Produs nou

1roll Folie de Aluminiu Bandă Izolatoare Adezivă de Etanșare Bandă Ignifugă rezistent la apa Casete Pentru Conducta de Metal Reparațiile de Produse de 10cmx20m

999 Produse

16.48lei

-14%

19.37lei

Adauga la lista de dorinte

Puncte:

1、Umezeala si Rezistenta la intemperii: banda adezivă caracteristici extreme, rezistenta la frig si caldura.Temperatura domeniu de rezistență este de -10C ~ 120°C .Adeziv acrilic are o calitate ridicată și aderență puternică, care a ridicat de protecție mecanică împotriva deteriorării și fisuri.

2、Bună Etanșare și Izolare: Cu izolație bună și o protecție puternică performanță, bandă adezivă eficiente izolate din apă și gaze, prevenind eficient de absorbție de umiditate și de vaporizare de interior.Cu bună performanță de etanșare, banda adezivă nu este ușor de a fi deteriorat și invadat de bacterii și insecte, și poate proteja bine de mobilier și echipamente.

3、Potrivit Ocazii: banda armat cu folie de aluminiu și hârtie de presă este potrivit pentru protecție, care acoperă și reparații.Cu spate moale de suprafață și sensibil la presiune de cauciuc suprafață adezivă, banda adezivă se închide la diverse buna sau suprafețe dure.

4、Nu este Ușor de a Sparge: banda adezivă are o bună rezistență la rupere, care este puternic, durabil și nu este ușor de a sparge.Cu o atracție puternică, banda este puternic și durabil.

5、Principale de Aplicare: temperatura ridicată folie de aluminiu bandă are caracteristicile de material ignifug si rezistent la apa, de mare rezistență la tracțiune, rezistență la coroziune, de înaltă de economisire a energiei, etc. Este potrivit pentru diverse muncă pe conducte și de etanșare HVAC țevi, conducte de aer, de încălzire și de aerisire a conductei.

Descriere:

Încălzitorul de apă a conductei este rezistent la temperaturi ridicate folie de aluminiu bandă poate fi, de asemenea, înfășurat în alte conducta de izolație cu material de bumbac.Este potrivit pentru refrigerare, cum ar fi aer condiționat interior tevi, frigidere, boilere, hidroizolarea acoperișului, temporar conducte de etanșare, conducte de căldură de etanșare, BGA calculator placa de baza placa circuitului de sudare cu izolatia, fum de etanșare, automobile aer condiționat, automobile de eșapament țeavă de scurgere de izolare, auto motor izolare, rezervor de combustibil de scurgere de reparare, cabinet perimetrul de etanșare, etc. De asemenea, este potrivit pentru oală, castron, bazin, etc și, de asemenea, poate fi folosit pentru reparații acoperișuri, uși, ferestre, încălzitoare de apă, hote de bucătărie, bucătărie de poluarea cu hidrocarburi de izolare a produselor din metal, repararea, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: Temperatură Ridicată Folie De Aluminiu Bandă

Substrat: folie de aluminiu

Grosime: aproximativ 0,05 mm

Latime: cca 5cm/1,97 in; despre 10cm/3.94 în

Lungime: aproximativ 20M/787.40 în

Cantitate: 1 rola

Interval de temperatură: -10 ° C ~ 120 ° C

Domeniul de aplicare: conducte de etanșare

Lista De Ambalare:

1 Rola de Folie de Aluminiu Bandă

  • Caracteristică 1: Bună Etanșare și Izolare
  • Certificare: CE
  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • Funcția: bucătărie poluarea cu petrol de izolare
  • Cerere: refrigerare, cum ar fi aer condiționat interior tevi, frigidere,
  • Tip Bandă: Bandă Electrică
  • Numărul De Model: Bandă Adezivă
  • Funcția 2: conducta de etanșare
  • Utilizare pentru: încălzitoare de apă, hidroizolarea acoperișului, temporar conducte de etanșare,
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Banda
  • Caracteristică: Umezeala si Rezistenta la intemperii
  • Funcția 1: produse din metal repararea

Etichete: dublu spumă partea bandă, folie adezivă bandă, Folie De Cupru Bandă, adeziv bandă de metal, tablă de cupru, bandă rezistent la apa, rezistent la apa exercițiu bandă, kapton, tricot bandă adezivă, bandă de aluminiu.

Scrie o recenzie

1roll Folie de Aluminiu Bandă Izolatoare Adezivă de Etanșare Bandă Ignifugă rezistent la apa Casete Pentru Conducta de Metal Reparațiile de Produse de 10cmx20m

1roll Folie de Aluminiu Bandă Izolatoare Adezivă de Etanșare Bandă Ignifugă rezistent la apa Casete Pentru Conducta de Metal Reparațiile de Produse de 10cmx20m

Scrie o recenzie

Produse similare