Produs nou

Familie Mic Ghiveci Stropitoare Nordică În Stil Englezesc De Epocă Udare Sticla Plante Suculente Mici De Aur Grădinărit Pulverizare Poate

999 Produse

55.58lei

-20%

69.50lei

Adauga la lista de dorinte

Puncte:

1、Ceață duza de pulverizare, pulverizare fină.Se poate pulveriza lumină și densă de vapori de apă, și zona de pulverizare este mare, care este atașat la apă-exigente părți, cum ar fi lame și rădăcini.

2、decor Acasă, de mare valoare stropitoare.Cronologice de aur schema de culori și aspect vintage sunt foarte atrăgătoare.

3, finisaj oglinda este lustruit cu textura delicata.Acesta dispune de vintage din alama, design minimalist și textura delicata.Galben material otel face mai retro pentru o lungă perioadă de timp.De-a lungul timpului, suprafața de alamă se va forma un strat de rugină, care are o aromă mai mult.

4、Presa capul de un nivel ridicat de confort.Concavă apăsarea capul este proiectat pentru a se potrivi cu degetul burta de proiectare, iar apăsarea este efort.

5、Stabiliza bază și puneți-l în siguranță.Extinsă bază este ferm pe blat.

Parametru:

Dimensiune: așa cum se arată

Proces : oglinda lustruit

Material: alama

Aplicație: familia mici ghivece de udare, udarea plantelor sticla cu pulverizator, mobilier acasă

Instrucțiuni de îngrijire:

1, Kerosen, praf de dinte de detartrare: în Primul rând nevoie de kerosen cu o cârpă pentru a șterge produse din cupru, și apoi utilizați pulbere dinte pentru a șterge.

2, otet de detartrare: rugina Cupru pe cupru produse, puteți utiliza oțet, dreptul de suma de sare si os de sepie pentru a șterge verde rugina cupru pe cupru produse.

3, suc de lamaie detartrare: Elimina lamaie rugina cu suc de lamaie si sare.Acesta va fi bine să ștergeți cu o folie de aluminiu, aschii de lemn si sare.

Lista:

1 X Alamă mini stropitoare

Vă rugăm să adăugați acest produs la LISTA de dorinte dacă vă place.

Eu sunt un Nou vânzător în Funkit.ro, dacă cineva îi place acest produs, va ofer o reducere foarte mare pentru că sper că magazinul este popular.

Despre Feedback-Ul

Noi menținem standarde înalte de excelență 5 STELE și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

Dacă aveți îndoieli, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ.

Astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

  • Numărul De Model: Flori De Plante De Udare Pot
  • Tip: Bidoane De Apa
  • Material: Metal
  • Tip De Metal: Alama
  • dropship: Suport

Etichete: găleată grădină, dragoste în limba engleză, poate, alamă de plantat, xiaomi mate 5, grădină engleză, gradina de apă, spray de plante, grădină moss, atârnă etichete pentru plante.

Scrie o recenzie

Familie Mic Ghiveci Stropitoare Nordică În Stil Englezesc De Epocă Udare Sticla Plante Suculente Mici De Aur Grădinărit Pulverizare Poate

Familie Mic Ghiveci Stropitoare Nordică În Stil Englezesc De Epocă Udare Sticla Plante Suculente Mici De Aur Grădinărit Pulverizare Poate

Scrie o recenzie

Produse similare