Produs nou

Lemn Fard De Ochi Machiaj Perii Sintetice Precizie Smudger Shader Ochi De Linie De Umbrire Perie De Amestecare 202/208/210/220

999 Produse

20.61lei

Adauga la lista de dorinte

Nume : MUFE FARD de OCHI PERII

Modele : 202, 208, 210, 220

Material: Moale Din Fibre Sintetice

Pachet: 1-Perie / manșon de plastic

PRECIZIE SMUDGER PERIE - MIC - 202

Un rigid, dur și blând, plat și perie rotunda, ideal pentru zona de contur a ochilor.

Un element esențial pentru smoky eyes.Forma sa este folosit pentru a aplica și smudge toate texturile de-a lungul liniei genelor cu mare precizie.Fibrele sale și fermitatea oferi un controlată de aplicare.

Make-up artisti de specialitate în etapa transformări utilizați această perie pentru linia buzelor în negru sau culori foarte întunecate și se amestecă cu o precizie extremă pentru a transforma și grăsuț gura să-și modifice personalitatea actorilor.

PRECIZIE SHADER BRUSH - MICI - 208

Mic clasic pentru umbrire, oferind o scurtă perie cu zbaturi.

Plat și cap conic oferă aplicare precisă pe capac și de-a lungul liniei genelor pentru un rezultat perfect.

Make-up artisti profesionisti utilizați această perie pentru artistic, original și neobișnuit machiaj ca deschide banana tehnica.

ROUND SHADER BRUSH - MICI - 210

Mai larg, mai scurte și mai potrivite pentru machiaj profesional, foarte eficient, în special pentru a crea "banana" de umbrire.

Dimensiunile sale mici este folosit pentru aplicații locale, cum ar fi linia genelor și pleoapelor.Densitatea vă permite să generozitate apuca de produs și oferă o intensă rezultat din cauza naturii sale de fibre.

Ferm rotund scop precis și ușor de amestec de texturi diferite.Make-up artiștii profesioniști lucrează la sedinte foto, utilizați această perie atunci când se aplică frumusete si machiaj de moda pentru a obține o culoare difuză halo rezultat.

SHADER BRUSH - MICI - 220

Mici perie cu zbaturi și foarte subțire, sensibil perie pentru a aplica mai mult produs, un instrument mai mult pentru utilizatorii cu experiență.

Fibrele sale ofertă generoasă de produse potrivită chiar și pentru culoare intensă și rezultate.

Această veritabilă multi-scop perie este un must-have în truse de make-up artisti profesionisti care-l folosesc pentru a aplica corectori, acoperitori, markere și rujuri.

  • Numărul De Model: MUFE 202, 208, 210, 220
  • Material Mâner: Lemn
  • Perie Material: Par Sintetic
  • Folosit Cu: Fard De Ochi
  • Dimensiune: Normal size
  • Cantitatea: 1-Perie
  • Tip De Element: Pensula De Machiaj

Etichete: bine perie de amestecare, 220 perie, scurt perie de amestecare, brand perie, amestec ciot, beili perie, skone perie de amestecare, umanității perie de amestecare, blur, dimensiune perie de amestecare.

Scrie o recenzie

Lemn Fard De Ochi Machiaj Perii Sintetice Precizie Smudger Shader Ochi De Linie De Umbrire Perie De Amestecare 202/208/210/220

Lemn Fard De Ochi Machiaj Perii Sintetice Precizie Smudger Shader Ochi De Linie De Umbrire Perie De Amestecare 202/208/210/220

Scrie o recenzie

Produse similare