Produs nou

De Supraviețuire în aer liber Kit de Tabără Ori Multi Tool Cuțit de Reparare a Regla Șurubelniță Cheie Maxilarului Cleste multi funcția Cheie de Viteze

999 Produse

56.90lei

-34%

86.22lei

Adauga la lista de dorinte

Cu freze reglabile, chei, fălci, șurubelnițe și clești, puteți să-l purta cu tine, potrivite pentru echipamentele de urgență și echipamente de salvare.

Realizate din cadru de aliaj de aluminiu și oțel inoxidabil, are proprietăți anti-rugina proprietăți.

Complet funcția de blocare înseamnă că fiecare instrument și instrument este blocat atunci când este complet deschis, asigurând siguranța dumneavoastră și a vă asigure că instrumentul este în loc.

Potrivit pentru camping, vanatoare, supravietuire, de urgență, militare și sarcinile de BRICOLAJ, precum și utilizarea de zi cu zi în jurul valorii de acasă sau de la birou.Atenție: vă Rugăm să folosiți instrumente cu atenție, ar fi bine să închizi cuțit atunci când utilizați alte instrumente ca și cuțitul sunt atât de clare.

Picătură de transport maritim sunt binevenite.

1. Toate coletul va fi livrat prin urmărite de urmărire. 2. Rambursare completă va fi făcut dacă coletul nu a sosit.Transport: Dacă aveți orice întrebare cu privire la valoarea în colet, vă rugăm să contactați-mă.Toate comenzile vor fi expediate în termen de 24 de ore după ce a confirmat plata.Ca de transport maritim internațional este afectat de mai mulți factori: obiceiuri, bilete de avion, vreme, războiul, comerțul, politica, etc, unele transportul nu întârzie uneori, dacă nu ați primit coletul tău după asteapta zile lucrătoare, vă rugăm să ne contactați, vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine ASAP.Plata: În prezent, acceptăm Funkit.ro de plată.Putem livra coletul la Funkit.ro adresa, te rog remarcat altă adresă, dacă vrei.Feedback-ul: Satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru principal și feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.Ne dorim ca clienții noștri să fie 100% multumit de ordinea lor.atunci când primiți comanda dumneavoastră, vă rugăm să luați un moment pentru a ne lăsa feedback-ul pozitiv si rating de 5 stele pentru a ne este de apreciat, este vitală și foarte valoros pentru succesul afacerii noastre.Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi feedback-ul neutru și negativ, feedback-ul, și vă rugăm să ne dea 1 zile lucrătoare pentru a rezolva reclamația.satisfactia completa este de datoria noastră.Retur: Toate articolele vor fi atent verificate și ambalate în condiții bune.Va oferim 14 de zile mort la sosire replaycement de garanție de la data primirii.Despre noi: Ne garantează pentru toți clienții să fie mulțumiți cu produsul nostru.Dacă nu sunteți mulțumit, vom încerca noastre cele mai bune pentru a te face multumit pe site-cumpărare.Contactați-ne: Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în Funkit.ro.E-mailuri sunt în mod normal răspuns în termen de 12 de ore.Facem tot posibilul să păstrăm feedback-ul pozitiv.Noi oferim întotdeauna în timp util răspunsuri la e-mailuri și să depună eforturi pentru o experiență superioară clienților.

  • Tip: De Buzunar, Multi Instrumente
  • Lamă de cuțit lungime: 65mm
  • Nume De Brand: EMAK
  • Clește corp: Din Oțel inoxidabil 2Cr13
  • Greutate brută: 180g
  • Dimensiune: 12*4.5*1.2(cm)/4.7*1.8*0.47(inch)
  • Materii Prime: cadru din aliaj de aluminiu și oțel inoxidabil
  • Funcția Principală: Chei, Clesti, tăietor de Sârmă, Cuțit, 3 unitate suplimentară de biți
  • Altele: Din Oțel inoxidabil 2Cr13
  • Navă de sprijin: De Supraviețuire În Aer Liber Camping Unelte
  • Materialul Lama: Oțel Inoxidabil 440C
  • CUȚIT: din oțel inoxidabil 3Cr13
  • Multifuncțional: complet funcția de blocare

Etichete: aliaj clește diagonal, cuțit, nakiri cuțite, CUȚIT, supraviețuirea multi tool, unealta de supravietuire, mâner victorinox, multi toole cuțit, supraviețuirea cuțit bărbați, paracord survival kit de pescuit.

Scrie o recenzie

De Supraviețuire în aer liber Kit de Tabără Ori Multi Tool Cuțit de Reparare a Regla Șurubelniță Cheie Maxilarului Cleste multi funcția Cheie de Viteze

De Supraviețuire în aer liber Kit de Tabără Ori Multi Tool Cuțit de Reparare a Regla Șurubelniță Cheie Maxilarului Cleste multi funcția Cheie de Viteze

Scrie o recenzie

Produse similare