Produs nou

25 de Culori Moale Chineză Kung fu Pantaloni Shaolin Tai chi Wudang Formare Pantaloni Serviciu Personalizat Nevoie de Măsurători

999 Produse

115.62lei

-20%

144.53lei

Adauga la lista de dorinte

IMPORTANT:

Salut Prieteni, in acest uniformă va fi personalizat-a făcut pentru tine, astfel încât atunci când comanda acest articol, vă rugăm să ne lăsați un mesaj și spune-ne CULOAREA pe care doriți pentru pantaloni și ÎNĂLȚIME, GREUTATE, TALIE informații în inch sau cm.Deci, croitorul nostru se pot face pantaloni curând și nava-l cât mai curând posibil.În mod normal, pentru comenzi personalizate, vom nava în termen de o săptămână .

Introducerea De Produse

Stil: profesionale și autentică chineză kung fu pantaloni cu extra triunghi picioare pentru înaltă mișcări.Sunt cu elastic in talie si la glezne.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă doriți să faceți orice schimbare cu privire la proiectarea de pantaloni.

Element Include: pantaloni

Material: de înaltă calitate, lenjeria de pat.Este la mijlocul greutate, moale, respirabil , foarte confortabil si frumos pentru toate anotimpurile.

Culoare: 25 culori complet.Cu excepția enumerate 13 culori, sunt gri, roz inchis, rosu inchis, verde inchis, albastru păun, albastru inchis, verde deschis, albastru deschis, mov deschis, galben închis, lumina cămilă, dark camel.Vă rugăm să ne lăsați un mesaj dacă doriți ca aceste culori care nu am lista.

Dimensiune: personalizate pentru toate dimensiunile.Pentru prieteni a căror greutate este de peste 100 kg sau 220lbs, avem de a taxa suplimentar de 5 USD pentru un cost suplimentar de țesături.

Informații De Transport Maritim

Ne sunt situate în Dengfeng , Orasul Zhengzhou, China.Aici este locul din Templul Shaolin.Vom alege cel mai sigur și cel mai bun căile de transport maritim la nivel mondial.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de ajutor cu shipping.

Se Întoarce Și De Restituire

Vom selecta și a verifica fiecare element cu atenție înainte de a fi expediate.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie pentru a reveni elementele noastre pentru o schimbare sau rambursare atâta timp cât acesta este în stare originală și nu este utilizat.

Client Service

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați ori de câte ori s-ar putea nevoie de ajutor de la noi.Ne-am bucura de toate comunicațiile cu tine.

En-gros de servicii

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de en-gros sau servicii personalizate.Noi oferim foarte competitive fabrica de preț engros.

  • Gen: BĂRBAȚI
  • Tip Sport: Arte Martiale
  • Se potrivesc: Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
  • Material: Lenjerie de pat
  • Unisex: Da
  • Tip De Închidere: Talie Elastic
  • Tip De Element: Lungime Completă
  • Nume De Brand: kungfuworld
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tesatura Tip: Diagonal
  • Numărul De Model: Kung Fu

Etichete: serviciu un oriental, shaolin, kung fu shaolin, kung fu furtun, tai chi, cocktail pin, uniforma wushu, katana breloc, călugăr shaolin uniformă, 6n8p.

Scrie o recenzie

25 de Culori Moale Chineză Kung fu Pantaloni Shaolin Tai chi Wudang Formare Pantaloni Serviciu Personalizat Nevoie de Măsurători

25 de Culori Moale Chineză Kung fu Pantaloni Shaolin Tai chi Wudang Formare Pantaloni Serviciu Personalizat Nevoie de Măsurători

Scrie o recenzie

Produse similare