Produs nou

Top Brand Nou Xqiao Mini Stepper Cu Coarda Elastica de Echipamente de Fitness de Funcționare Mașini Multi-funcțional benzi de Alergare Echipat

999 Produse

533.22lei

-19%

666.51lei

Adauga la lista de dorinte

Caracteristici principale:

1.Cu coarda elastica 2. Mini dimensiune, nu ocupă spațiu 3.De reducere a zgomotului de design, cu zgomot redus 4.Display LCD 5.Selectate oțel de înaltă calitate

Xiao Qiao multifunctional twist masina de pas

Full Body Shaping / Patru-in-one / Mut de Reducere a Zgomotului

0.15 metri pătrați începe aerobic program de fitness

Adaptate pentru lucrătorii de birou și otakus, începe de formare culturism, oricând, oriunde, menține o bună forma corpului, fără a merge la sală, și consumă lumina de calorii.O sala proprie de 0,15 metri pătrați.Tookfun

Coarda elastica ajută la crearea curba S

Coarda elastică este conectat la partea de jos pas cu pas.În timp ce pas cu pas, muschii bratului, muschii umerilor si spatelui, de asemenea, poate fi exercitat în mod efectiv.Ambele reducerea grăsime și modelarea sunt corecte, și S curba este la îndemână.

Patru efecte într-un singur, simplu circulație,

Utilizarea persistentă a steppere, combinate cu grăsime reducerea mese regulate și programe, arme subțiri, fermecător vesta linii, piersici solduri, și strâns viței nu mai sunt un vis îndepărtat.

De reducere a zgomotului de proiectare, a asigurat practica oricând, oriunde

Partea de jos pas cu pas e scară este echipat cu un sunet de absorbție și de absorbție a șocurilor pad, care poate reduce în mod eficient zgomotul de la picior lovind instrument portbagaj în timpul exercițiului.Silent pedalare, buna circulație a nu deranja vecinii.

Pedale reglabile, un pas cu pas pentru întreaga familie

Înălțimea de la pedala de pas cu pas de la sol poate fi reglată în funcție de utilizator propria situație.Acest produs poate fi utilizat de către bărbați, femei și copii.Doar reglați butonul.

LCD inteligent de afișare, datele de antrenament de la vârful degetelor

LCD contor inteligent echipat cu pas cu pas monitorizează și înregistrează mișcarea utilizatorilor de date în timpul întregului proces, și progresul de formare este clar dintr-o privire.Facilita antrenor pentru a face următorul plan de instruire.

Puternic dual hidraulice din otel

Intreg corpul din oțel inoxidabil, design high-end, echipat cu dual cilindri hidraulici, chiar și rezistență, pas și pas mai departe, mai jos simt, pot să-și exercite muschii membrelor inferioare bine.

Ergonomic circulație piesa pentru circulația în condiții de siguranță și sănătos modelarea corpului

Fix traiectoria pas cu pas ajută utilizatorii să-și ridice tocuri timpul exercitiilor fizice, pentru a reduce forța de impact pe glezna articulațiilor, și profesional stabili unghiul pentru a proteja glezna si genunchi articulațiilor.

Alb și gri, cu simplu și mai mult sens tehnic

Culoarea tubului este de aproximativ durabil și ușor să se integreze în mediul de acasă.

Show detalii

Parametrii de produse

Notă:

Acest lucru este XIAOMI lanț ecologic produs, nu există nici un XIAOMI logo-ul pe produs, vă rugăm să știu, vă mulțumim pentru înțelegere!

  • Nume De Brand: Xiaomi
  • Data De Lansare: 2020
  • Funcția: Corpul
  • Numărul De Model: Q780
  • Origine: NC(de Origine)
  • Greutate Produs: 6.5 Kg
  • Decor de tip: Drawcord
  • Benzile De Rezistență: Da
  • Capacitatea De Greutate: 100kg
  • Tip: Hydraumatic

Etichete: se potrivesc dota, cross trainer, mini stepper, familia portabile banda de alergat, pas cu pas, acasă biciclete exercițiu de formare, mijia, treadmil, pad de mers pe jos, mare banda de alergat.

Scrie o recenzie

Top Brand Nou Xqiao Mini Stepper Cu Coarda Elastica de Echipamente de Fitness de Funcționare Mașini Multi-funcțional benzi de Alergare Echipat

Top Brand Nou Xqiao Mini Stepper Cu Coarda Elastica de Echipamente de Fitness de Funcționare Mașini Multi-funcțional benzi de Alergare Echipat

Scrie o recenzie

Produse similare