Produs nou

Metal Magnetic Caz pentru Apple Watch Band 44mm/40mm Acoperire pentru IWatch Seria 5 4 3 2 38mm/42mm Ceasul Bara cu Ecran Protector

999 Produse

31.75lei

-30%

45.38lei

Adauga la lista de dorinte

modname=ckeditor

Metal Magnetic Caz pentru Apple Watch Band 44mm/40mm Acoperire pentru IWatch Seria 5 4 3 2 38mm/44mm Ceasul Bara cu Ecran Protector

Caracteristici:

1.Magnetice de adsorbție design: câmp magnetic Puternic de adsorbție de tehnologie duce la un nou caz de epoca.De acum înainte, în caz de instalare a devenit o plăcere.Se face apple watch iasă în evidență printre mulțime.

2.Super ușor de instalare: Magnetic puternic de adsorbție de apple watch coajă de închidere automată, ușor de asamblat.

3.Toate-a rundă de apărare: cadru Metalic de protecție și Anti-drop & de absorbție a șocurilor de design.anti-zgârieturi și anti-murdar, pentru a proteja apple a uita-te la zgarieturi, socuri smudge, materiale premium oferă protecție de neegalat și durabilitate sporită.

Pachet:

1 buc Magnetic Metal Inoxidabil Caz (NOTĂ: să nu conțină iWatch )

2 buc Ceas Ecran de Protecție

*Despre Noi

Suntem furnizor profesionist.Avem propria fabrica.noi vindem calitate produse de prim rang.Noi oferim la nivel mondial en-gros și drop ship service pentru clientul nostru în lume începând cu anul 2005.Așteaptă cu nerăbdare pentru cooperarea noastră.

*Servicii

Oferim 7-24 de ore de servicii on-line.Cererea dvs. va fi răspuns în termen de 6 ore Vom verifica mărfurile cu atenție înainte de expediere.Timpul nostru de lucru.de luni până sâmbătă.Dacă ceva te putem ajuta.pls contactati-ne.

*Feedback-ul

1.Ne bazăm pe Funkit.ro reputație și de satisfacție a clienților de a reuși,prin Urmare,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi,vă rugăm să lăsați feedback-ul bun pentru noi dacă ne-ai mulțumit cu bunuri și servicii. 2.dacă aveți o întrebare sau problemă despre comanda dumneavoastră,vă rugăm să contactați-ne în loc de a da negetive feedback-ul și de litigiu,se va răspunde la tine cât mai curând posibil și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele. 3.Ne pasă de clienții noștri evaluate,și va încerca mereu să te ajute.

  • Numărul De Model: uita-te la cazul
  • Carcasa Din Material: OȚEL
  • Articol Diametru: 38mm 40mm 42mm 44mm

Etichete: apple watch 3 band 38mm pachet, burei ceas, uita-te la cazul st, appl ceas, apple watch stil de metal, protector silicona apple watch serie 3 38mm, apple watch sport curea caz de metal, 43mm bezel, apple watch 4 caz 44mm metal, 2824 caz.

Scrie o recenzie

Metal Magnetic Caz pentru Apple Watch Band 44mm/40mm Acoperire pentru IWatch Seria 5 4 3 2 38mm/42mm Ceasul Bara cu Ecran Protector

Metal Magnetic Caz pentru Apple Watch Band 44mm/40mm Acoperire pentru IWatch Seria 5 4 3 2 38mm/42mm Ceasul Bara cu Ecran Protector

Scrie o recenzie

Produse similare