Produs nou

Peruvian Val de Apă Frontal Cu Pachete Remy de Păr Uman Pachete Cu Închidere Frontală 3 Pachete cu Închidere Frontală RUIYU Păr

999 Produse

297.81lei

-39%

496.34lei

Adauga la lista de dorinte

Serviciul de e-Mail : [email protected]

Peruvian Val de Apă Pachete Cu Închidere Frontală Remy de Păr Uman Pachete Cu Închidere 3 Pachete cu Închidere Frontală RUIYU

Armat Dublu Bătătură

Dublu Tesut Curat și bine nu se Poate Cădea cu Ușurință

Păr Uman Materiale

Taie De la Tineri Fata de Donator, Senzație de Moale Și Confortabil, Minim Par Scurt, Lucios, cu cea Mai mare Elasticitate

Nici Unul Chimice

Păr moale end Fara Split, Nici o Vărsare ,Nu Incurca Nu s-a Uscat Ușor să aibă Grijă Plină Capăt Gros

Servicii Profesionale

Toate comenzile vor fi livrate in termen de 24 de ore 3-5 Zile Lucrătoare Timp De Livrare

13*4 Elvețian Dantela 130% Densitate

Pre Fără Pene Naturale A Parului Cu Par De Copii Dantela este mijlocie, de culoare maro, care se potrivește bine cu scalpul uman.

Vă rugăm să întindă părul, mai ales ondulat și parul cret, atunci când măsura de păr, cum ar fi următoarele măsurare imagine.

Pasul 1: Pune părul în apă caldă și clătiți-l.

Pasul 2: Aplica un sampon si spala parul.Amintiți-vă de a folosi degetele pentru a pieptene parul sau de a folosi pieptene cu dinti rari pentru a pieptene părul.

Pasul 3: Clătiți sampon bine.

Pasul 4: Aplicati un balsam pe păr și apoi condițiile de aproximativ 20 de minute.

Pasul 5: Clătiți balsam de bine și rola parul cu un prosop sau vechi T-shirt pentru a pierde apa.

Pasul 6: Foloseste umezeala sau ulei pentru a menține părul de uscare.Nu pune părul sub soare și uscat cu aer natural.

NOTĂ: nu utilizați sampon pentru parul cret atât de des.Profundă stare parul cret bine.Puteți utiliza Elastic și ulei pentru a menține părul creț bouncy.

Dacă sunteți mulțumit cu parul nostru și de servicii, vă rugăm să ne dea 5 stele feedback-ul cu comentarii de mare și încărcați par superb poze.Dacă nu, vă rugăm să ne contactați în mod liber în orice moment de pe Funkit.ro.Vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problemele.

SFATURI:1. Vă rugăm să verificați pachetul cu atenție atunci când primiți pachetul.Dacă nu există nici o deteriorare, vă puteți înscrie pentru pachetul și confirma comanda.2. Dacă sunt rupte sau prost produs, vă rugăm să ia fotografii și să contactați serviciul nostru on-line ACUM.

faq

Q1:Cât de multe bucăți de păr pentru un singur cap?

A1:mai Jos 20inch, în mod normal, 3 pachete sunt de ajuns pentru un cap plin; mai presus de 20inch 4 pachete este mai bine.

Q2: Poate par a fi îndreptați-o și ondulată?

A2:Da.Folosiți un fier plat/sau clește de îndreptat, chiar și atunci când este montat, dar și cu propriul păr, nu folosiți niciodată instrumente fierbinte de prea multe ori si te rog, nu face asta prea des, sau parul va fi ușor pentru a obține uscat și încurcat.

T3: Pot spala si sufla-uscat extensiile de par?

A3:Da, puteți spălați-le ca următorii pași.Puteți spălați-le ca și cum ați folosi propriul Sampon si balsam.Cu ajutorul unui tratament/masca de par la fiecare câteva săptămâni va ajuta păstrați-le în căutarea mai sanatos si stralucitor pentru mai mult timp.Extensiile pot fi sufla-uscate pe setarea scăzut, dar nu este recomandat să o fac prea des.Lasa-ti extensii de par uscat în mod natural după spălarea lor.

Q4: Ce-mi extensii de par obtinerea incurca cu ușurință?

A4:motivul pentru Care părul încâlcit ca următorul motiv și pentru a evita încurcat, cum ar fi următoarele.Parul extensie poate incurca din cauza uscăciune, grăsimea și murdăria build-up, apa sarata, clor și nu pieptene(pieptene dinte larg) din păr de zi cu zi.Asigurați-vă că se spală și condiționează părul cel puțin o dată pe săptămână, de două ori pe săptămână este mai bine.Utilizarea de hidratare picături sau consultați stilistul tau pentru mai mult ajutor.

  • culoare: Culoare Naturala
  • Nume De Brand: RUIYU
  • Parte Frontală: Gratuit Mijloc Trei Părți
  • Timpul De Livrare: De transport maritim în 24 de Ore,2-5 Zile lucratoare
  • Ambalare: 3 buc Bătătură & 1 pc de Închidere
  • Păr Uman Tip: Peruvian Val De Apă Pachete Cu Închidere Frontală
  • Potrivit Moarte Culori: #27
  • Material De Calitate: Remy De Păr
  • Parul Bătătură: Dublu Mașină De Păr Bătătură
  • Servicii: Picătură De Transport Maritim Gratuit Cadouri Personalizate Lable
  • Parul Pachet: 3 pachete cu închidere
  • Textura: Val De Apă Pachete Cu Închidere Frontală
  • Parul Caracteristică: Nici O Vărsare Nu Incurca Dublu Bătătură
  • Poate Fi Permed: Da
  • Cel Mai Lung Păr Proporție: >=10%

Etichete: 22 inch frontal, jazz stele, 3 pachete cu 5x5 dantela, păr uman bundlls, bundl cu frontal, ac și ață pentru a coase în păr, păr uman jerry curl, 1 pachet val de apă, Angel Grace, ali peruca de păr.

Scrie o recenzie

Peruvian Val de Apă Frontal Cu Pachete Remy de Păr Uman Pachete Cu Închidere Frontală 3 Pachete cu Închidere Frontală RUIYU Păr

Peruvian Val de Apă Frontal Cu Pachete Remy de Păr Uman Pachete Cu Închidere Frontală 3 Pachete cu Închidere Frontală RUIYU Păr

Scrie o recenzie

Produse similare