Produs nou

De înaltă calitate de Antenă pentru europa de SUD, CHC Hi-țintă GPS, 450-470 MHz, cu Conector TNC, 5dBi

999 Produse

136.27lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici:

1. Antena de SUD, CHC Hi-țintă GPS

2. gama de frecvență: 450-470 MHz

3. Câștig: 5 dBi

4. Lungime: 36.5 cm

5. Conector: TNC

Politica De Transport:

Am expediat în întreaga lume și va livra elementul la tine în termen de 1-3 zile lucrătoare de la primirea de plată.

Echipa noastră de logistică va urmări pachetul tot timpul până când îl primiți , vă rugăm să ne contactați prin Funkit.ro mesaj sau Trade Manager pentru starea de transport maritim.De asemenea, vom ține la curent cu acest lucru.

Plata:

Vom accepta metode de plată oferite de Funkit.ro Escrow .

Toate plățile sunt de așteptat în termen de 7 zile de la achizitionarea unui produs.

Declarație Importantă:

Real element va arata la fel ca imagine, cu toate acestea, pot exista mici variații în culori sau eticheta din cauza la efect de iluminare în timpul fotografie a lua sau a cumpărătorului setărilor monitorului.De asemenea, va vom trimite clienților noștri până - la-data de pe etichetă.

De garanție și Returnare:

14 zile de returnare : Dacă, pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să se întoarcă în starea inițială în termen de 14 zile pentru o rambursare sau o înlocuire.Vă rugăm să rețineți element care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.De asemenea, trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

12 luni garanție : vă Rugăm să cumpere cu încredere.Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru articole de garanție. (În cele mai multe cazuri, cumpărătorul va trebui doar pentru a reveni la problema componente, mai degrabă decât întregul pachet.).

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține adresa noastra de returnare, și scrie "cadou" pe detalii livrare foaie.Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Feedback-ul:

Va rugam sa ne contactati pentru a rezolva orice problemă cu privire la produsele sau serviciile noastre, în loc de a lăsa un feedback negativ, dacă nu sunteți mulțumit cu produsul primit.

Vom aprecia întotdeauna feedback-uri pozitive pentru a ne anunța că ați primit pachetul dumneavoastră și sunteți mulțumit cu obiectele și servicii.Desigur, vom fi bucuroși să lăsați feedback-ul pozitiv pentru tine.Deci, vă rugăm să nu uitați să ne dea feedback-ul pozitiv, dacă sunteți satisfed cu produsele noastre!

Suntem un producător de profesionist, nu va fi o reducere de mare, dacă ai face o mare afacere !

Cumpărător Serios Numai!Vă rugăm să cumpere elementul dacă sunteți de acord cu toți termenii.

  • locul de origine: China (Continentală)
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Nume De Brand: TTVXO

Etichete: chc u01, iphone apple logo-ul de desene animate caz, e marca de evacuare, vânătoare obiective, stația totală, antena tnc, U01, funda iphone xr cusatura, baterie gps rtk, la vânătoare cu arcul țintă.

Scrie o recenzie

De înaltă calitate de Antenă pentru europa de SUD, CHC Hi-țintă GPS, 450-470 MHz, cu Conector TNC, 5dBi

De înaltă calitate de Antenă pentru europa de SUD, CHC Hi-țintă GPS, 450-470 MHz, cu Conector TNC, 5dBi

Scrie o recenzie

Produse similare