Produs nou

3-în-1 de Apă din Sol Umiditate LCD Digital de Umiditate Metru de Test Soarelui Test de PH Gradina Plante Flori Umed Tester de Instrument de Testare

999 Produse

65.99lei

-26%

90.39lei

Adauga la lista de dorinte

3-în-1 de Apă din Sol Umiditate LCD Digital de Umiditate Metru de Test Soarelui Test de PH Gradina Plante Flori Umed Tester de Instrument de Testare

Puncte:

1.Testare rapidă: Acest contor poate a măsura rapid conținut de umiditate și temperatură dintre diferite tipuri de culturi.

2.Operare simplă: se Introduce sonda în obiectul măsurat,de umiditate și de temperatură valoare va fi afișată.

3.Premium și de Încredere: Cu performanță stabilă și de răspuns rapid, aparatul este într-adevăr de încredere.

4.Iluminare Display: Mare, lumina de fundal ecran de afișare și de date în funcție hold, convenabil pentru a citi datele.

5.Functii Multiple: Cu umiditate/temperatura de comutare, max valoarea de măsurare, indicator baterie descărcată și culturi categorii alegerea funcție, mai practic.

Caracteristici:

Acest tester de umiditate este puternic și poate măsura o varietate de cereale jumătăți și de temperatură.Este potrivit pentru alocarea, achiziție, stocare și prelucrare de pachete de cereale.Se poate rapid și precis măsoară umiditatea și temperatura de culturi în timpul lucrului.

Folosind microcalculator tehnologie (CPU) pentru a face măsurarea mai precisă.

Nu există compensare automată a temperaturii funcție.

Ecran mare LCD cu iluminare din spate asigură o imagine clară lecturi și nici de paralaxă.

Există o speciale de iluminare comutator de control pentru a economisi bateria.

Se foloseste o baterie de 9V pentru alimentarea cu energie.Atunci când tensiunea bateriei ajunge la valoarea specificată, se va oferi în mod automat un memento.

Structura este robust și rafinat.Întreaga mașină adoptă durabil reparatii componente electronice, frumos în aparență, ușor de transportat și simplu să funcționeze.

Măsurabile culturi categorii: grâu, orez, orez, porumb.

Caietul de sarcini:

Umiditate gama de măsurare: 2%~30%

Maximă de eroare: ±(1%Rh+0.5)

Rezolutie: 0.5%

Temperatura de măsurare: -10℃~60℃

Maximă de eroare: ±2 ° c (±4 ° c)

Rezolutie: 1±/4 ° c

Temperatura de operare si umiditate: Temperatura: -10℃~60℃

Umiditate: 0~70%Rh

Instrucțiuni:

1. Montați bateria și apăsați butonul pentru a-l activa.

2. Apăsați butonul pentru a selecta elementul de testare a contorului: conținutul de umiditate al măsurat cereale sau temperatura mediului în cazul în care sonda este situat.Atunci când se măsoară conținutul de umiditate de cereale, contorul afișează ××.×%, atunci când se măsoară temperatura de poziție în cazul în care sonda este situat, contorul afișează ××.×℃.În mod implicit, aparatul este în stare de a măsura conținutul de umiditate al cerealelor.

3. Măsurarea cultură conținut de umiditate: confirmați că indicatorul este în stare de a afișa conținut de umiditate de cereale, apăsați butonul pentru a alege categoria de cultură pentru a fi măsurată (categoria de ecran de afișare 1, 2, 3, 4 reprezintă, 1 este pentru grâu, 2 este pentru unhusked orez, 3 este pentru orez, 4 pentru porumb), se introduce sonda în cultura să fie măsurate pentru a măsura conținutul de umiditate a culturilor.În acest timp, contorul afișează conținut de umiditate de mai multe culturi pentru a fi măsurată.În timpul măsurării, dacă apăsați tasta, MAX este afișat pe ecran, iar contorul intră în maxim ținându-mode.Apăsați tasta din nou pentru a ieși din acest mod.În maxim modul hold, display-ul va fi actualizat doar atunci când valoarea măsurată este mai mare decât curentul de afișare valoare, în caz contrar acesta nu va fi actualizat.Butonul lateral este valoarea mențineți apăsată tasta.Apăsați-l pentru prima dată pentru a alege valoarea funcției hold (pe afișaj apare simbolul), și apăsați-l din nou pentru a anula funcția (display-ul nu mai este afișat simbolul).

4. Măsurarea temperaturii: atunci Când alegeți temperatura de locul unde sondă de măsură este situat, contorul poate aproximativ afișa temperatura mediului în cazul în care sonda este situat.În acest moment, apăsați pentru a comuta între Celsius și Fahrenheit (contorul afișează Celsius în mod implicit).

5. După măsurarea este finalizată, apăsați oprire și contorul va intra în sleep de stat.

6. Apăsați tasta pentru a activa/dezactiva lumina de fundal a ecranului.

Lista De Ambalare:

Tester*1

Baterie*1

Mașină*1

Manual*1

  • Origine: NC(de Origine)
  • Rezoluție: 0.5%
  • Măsurarea umidității gama: 2%~30%
  • Numărul De Model: Tester De Umiditate A Solului
  • Lista de ambalare 2: Mașină*1
  • Lista De Ambalare 1: Tester*1
  • Nume De Brand: VAHIGCY
  • Gama De Măsurare A Temperaturii: -10℃~60℃
  • Element Nume: Umiditate Metru De Test
  • Lista de ambalare 3: Baterie*1
  • Lista De Ambalare 4: Manual*1
  • Numele: De Apă Din Sol, De Umiditate
  • Maximă de eroare: ±(1%RH+0.5)
  • DIY Consumabile: Instalatii sanitare

Etichete: hygromet, latex bărbați, bumbac metru de umiditate, 3-în-1 de sol, grădină metru de umiditate, plante de umiditate metru, sol umed metri, Umed, metru de umiditate soia, ph-ul solului.

Scrie o recenzie

3-în-1 de Apă din Sol Umiditate LCD Digital de Umiditate Metru de Test Soarelui Test de PH Gradina Plante Flori Umed Tester de Instrument de Testare

3-în-1 de Apă din Sol Umiditate LCD Digital de Umiditate Metru de Test Soarelui Test de PH Gradina Plante Flori Umed Tester de Instrument de Testare

Scrie o recenzie

Produse similare