Produs nou

Lixada Biciclete Bancheta din Spate Sac Multifuncțional Impermeabil MTB Biciclete Coș Geanta suport de Biciclete Sac Saci de Umăr Pachet Cu husa de Ploaie

999 Produse

45.59lei

-30%

66.07lei

Adauga la lista de dorinte

Multifunctional biciclete bancheta din spate geanta cu mâner de transport și curea de umar ajustabila, poate fi folosit ca geantă de mână și o geantă de umăr. 13L capacitate de stocare oferă spațiu mare pentru articole, utile echitatie esențiale pentru orice ciclist.

Caracteristici:

CAPACITATE MARE: Aceasta geanta include un compartiment principal, 2 buzunare laterale si un buzunar spate, 13L capacitate mare, suficient de mare pentru a menține dumneavoastră essentials bine organizat.Interne patch-uri de buzunar face spațiul utilizat în mod eficient.

O mai MARE VIZIBILITATE ȘI SIGURANȚĂ: benzi reflectorizante crește pe timp de noapte vizibilitatea și umeraș pe banda poate organiza un stop care poate, de asemenea, spori de siguranță cu bicicleta pe timp de noapte.

UȘOR de INSTALARE: curea de Fixare pentru instalarea rapidă și ușoară pe toate tipurile de biciclete cu un scaun din spate, cum ar fi biciclete de munte, biciclete rutier, etc.

FUNCTII MULTIPLE: Cu mâner de transport și curea de umar ajustabila, geanta poate fi folosit ca o geantă de mână și de umăr geanta la fel de bine.

PROTECȚIE BUNĂ: banda elastica pe partea de sus a sac poate ajuta să păstrați sticla de apa, haine sau hărți în siguranță de pe punga.Poliester de inalta calitate material de construcție cu structură solidă și PE umplutură de bumbac, oferă produse cu protecție completă.Dual închidere cu fermoar, convenabil pentru a scoate elementele.

Caietul de sarcini:

Material: Poliester

Capacitate: 13L (include toate buzunarele)

Culoare: Albastru / Negru (opțional)

Dimensiuni: 40 * 20 * 16cm / 15.75 * 7.87 * 6.3 în

Element Greutate: 395g / 13.93 oz

Dimensiune pachet: 40.5 * 20 * 16.5 cm / 15.94 * 7.87 * 6.5 în

Pachetul Greutate: 410g / 14.46 oz

Lista De Pachete:

1 * Sac De Ciclism

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import,impozite sau alte customscharges.

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

  • Certificare: ce
  • Material: Nailon
  • Funcția: Cu Capac
  • Nume De Brand: LIXADA
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: bicicleta din spate sac

Etichete: bicicleta electrica portbagaj sac, suport bicicletă depozitare, sac de biciclete, coș, coșul bicicletei sac ghidon, ciclism bagaje, biciclete, bicicleta pachet, bicicleta bicicleta saci, biciclete rack.

Scrie o recenzie

Lixada Biciclete Bancheta din Spate Sac Multifuncțional Impermeabil MTB Biciclete Coș Geanta suport de Biciclete Sac Saci de Umăr Pachet Cu husa de Ploaie

Lixada Biciclete Bancheta din Spate Sac Multifuncțional Impermeabil MTB Biciclete Coș Geanta suport de Biciclete Sac Saci de Umăr Pachet Cu husa de Ploaie

Scrie o recenzie

Produse similare