Produs nou

1 Buc Universal Motocicleta Coperta Interioară în aer liber UV Protector Scuter Tot Sezonul Bike Impermeabil Ploaie, Praf de Acoperire 190T M-4XL

999 Produse

41.38lei

-39%

68.96lei

Adauga la lista de dorinte

1 Buc Universal Motocicleta Coperta Interioară în aer liber UV Protector Scuter Tot Sezonul Bike Impermeabil Ploaie, Praf de Acoperire 190T M-4XL Descriere Generala:

Motocicleta asta a Acoperi Oferă Toate-sezon de Protecție Pentru Motocicleta Ta, de Asemenea, Cu Caracteristici Convenabile Ca Elasticizată Tiv de Jos,un Incluse Sac de Depozitare Face Folosind Capacul fel de Ușor Ca Posibil.Acest Capac Este Accesoriul Ideal Pentru A Păstra Motocicleta Ta În Condiții De Siguranță De La Orice Fel De Vreme.

Caietul de sarcini:

Culori: Negru, Argintiu

Material: 190T Poliester Tafta Cu Acoperire PU

Mărime: M,L,XL,XXL,3XL,4XL(vezi poza pentru detalii de dimensiune)

Caracteristici:

1. Adoptă avansate de argint strat de Poliester Taffeta 190T material, Acest material e caracteristică este lumină greutate, rezistență puternică, Anti-UV, soare bloc , praf.

2. Folosind un elastic în partea de jos a capacului, poate acoperi ferm, nu vă faceți griji despre vântul a ridicat capacul, confort și rapid, cu volum mic și ușor de transportat, mai umanizat decât tradiționale de blocare sau coarda de design.

3. Adecvat în special pentru temperatura mare schimbare, de mult timp nu îmbătrânește într-un mediu rece, poate preveni arderea soare ei bine, o protecție excelentă pentru motocicleta.Nu mai suferă de căldură de perna.

4. Acoperire de argint poate reflecta UV de mare putere, poate tăia radiațiile UV pentru motocicleta dvs. de amortizare.

5.Protejeaza Motocicleta De La Lumina Soarelui, Apă, Păsări, Copaci, Praf Și Murdărie

6.Potrivit Pentru Utilizarea În Interior Și Exterior

7. Adecvat toate tipurile de motocicleta, e-biciclete, echipamente de uz casnic, și așa mai departe.

Pachetul inclus

1 x Motocicleta husa de Ploaie

Notă:

1. Dacă aveți orice întrebări înainte sau după cumpărare,vă rugăm să ne trimiteți un e-mail în primul rând,vom ajunge înapoi la tine în termen de o zi lucrătoare, vă Rugăm să fie răbdare.

2. Când plasați o comandă, pentru a alege metoda de livrare si plata comenzii, inclusiv de transport maritim.După ce plata este finalizată, va vom trimite produsul în termen de 3-7 zile.

3. Datorită diferite de vămuire ori în diferite țări, nu putem garanta timpul de livrare de la toate transporturile internaționale.

4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine.

5. Dacă sunteți mulțumit cu noastre de produs și service,Un serviciu de 5 Stele feedback-ul Pozitiv va fi mult mai apreciat

  • Element De Lungime: 260cm
  • Nume De Brand: JIUWAN
  • Tip De Material: 190T poliester taffeta PU placat cu

Etichete: husa de ploaie motocicleta mare, bicicleta de acoperire rezistent la apa, scuter mare, motocicleta husa de ploaie, cherry blossom fundal fotografie, Motocicleta Adăpost, moto fork acoperi, motocicleta suport pentru picioare acoperi, 4xl femeie, acoperi scuter.

Scrie o recenzie

1 Buc Universal Motocicleta Coperta Interioară în aer liber UV Protector Scuter Tot Sezonul Bike Impermeabil Ploaie, Praf de Acoperire 190T M-4XL

1 Buc Universal Motocicleta Coperta Interioară în aer liber UV Protector Scuter Tot Sezonul Bike Impermeabil Ploaie, Praf de Acoperire 190T M-4XL

Scrie o recenzie

Produse similare