Produs nou

GOBOOST Celulare Repetor de Semnal 3G UMTS 2100MHZ Rețea de Telefoane mobile Amplificator de Semnal WCDMA HSPA 3G Amplificator Display LCD Internet

999 Produse

115.91lei

-40%

193.21lei

Adauga la lista de dorinte

Punct De Vânzare De 1. Acest model funcționează în Banda 3G 1 UMTS / WCDMA 2100mhz numai ,de obicei, îmbunătățirea rețelei 3g.Potrivit pentru Rusia, Spania, Franța, Brazilia, Europa, etc. 2. Mare câștig 68dB. 3. Acoperire largă.Acoperă 200 de~600 de metri pătrați, fără nici o barieră. 4.Mini Dimensiune, dar puternic 5.Display LCD, indica puterea semnalului de unul singur. 6.Upgrade-ul de bord.Buna filtrare,frecvență precisă. 7.Scăzut de radiații.Face în condiții de siguranță. 8.Ușor de instalat.Montat pe perete,mai mult confort și de a ajuta pentru a decora casa ta. 9.În caz de metal de design este robust și durabil.Scapam de disipare a căldurii de design pentru o mai bună disipare a căldurii. 10.Sprijinirea mai multe utilizatorii de telefoane.Mini Dimensiune, Dar Puternic

Display LCD

Afișare corectă exterioare puterea semnalului, în condiții de tensiune pentru a face datele mai exacte și mai convenitent.

LCD expuse printre spune starea semnalului.

Situație: în Cazul în care gunoiul cutie semnal intermitent, se dovedește că semnalul n-a fost primit cu succes.

Situația B: Dacă semnalul afișează o valoare de 80 de ani, aceasta înseamnă că 80% din semnalul este primit.

Situația C: Dacă semnalul afișează o valoare de 100, înseamnă că 100% din semnalul este primit.

Situația D: în Cazul în care semnalul de rețea este umplut, înseamnă că dispozitivul primi semnal full.Dacă semnalul telefonului mobil este consolidată, care este perfect.Dacă nu, înseamnă că se poate auto-ocillation.

PS: Dacă aveți orice alte confuz atunci când utilizați, vă rugăm să contactați customer servive la o dată.Arie Mai Mare De Acoperire

Oferă rapid de acoperire soluție pentru semnal slab și blocul de zone.

Până la 200-600sqm fără barieră.

Saygoodbye a scăzut apeluri și lent conexiune de date.Potrivit pentru toate tipurile de case,cum ar fi living,mansardă,willa și așa mai departe.

Montat Pe Perete Design

Economisi spațiu.Ușor de a instala și de a decora casa ta.

Înainte Și După Comparație

Codul De Upgrade

Upgrade-ul la bord, de înaltă calitate, amplificator tub, frecvență precisă, clară apel de calitate, mai rapid acces la internet.

Carcasa de Metal & design Termic

În caz de metal de design face mai robust și durabil.Scapam de disipare a căldurii de design pentru o mai bună disipare a căldurii .

În Cazul În Care Pentru A Utiliza

Aspect frumos: stil Nou, ecran mare, design unic, nu este doar un telefon mobil semnal de rapel, dar, de asemenea, o opera de arta.Acesta poate fi folosit pentru apartament, hotel, birou, subsolul clădirilor, magazin de cafea și mall etc.

Ce e In Cutie

Usor De Instalat

​​

Pasul 1:Cauta-o poziție în care poate primi semnal bun(mai puternic decât -70dB)în Paralel instalarea antena de exterior pe acea locație,față de stația de bază sau turn de celule.

Pasul 2: Utilizați 10m de cablu pentru a conecta antena de exterior și singal de rapel.Vă rugăm să asigurați-au fost tightenned articulațiilor,conectat bine.Pasul 3:Conectați antena de interior și singal de rapel.

Pasul 4:După ce a terminat toate părțile, apoi verificați vreme toți conectorii bine,apoi se poate transforma în energie.

Două antene trebuie separate prin zid de cărămidă.Distanța între ele de cel puțin 10 metri.

Principiul De Lucru

1. PRIMEȘTE SEMNAL

Puternic antena ajunge să acceseze un semnal bun, și oferă-l la rapel.

2. STIMULEAZĂ SEMNAL

T el rapel primește semnalul, amplifică, și servește ca un releu între telefonul dvs. și cel mai apropiat turn de celule.

3. EMITE SEMNAL

Dispozitivele obține crescut de semnal, și apeluri de date și sunt alimentate prin rapel înapoi la rețea.Trupa Poveste

Probleme Comune

Întrebare: nici un semnal pe display si telefon

Soluție: reglați antenă de exterior, pune-l la un nivel mai puteti interveni și de a face sigur că ar putea primi semnal bun de la stația de bază.Sau vă rugăm să verificați freqeuncy de la antena dumneavoastră, dacă ați cumpărat doar de rapel de la noi.Dacă frecvența nu se potrivește la booster, aceasta nu ar putea funcționa.

Întrebare: pe afișaj se aprinde intermitent și semnalul luminos nu este aprins.

Soluție: ajusta, de Asemenea, în aer liber antennna ca mai sus, pentru că clipește înseamnă a-l primi semnalul nu este stabil.Reglați poziția și direcția de antenă de exterior, până când se opri de lucru.

Queation: semnalul e la maxim pe booster dar semnalul la telefon nu se îmbunătățește deloc

Soluție: este ceea ce am numit "auto-oscilație fenomen".Aveți nevoie pentru a crește distanța de antenă de interior și în aer liber antenă și separae-le cu un zid de cărămidă.Asigurați-vă că nu există nici o zona de deschidere între ele.

Întrebare: booster funcționează corect, dar semnalul luminos nu este aprins

Soluție: Poate cablul este prea lung pentru rapel sau conexiunea nu este bine.Vă rugăm să asigurați-vă că toate antenei sunt conectate bine si bine.De fapt nu contează prea mult, atâta timp cât dispozitivul funcționează bine.

Orice alte probleme legate de produs sau de instalare, vă rugăm să ne contactați.

  • Conector RF: N-Feminin
  • Impedanta: 50 Ohm
  • Numărul De Model: GB17-WCDMA
  • Frecvența: UL
  • GOBOOST: GOBOOST upgrade bord 2.0 booster
  • Caracteristică: Ecran LCD pentru a afișa starea semnalului;disipare a Căldurii
  • Acoperire: 200-600sqm
  • Bandwide: 60M
  • Potrivit pentru: Rusia, Spania, Franța, Brazilia, Europa, etc.
  • Putere De Ieșire: 17dBm
  • Funtion: Ca un rapel folosi pentru a consolida celulare semnal de telefon mobil
  • Accesorii: Priza De Putere , Banda De
  • Câștig: 68dB
  • Alimentare: AC
  • Rețea Celulară: 3G UMTS/WCDMA 2100MHz
  • Nume De Brand: GOBOOST

Etichete: wavlink wifi, lnb, amplificator de semnal gsm repeater, internet wireless, 4g router transport gratuit, amplificator semnal celular, amplifica celulare, internet prin satelit 3g, lipotech gsm booster, booster auto.

Scrie o recenzie

GOBOOST Celulare Repetor de Semnal 3G UMTS 2100MHZ Rețea de Telefoane mobile Amplificator de Semnal WCDMA HSPA 3G Amplificator Display LCD Internet

GOBOOST Celulare Repetor de Semnal 3G UMTS 2100MHZ Rețea de Telefoane mobile Amplificator de Semnal WCDMA HSPA 3G Amplificator Display LCD Internet

Scrie o recenzie

Produse similare