Produs nou

De Vânzare la cald Boston Shaker din Otel Inoxidabil cu 450ml Cupa de Sticla Cocktailshaker 800ml Gheață Agitator

999 Produse

18.91lei

Adauga la lista de dorinte

De Vânzare la cald Boston Shaker din Otel Inoxidabil cu 450ml Cupa de Sticla Cocktailsh aker CS- ' 60 (PN:B80-GS-21) 600ml de Gheață Agitator

Cocktailshaker CS- ' 60(PN: B80-GS-21) utilizează 201 din oțel inoxidabil ca material, are capacitate de 800ml, aproximativ 28 OZ.Ea are trei piese: shaker corp, filtru și capac, care sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate pentru cocktail.

Avem diverse tehnologie de prelucrare a suprafețelor metalice, cum ar fi galvanizare, placare în vid, lustruire, vopsire, finisaj satin, șlefuire sablare, etc., astfel, cumpărătorii pot alege preferate pentru aspectul agitator de suprafață, cum ar fi oglindă, matt lustruit, lac, etc.

Acest agitator, de asemenea, să adopte tehnologia superficiale wiredrawing pentru interioare de suprafață, acesta va oferi antiuzura pentru agitator și să facă utilizatorul curățarea cu ușurință.

Acest shaker-a fagure de miere filtru de design, este o operație ușoară pentru utilizator.

Caietul de sarcini:

Nume produs :800ml din Oțel Inoxidabil Cocktail Shaker cu 450ml Cupa de Sticla

Model NR.CS- ' 80

Material :Oțel Inoxidabil 201

Capacitate: 800ML/450ML

Dimensiune: Diam 9.1 CM; Inaltime 14.5 CM

Ambalare de Date PC/Poli Sac/Cutie de culoare Albă

Serviciul Nostru:

Ambalare:

Model NR.:CS-80 Partea i NR: B80-GS-21

Serviciul Nostru:

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj.Pentru fusul orar este diferit, vom răspunde la întrebările dumneavoastră în termen de 24 de ore.

Transport:

Putem livra acest produs, la nivel mondial, prin serviciile de e-mail de aer, depozitare, transport aerian, transport maritim, etc.

Dacă nu-ți pasă data de livrare și doriți să obțineți ieftine taxa de transport de marfă, s-ar putea alege poștale poșta înregistrate cu NR., acesta va avea 15~30 zile.

Dacă alegeți express, putem livra prin DHL, UPS, FedEx sau EMS cât mai rapid de livrare.Acest serviciu de transport este rapid și, de asemenea, scump.De obicei, durează 5~10 zile lucrătoare, de asemenea, inclusiv o declarație Vamală de export.

Dacă ați cumpărat în vrac, puteți alege de transport aerian sau maritim.Vă rugăm să contactați cu noi, pentru cea mai mare parte.

Observații:

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă atunci când se face plata.Telefon NR.este, de asemenea, foarte important pentru livrare de colete.Noi nu va fi responsabil pentru pierderea element pentru adresa gresita sau nelivrată.

Cumpărătorii sunt responsabili pentru manipularea locală taxa de transport maritim și de import/impozitul pe vânzări în țară/stat, dacă există.

Politica De Retur:

Dacă comanda a fost primită și că nu este ceea ce ai comandat, sau element are un producător defect, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile lucrătoare.Dacă e s-a dovedit a fi un element greșit sau au un producător defect, vă rugăm să trimiteți înapoi la articol și vă vom trimite o înlocuire gratuită sau restituire.Cumpărătorul trebuie să plătească la întoarcere taxa de transport de marfă.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a trimite produsul înapoi, corect adresa de livrare ar trebui să fie confirmat.Vă rugăm să vă asigurați elementul va fi returnat în stare bună, cu ambalajul original.

  • Capacitate: 800ml/450ML
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Certificare: LFGB
  • Tip: Bara De Instrumente
  • Numărul De Model: BS- ' 80
  • Nume De Brand: cocktailshaker
  • Material: Metal
  • Cerere: Bar, hotel, acasă, petrecere, divertisment, personal potabilă
  • culoare: Sliver+Sticla
  • Bara De Instrumente De Tip: Cocktail Vibratoare
  • Diametru: 5-10cm
  • Instrument De Tip: boston shaker
  • Tip De Metal: Din Oțel Inoxidabil
  • SUPRAFATA: Strălucitor
  • Dimensiune: Diam 9.1cm, Height 14.5cm
  • Număr Parte: B80-GS-21

Etichete: bar om accesorii, cocktail cupei, cocktail, bere homebrew, cocktail shaker, cana de sticla, pahar de cocktail, v vodca, sticla de vin, bar kit.

Scrie o recenzie

De Vânzare la cald Boston Shaker din Otel Inoxidabil cu 450ml Cupa de Sticla Cocktailshaker 800ml Gheață Agitator

De Vânzare la cald Boston Shaker din Otel Inoxidabil cu 450ml Cupa de Sticla Cocktailshaker 800ml Gheață Agitator

Scrie o recenzie

Produse similare