FUNCȚIONAL BANDA& rezistent la apa:Poate Fi Atașat La Picioarele Tale Și Protejează Picioarele Tale de a Fi Rupt De Pantofi.Stofa Elastica Sport Bandă, Puteți Repara Tesutul Muscular În Timpul Exercițiului Și Nu Vor Fi Ușor De Scos.Și E rezistent la apă,atunci Când Sunt Ude Cu Ea, Că Nu Va Cădea cu Ușurință.

3.DIY : Puteți Utiliza Lungimea Și Lățimea De Bandă în Funcție De Nevoile Dumneavoastră.Ajuta să Vă Ridicați PIEPT,Dacă Sunt mai Mari Sau Egale Cu Dimensiunea De Cupa D, Puteți Aplica mai Multe Ori, De o Parte Și de mai Jos Pentru a Ridica PIEPT.Se Poate Lipi Pe Piele Ferm.

Caracteristici:

1.Fara Bretele Sutien Adeziv Oferă Total Biberon De Acoperire În Timp Ce Netezire, De Ridicare Și De Susținere Sanii Pentru Fuller Clivaj.

2.Piele-Friendly Adeziv În Cupe Pentru A Rămâne Întotdeauna În Loc, Fără Griji Cu Privire La Care Se Încadrează Off, Oferind Un Sigur Se Potrivesc Pe Tot Parcursul Zilei.

3.Perfect Pentru Off - Umăr, Cu Spatele Gol Rochii, Adânc-V Rochie De Mireasă, Costume De Baie, Rochie De Seara, Rochie De Mireasa Si Low-Cut Utilaje, Arată Farmecul Tău Și De A Face Mai Frumos Și Atractiv.

Pachetul Include: 1 X Bandă De Ridicare A Sânilor

Note:

1.Vă Rugăm Să Permiteți Eroare Minoră Din Cauza Manuală De Măsurare.

2.Culorile Pot Fi Un Pic De Diferenta Pentru Alt Monitor De Afișare.

  • Sugestiv Sexual: No
  • Material: Poliester
  • Origine: NC(de Origine)
  • Obscene Imagine: No
  • Intimii Tip Accesorii: Piept De Petale
  • Stil De Culoare: Culoare Naturala
  • Nume De Brand: SAFENH

Etichete: bascii bretele, brest ridicare bandă, stretch mark crema de, piept de lemn, de ridicare a pleoapelor bandă, corpul bandă, de ridicare a sânilor, lifting bandă, proteza țâțe, banda de sân.

Scrie o recenzie

1 buc Portabile Banda de Sân Lifting Bandă Împinge în Sus Banda de Corpul Bandă Preveni Deformarea Piept 6cm*2,5 m

1 buc Portabile Banda de Sân Lifting Bandă Împinge în Sus Banda de Corpul Bandă Preveni Deformarea Piept 6cm*2,5 m

Scrie o recenzie

Produse similare