Produs nou

FEKER Comutator 110 Taste Tactile Comutator Mecanic ca sfânt panda 67g 3Pin Nedefinit DIY Switch-uri pentru Tastatură Mecanică

999 Produse

39.89lei

-38%

65.37lei

Adauga la lista de dorinte

Caietul de sarcini

Brand: FEKER

Model:Miami switch-uri

Stil:Tactil

Partea de jos: 67g

Stem Culoare: alb pur

POM Stem

Albastru deschis PC-ul de Top de Locuințe

Pink Nylon PA Jos Locuințe

Cod culoare: 14-4202TCX și 14-4122TCX

58g de arc din oțel Inoxidabil

Metal Frunze

LED-uri RGB compatibil

3 Pini Comutator,mai Mare compatibilitate

70 De Milioane De Ori Clic

Mx-Compatibil

Unlubed Din Fabrica

Pachet : 10 buc/70 buc/110 buc

Caracteristici:

-OEM Speciale de Design: Albastru deschis locuințe cu alb pur stem vă oferă un unic tactile sentimente.

-Switch-uri Tactile au o buna rotund cucui buna, apoi fixați după cucui.Bump este foarte vizibil, și vă oferă o mulțime de feedback de la acționare.

-O astfel de minunat în căutarea de FEKER design în trei comutatoare de culoare.Majoritatea dintre noi ne dorim să călătorească așa ceva relaxant și frumos de locație.Din acest motiv, am decis să-i elibereze această colecție pentru a ajuta imita dorințele noastre de a fi pe o plajă tropicală.În plus, ne place atmosfera de mediu tropical precum și natura prezentă în această setare.Am ales 14-4202TCX și 14-4122TCX să reprezinte roz albastru gradient găsit în frumoasa oceanele tropicale.

-FEKER fabrica face tulpina și locuințe doar într-o foarte stat stabil,mai puțin clătina.Putem doar folosind switch-uri fără film.

-Timp scurt de înaltă frecvență de comutare (cum ar fi pentru tastarea rapidă)

-Veți observa mai puțin pre-turism, funcționarea mai bună, și mai revină decât la alte switch-uri tactile.

-Timp scurt de înaltă frecvență de comutare (cum ar fi pentru tastarea rapidă)

-FEKER Oringinal switch-uri nu va fi pre-lubrifiat switch-uri.Putem lubrifiant comutatorul de 3202/205G0 sau chiar alte lubrifiant care ne place.

Pachetul Include:

FEKER Miami Întrerupător Mecanic(10buc/70pcs/110pcs)

Notificare:

1.Vă rugăm să permiteți-1-2mm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Culoarea poate fi diferita ca diferența de afișare, vă rugăm să înțelegeți.

3.Numai 70 și 110pcs opțiune va ambalare de original FEKER cutie,10buc opțiune va ambalaj de sac.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 15 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 15 zile.

{infomodule}

Element sunt expediate în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit.Dacă nu puteți obține elementele în timp,vă rugăm să contactați-ne în primul rând,vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând.Va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal.uneori, avem o mică întârziere din cauza week-end sau de vacanță.Dacă nu puteți obține noastre de e-mail după 48 de ore,vă rugăm să verificați spam-ul sau contactati-ne cu alte mail.

Retur:

Dacă elementul DOA(Dead de Sosire),Cumpărătorii Pot returna in 14 Zile,Vom Înlocui cu element Nou după ce vom primi DOA element.Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi

Garanție:

Toate element Vine cu Bază de 3 Luni Vânzătorii de Garanție,în cazul în care elementul defect în 3 Luni,Vom oferi înlocuire withour Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect.

Dacă elementul Defect după 3 Luni,Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi,va Vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție.Cumpărătorii ar Putea avea Nevoie de a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

  • Cerere: Desktop
  • Limba: engleză
  • Operațiunea Stil: Mecanice
  • Nume De Brand: Feker
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tastatură Standard: Mini Tastatura
  • Numărul De Model: Switch-uri
  • Pachet: Da
  • Tip: Cu fir
  • Certificare: NICI unul

Etichete: modulare comutatoare mecanice, mini i9s, hot swap pcb, tastatura mecanismele, omul tricou alb, panda comutator, comutator tastatură, gateron rgb comutator, panda de pluș, personalizat tastatură mecanică kit.

Scrie o recenzie

FEKER Comutator 110 Taste Tactile Comutator Mecanic ca sfânt panda 67g 3Pin Nedefinit DIY Switch-uri pentru Tastatură Mecanică

FEKER Comutator 110 Taste Tactile Comutator Mecanic ca sfânt panda 67g 3Pin Nedefinit DIY Switch-uri pentru Tastatură Mecanică

Scrie o recenzie

Produse similare