Produs nou

100/50/30/10buc Tatuaj Transfer de Documente de Dimensiuni A4 Tatuaj Termică Copiator Hârtii Stencil Tatuaj Transfer de Accesorii pentru Mașini de

999 Produse

29.52lei

-24%

39.35lei

Adauga la lista de dorinte

Caietul de sarcini

Materiale: pe baza de Ulei

Dimensiune hârtie: 31.5*22*2.5 cm (A4)

Fiecare foaie: 4-straturi

Profesionale de tatuaj stencil hârtie de transfer

Utilizați această pentru a transfera flash pe piele

Cu bun transferul de efect

Ușor și convenabil de a folosi

Poate fi folosit cu termice copiator mașină

Caracteristici:

4 STRATURI - Fiecare bucată tatuaj hârtie tatuaj consumabile este de 4 straturi de hârtie de transfer,1)foaie de maestru pentru care design-ul este aplicat. 2) foaie de protecție să fie eliminate înainte de utilizare.3) hârtie de carbon.4) galben coala suport.

DIMENSIUNE și CALITATE - dimensiune A4.tatuaj hârtie de transfer pentru tatuaje se face cu aceeași înaltă calitate de coloranți și hârtie stencil tatuaj,reutilizabile și Non-fading.Produce clare, curate copii cu culoare închisă.

Cu UȘURINȚĂ FOLOSIND - hârtie de Transfer pentru tatuare poate ajuta artist de tatuaje profesionale de design tatuaj transfer pe piele ,cu bun transferul de efect ,este foarte ușor și convenabil de a folosi.

REZULTAT PERFECT - stencil Tatuaj transfer de hârtie puteți imprima desenele de pe pielea corpului,foarte convenabil pentru tatuaj artist pentru a copia desenul de pe corp și merge cu ușurință pe și de ședere de-a lungul întregului tatuaj sesiune.

Se poate lucra cu termice copiator mașină.Copia imagini pe hârtie cu energie termică.Acesta este fabricat din material special, care poate proteja mâinile sau îmbrăcămintea.

Detalii:

Stratul 1, alb

Layer 2, semi-transparent, utilizat pentru a preveni zgârieturi

Stratul 3, transferul de hârtie (de marină, partea din fata are un finisaj mat, iar partea din spate are un finisaj lucios)

Stratul 4, jos (galben)

Utilizare:

1. Elimina stratul 2.

2. Aliniați cu grijă straturile 1, 3 și 4, folosiți un pix pentru a schița conturul modelului pe care doriți pentru tatuajul de pe stratul 1.

3.Curatati bine pielea pe care doriți pentru a obține tatuaj înainte de tatuaj.

4. Se aplică partea lucioasă de la transferul de hârtie (layer 3) pentru partea care a fost tratat cu soluție de aplicare;

vă rugăm să fiți atenți să nu pentru a muta model pentru a evita suprapunerea.Apoi tatuaj transferul este complet.

Garanție:

Orice nemulțumit experiență de cumpărare cu privire la orice problema de transfer de hârtie, nu ezitați să ne contactați prin e-mail.

Ne acceptă banii înapoi sau retrimite tatuaj stencil hârtie fără întrebări.

Pachetul de conținut:

10buc/30pcs/50pcs/100buc pentru a alege

  • Nume De Brand: PHOENIXY
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: 10/30/50/100 Buc
  • Material: Tatuaj transfer de hârtie
  • Tip: Tatuaj accesorii

Etichete: rfid sosire, wiegand 34, copiator de hârtie, cheia ușii, 125khz rfid cu rază lungă cititor, piele roșie tag, transferul de date dispozitiv, Cititor de carduri rfid 125khz, pentru tatuaj printer, tmd 5 rf.

Scrie o recenzie

100/50/30/10buc Tatuaj Transfer de Documente de Dimensiuni A4 Tatuaj Termică Copiator Hârtii Stencil Tatuaj Transfer de Accesorii pentru Mașini de

100/50/30/10buc Tatuaj Transfer de Documente de Dimensiuni A4 Tatuaj Termică Copiator Hârtii Stencil Tatuaj Transfer de Accesorii pentru Mașini de

Scrie o recenzie

Produse similare