Produs nou

Porțelan delicat și simplu ceramice moderne vaza de flori ornamente alb vaza ceramica creative de înaltă temperatură tras Europene s

999 Produse

43.89lei

Adauga la lista de dorinte

Achiziționarea instrucțiuni

1.

Toate produsele companiei noastre sunt produse și livrate direct, eliminând intermediarii și furnizarea de clienții cu o mare marja de profit.

2. Despre distribuție și livrare

Produsele companiei noastre aparțin arte și meserii categorie și sunt fragile.Prin urmare, este nevoie de o anumită perioadă de timp pentru produsele ce urmează a fi distribuite, controlate, împachetate și ambalate în cutii de lemn.Prin urmare, produsele vor fi livrate în termen de 3-5 zile lucrătoare de la primirea plății integrale (cu excepția zilei de colectie) 50 de bază ceramica sunt un mic caz de lemn (15 de yuani/bucata).

3. Despre logistica

Logistica cheltuieli vor fi suportate de către cumpărător, obiectul reală a costurilor de logistică, și de logistică vor fi livrate la usa.Prin urmare, timpul de livrare este de aproximativ 5-7 zile, în funcție de fiecare loc, puteți consulta serviciul clienți.Neînțelegere poate să apară ca urmare a logistică terțe părți probleme.Vă rugăm să înțelegeți.

4. Despre produs culoare

Mărfurile vândute în magazinul nostru sunt toate luate în natură, dar există multe ceramică suprafețele luminoase, și este dificil de a distribui lumina.Mai mult decât atât, din cauza unor probleme personale globilor oculari, rezoluție de afișare și din alte motive, culori de obiecte reale primite de către cumpărători pot fi diferite de cele din poze, fii atent, dacă sunt strict cu culoarea.

5. Despre defecte

Ceramica de compania noastra sunt concepute și produse în mod independent pentru baza noastră de producție.Ambarcațiunea este în principal făcute de mână, și în interiorul și partea de jos a vasului nu sunt în sfera de detectare, mici pete negre, găuri și alte defecte ale produselor vândute sunt toate în domeniul de aplicare normal de standardele internaționale din industrie.Dacă sunteți aproape perfect în aparență, vă Rugăm să cumpere cu atenție.

6. Despre customer service

Satisfactia dumneavoastra este nostru exercitarea neîncetate, și 5 stele sunt recunoașterea noastră.Dacă aveți orice întrebări sau nu sunt îndeplinite, vă rugăm să ne contactați.Noi acordăm o mare importanță pentru fiecare client întrebări și să încercați cele mai bune noastre de a face dvs. de satisfacție prevala.

7. După vânzări

În termen de 24 de ore de la primirea mărfurilor, vă rugăm să verificați toate produsele cu atenție în conformitate cu transport lista plasat și în bunuri de box pentru a se asigura că numărul de produse este corectă și nu există nici o obiecție în termen de 24 de ore, compania va fi considerată că a finalizat tranzacția fara probleme de data asta.

În caz de alte circumstanțe, vă rugăm să le diferențiază în funcție de următoarele circumstanțe:

A: vă Rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în timp dacă trimiteți mai puțin, mai mult sau produse greșit.După verificare, compania noastră este într-adevăr cauza a companiei noastre, și compania noastră își va asuma responsabilitatea cauza.

B: Dacă nu există nici un prejudiciu, trebuie să informați serviciul pentru clienți în termen de 24 de ore, și trebuie să prezinte deteriorat Foto.După verificare, compania noastra va plăti prețul la Alipay, prejudiciul în tranzit vor fi suportate de compania noastra.

C: Dacă nu sunteți mulțumit pentru că de preferințele personale sau de imaginație, sau pentru că nu ați citit descrierea produsului atent, există defecte minore sau diferențele de culoare, de om daune directe sau de returnare a produsului, fără permisiune, compania nu va accepta.

D: pentru alte cazuri, vă rugăm să contactați Serviciul Clienți pentru specifice de negociere.

E: vă rugăm să asigurați-vă că indiferent de ceea ce cauzeaza returnarea produsului, ambalajul original al produsului returnat trebuie să fie păstrate, și nu există nici alte daune atunci când produsul este returnat.Dacă nu poate fi reparat după retur, compania nu va accepta.

8. Despre transport

Datorită complexității cadru de lemn de instalare, mici bunurile vor fi livrate în termen de 12 de ore, practic, și principiul de bunuri de larg nu va depăși 48 de ore.Special de sărbători vor fi notificate separat.

  • Dimensiune: S
  • Origine: NC(de Origine)
  • Ambalare: Ambalaj Obișnuit
  • Funcția: Perete Vaza
  • Material: Ceramica Si Portelan
  • Numărul De Model: Portelan Alb
  • Stil: Europa

Etichete: nordic vaza, vas de porțelan chinezesc, fund de vas, vas chinezesc, negru vaza, vaza ceramica alba, vaza, decor acasă vaza, porțelan chinezesc, vas înalt iubitoare.

Scrie o recenzie

Porțelan delicat și simplu ceramice moderne vaza de flori ornamente alb vaza ceramica creative de înaltă temperatură tras Europene s

Porțelan delicat și simplu ceramice moderne vaza de flori ornamente alb vaza ceramica creative de înaltă temperatură tras Europene s

Scrie o recenzie

Produse similare