Produs nou

3pcs Reutilizabile Gustare Sac Impermeabil Pâine Punga de plastic, o Husă de Depozitare a Alimentelor Genti pentru Scoala de Camping de Călătorie de Lucru

999 Produse

13.92lei

-27%

19.08lei

Adauga la lista de dorinte

Puncte:

1、Ecologic și Reutilizabile: spre Deosebire de hârtie sau de unică folosință, materiale plastice, gustare saci pot fi curatate si reutilizate de peste si peste din nou, care este bun pentru mediu, în timp ce economisirea de bani și păstrarea alimentelor proaspete.

2、Design Dublu Strat: stratul interior este fabricat din produse alimentare de siguranță material și a fost testat.Acesta este Non-toxic, fara ftalati, fara PVC, fara BPA, fără plumb, fără metale grele, nocive acoperiri, poate mai mult a se asigura că alimentele sunt sigure și sănătoase.Stratul exterior este realizat din tesatura de bumbac.

3、Largă de Aplicare: Potrivit pentru locul de muncă, școală, excursii.Când îți faci bagajele, acestea vor fi utilizate ca un sac gustare pentru copii la pachet sandwich-uri lor la locul de muncă și să se asigure că copilul este energic în timpul călătoriei.

4、Ușor de Curățat: masina de spalat Vase în condiții de siguranță.Geanta poate fi, de asemenea, șters și curățat, și acesta dispune de grăsime și rezistent la umiditate, ceea ce face curățenie o briza.Ideal pentru prânzuri școală, excursii scurte sau cafenea pauze de prânz.

5、Ambalator Incluse: lista conține 3pcs saci de mari, mijlocii și mici.Și utilizarea mai puțin de punga de plastic poate reduce poluarea și pentru a proteja mediul.

Caietul de sarcini:

Nume: 3pcs Reutilizabile Gustare Geantă de Protecție a Mediului Impermeabil Sac de tip Sandwich Pâine

Material: tesatura de bumbac cu alimente în condiții de siguranță captuseala poliester

Dimensiuni(aproximativ): de mari dimensiuni 22*20cm/8.6*7.87 în medie 14*20 cm/5.5*7.87 în mici 10.5*18cm/4.1*7in

Greutate: aproximativ 60g

Ambalare: sac de opp

Caracteristici: Cea mai bună alternativă la pungi de plastic de unică folosință

Lista De Ambalare:

Mare Gustare Sac*1

Mediu Gustare Sac*1

Mică Gustare Sac*1

Note:

Deoarece aceste pungi sunt realizate din tesatura, nu sunt 100% sigilat, deci nu este potrivit pentru depozitarea pe termen lung de chips-uri, popcorn, și biscuiți.Vă rugăm să le mănânce în termen de 1 oră.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

  • Numele: Gustare Sac
  • Numărul De Model: folie alimentară sac
  • Feature2: Rezistent La Apa Sac De Tip Sandwich Pâine
  • Material: Pânză
  • Dorpshipping: Suport
  • Feature1: Ecologic și Reutilizabile

Etichete: proaspete de blocare, saci de depozitare a alimentelor proaspete, geantă de mână rezistent la apă, mâncarea americană pânză, paleo sandwich împachetări, sandwich maker, cutie paine, folie de ceara de albine, ceara de albine folie reutilizabile, husă pentru om.

Scrie o recenzie

3pcs Reutilizabile Gustare Sac Impermeabil Pâine Punga de plastic, o Husă de Depozitare a Alimentelor Genti pentru Scoala de Camping de Călătorie de Lucru

3pcs Reutilizabile Gustare Sac Impermeabil Pâine Punga de plastic, o Husă de Depozitare a Alimentelor Genti pentru Scoala de Camping de Călătorie de Lucru

Scrie o recenzie

Produse similare