Produs nou

Sophie frumusete acasă diamant broderie ursul desene animate cu cruciulițe 5D Diy pictura model mozaic cristal fir ac plin de diamante

999 Produse

21.80lei

-41%

37.58lei

Adauga la lista de dorinte

Rețineți : Noi toți vopsea diamantekits nu includ în afara cadrului de frontieră!

dacă standard și dimensiunea nu este de a satisface cu tine în magazinul nostru.

spune-mi te rog ce model si dimensiune vrei,

vom personalizat-a face pentru tine și vă va oferi un preț rezonabil.

Dimensiuni disponibile: vă rugăm să selectați-Material: Bumbac și Piața Diamant utilizare: vopsea diamant diy; brodate cu diamante vopsea; elemente incluse: 1. Destul de rășină diamante. 2. A4 desene HD Model (inclusiv desene, culoare chart) 3. Folosit pentru cauciuc clip burghiu clipuri, tava din plastic.magazinul nostru folosi pătrat de rășină de diamant ca materii prime și avem două diamante stiluri: de nouă generație și treisprezece-edge.combinația dintre aceste două stiluri va face pictura pare a fi mai elegant în textura cu stralucind luciu.În comparație cu tradiționale și rășină și vopsea, faptele noastre au un sentiment puternic de stereofoto și de lux, perfect exprimată de noul stil de rășină de diamant, în picioare, pentru gust și elegant pentru decorarea acasă!Rășină de diamant este fabricat doar de către unii producători.mai mult decât atât, din cauza dimensiunii sale mici, it & amp; amp; e absolut rigide problema pentru a evita handicap.între timp, se va lua, de asemenea, o mulțime de muncitori pentru a ridica deficit de elemente cu astfel de dimensiuni mici.prin urmare, Agassi decide pentru a adăuga un alt 20% diamante în fiecare sac pentru a compensa problema la fel de bine ca unele circumstanțe neprevăzute, cum ar fi deficit de funcționare erori în DIY.Agassi \ 's diamond rășină este compus din 447 diamante cu diferite culori pentru a exprima modificările necesare în toate tipurile de condiții de culoare.bogate și vii, efect de culoare va satisface pe deplin cerința de interes personal, de colectare, cadouri, DIY, sau poate fi folosit ca senior decor acasă.

sobre o Embalagem

A. embalagem saco plástico de bolhas efeito show (Tamanho & acirc; ‰¤30x40cm)

B: embalagem da caixa de Cor efeito show (Szie > 30x40 cm) Despre piața diamant rășină

Instrumente de sprijin

1: semi-finite diamond vopsea, nu include cadru.Noi va oferi diamant broderie instrumente pentru brand-ul.și ne vom pune mai mult de 25% diamante!deși produsele noastre nu este cel mai ieftin, dar calitatea produselor noastre este cel mai bun!când ați terminat, puteți face fotografii cu picturile sale și trimite-l la noi, ne va împărtăși cu alți cumpărători din toată lumea.

2: satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv e5 STELE.dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Vă RUGĂM să NU ne lăsați 1.2, 3.4 stele pentru că acestea sunt egale cu feedback-ul negativ.dacă aveți orice probleme cu articolele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

3: Avem o multime de valori și propria noastră fabrică pentru a asigura livrarea la timp și cele mai cost-eficiente produse.puteți, de asemenea, stilul de fotografii este foarte popular în țara dumneavoastră și trimiteți-ne câteva fotografii de probă pentru a ne ajuta să dezvolte noi diamant pictura.dacă ideea ta este acceptată de către noi, vă vom trimite noul produs ca un cadou gratuit.

01. Deschideți ambalajul, verificați kituri dacă toate părțile sunt complete sau nu. 02. Verificați rășină diamante de culoare și codul de culoare corespunzător, să se asigure că toate codurile sunt diamantele cod sunt complete. 03. deschide o mică parte din bandă, să acorde o atenție pentru a păstra praful. 04.selectați un personaj (simbol), pentru a găsi corespunzătoare diamante și puneți-l în interiorul burghiu placa. 05.utilizați instrumentul pentru a ridica corespunzătoare diamant fără probleme, apoi pune-l în poziția corespunzătoare la numărul de model 06.repetați pașii anteriori până când întregul cadru este terminat. 07.garnitura trebuie să fie apăsat și ordonat, nu au fisuri.puteți pune o carte pe fața de diamant desen cu mâinile apăsate pe carte. 08.rulare până la valoarea nominală a produsului și care se confruntă înainte, dotat cu cilindru pack pentru a proteja fără risc 9. Trage fotografia la piața locală cadru, folosi preferate cadru cu cadru. 10.pune produsul finit în cameră, și bucurați-vă de munca ta. 11. dacă vă place produsele noastre, bine ati venit la magazinul nostru din nou, avem reduceri juridice pentru prieten vechi s.quanto maior pentru o tamanho, melhor o efeito!cada tamanho face diamante: 2.5x2.5mm.se imagem é complexul, pequeno tamanho nu va muito bom!se você precisa de tamanho grande de todas ca imagens, por favor entre le revistei contato conosco!

....

sobre Nós ....

nossa pintura diamante são semi-acabado, nu incluem quadro.iremos fornecer o bordado de diamante ferramentas para a sua marca.e nós vamos colocado mais de 20% diamante!embora os nossos produtos não é o mais barato, mas-un qualidade dos nossos produtos é o melhor!quando você terminar, você pode enviar fotos de seus quadros para eua, vamos mostrá-lo para os compradores de todo o mundo apreciam!

  • Panza Metoda De Ambalare: Laminate
  • Zona Lipirea: Plin
  • Model Tip: Desene animate
  • Stil: Europa
  • Cadru: No
  • Ambalajul Extern: colorbo
  • Utilizarea: Picturi
  • Material: Rășină
  • Forma De Diamant: Pătrat
  • Forma: Trei-dimensional
  • Nume De Brand: MOONZERO
  • Numărul de Culori: 30-45

Etichete: cutie unicorn, diamon pictura accesoriu, 5d diamon pictura, bujor diamant pictura, diamant 5d diamant pictura, diamo d pictura, diamon, sophie beauty house, diamant vopsea câine, diamant pait.

Scrie o recenzie

Sophie frumusete acasă diamant broderie ursul desene animate cu cruciulițe 5D Diy pictura model mozaic cristal fir ac plin de diamante

Sophie frumusete acasă diamant broderie ursul desene animate cu cruciulițe 5D Diy pictura model mozaic cristal fir ac plin de diamante

Scrie o recenzie

Produse similare