Produs nou

30ML Bărbați Ulei Esențial de Extensie Întârziată Versiune Imbunatatita Uz Extern Extindere a Iubirii Sexuale Zilnice Iubitor de Masaj

999 Produse

14.99lei

-29%

21.39lei

Adauga la lista de dorinte

caracteristică:

Acest ulei este un ulei vegetal natural care favorizează creșterea cavernos și oferă o observabil efect pozitiv în termeni de lungime, latime si rezistenta sexuala.

1. Adaugă 2-4" la penis - cea mai cuprinzătoare marirea penisului ulei.Indiferent de vârstă sau rasă, până la 4 cm în lungime și până la 1 inch în doar o lună.

2. Creste rezistenta si libidoul - În plus față de a face dvs. de membri mai mare, metodele utilizate în penis de ulei, de fapt, au alte efecte secundare pozitive, cum ar fi cresterea rezistentei in timpul actului sexual, creșterea libidoului, si o erectie puternica.

3. În condiții de siguranță și eficient de creștere - petrolul Nostru este în siguranță și nu se cunosc pericole.Unii medici recomanda chiar unele dintre noastre de petrol la pacienții de sex masculin.Vă rugăm să rețineți că această creștere este ireversibilă și, dacă doriți mari rezultate, trebuie doar să utilizați aceste uleiuri.

Acesta este dezvoltat pentru a promova diviziunea celulară și metabolismul in tesutul penisului, oferind o observabile de creștere și extindere a penisului.Uleiul este special formulat pentru a oferi un efect semnificativ asupra penisului lungime și lățime prin creșterea țesutului cavernos, în timp ce, de asemenea, stimularea vaselor de sange formarea și circulația în jurul penisului, asigurând ridicarea timp și puterea.Toate naturale botanice ingrediente: maca, iasomie, lemn de santal si ulei de jojoba ajuta pentru a îmbunătăți capacitatea sexuala si rezistenta.

"Dacă vă așteptați unele miraculoasă de creștere în zilele de punere în aplicare uleiul meu, îți sugerez să pleci.Dar dacă vă luați o creștere reală în serios și sunt dispuși să urmeze ghidul meu, veți vedea de 1 lună.Efectul uimitor.Marirea penisului ulei va deveni un dormitor star rock cu mare de membri, dar ai nevoie pentru a fi pregătit să investească o sumă mică de timp și efort.

Sper că cu cât mai mulți oameni a obține cât mai mult de marirea penisului posibil.Am răspândit fericire și fericirea prin sex masculin extindere, care este misiunea vieții mele.Crede-mă, dacă urmați ghidul meu, veți râde de ureche în mai puțin de o lună!

Imaginați-vă că doar o lună de acum încolo, puteți avea un timp mai lung și mai bogat penisului și "om mare" și "încrederea de a-l suport!"

timp de utilizare:

- Ștergeți o dată în fiecare dimineață, după trezire.

- Ștergeți o dată înainte de a merge la culcare pe timp de noapte.

- Ștergeți de două ori pe zi.

Instrucțiuni de utilizare:

1. Curățați Scula și se usucă cu un prosop.

2. Se aplică 5-10 picături pe Penis si masati usor pana se absoarbe.

3. Nu utilizați dacă există zgârieturi, iritații sau alergii.

Naturale botanice ingrediente: maca, iasomie, lemn de santal si ulei de jojoba.

Conținut Net: 10ml

Pachetul include: 1 buc marirea penisului ulei

influențe:

* Trata penis, de a face penis mai mare, mai puternic, mai gros și să-și prelungească viața sexuală.

* Uleiuri esențiale de plante, ușoară, non-iritant.

* Îmbunătățirea sclava acestui curva

  • Ingredient: Floarea soarelui, extract de Panax notoginseng
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Ulei esential
  • Ulei Esențial De Tip: Ulei Esențial Pur
  • Țara/Regiunea de Fabricație: China
  • Nume De Brand: MeiYanQiong
  • Certificare: GZTZ

Etichete: difuzor de arome lichid, sexuale masculine instrumente, de petrol din china, madrid masaj thailandez, fereastra de ulei, mai enlarg ' de ulei, ulei de migdale dulci, ulei esențial pur, ulei esential de piele, difuser ulei esențial de apă.

Scrie o recenzie

30ML Bărbați Ulei Esențial de Extensie Întârziată Versiune Imbunatatita Uz Extern Extindere a Iubirii Sexuale Zilnice Iubitor de Masaj

30ML Bărbați Ulei Esențial de Extensie Întârziată Versiune Imbunatatita Uz Extern Extindere a Iubirii Sexuale Zilnice Iubitor de Masaj

Scrie o recenzie

Produse similare