Produs nou

5g*30 pachete 1 cutie de înaltă calitate, cicoare și gardenia ceai pentru a reduce acidul uric, artrita reumatoida,cicoare si ceai gardenia

999 Produse

132.26lei

-11%

148.61lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere

Cicoare ceai este facut din cicoare ca principala materie primă, care este pregătit de materiale auxiliare din China wolfberry, frunze de dud și puerarin.Aceasta ajută la reducerea serice de acid uric și scuti artrită gutoasă la persoanele cu hiperuricemie.

Formula material

Cicoare: extractul are o semnificativă de acid uric efect de scădere

Este o plantă specială care are atât comestibile și medicinale funcții.Acesta a fost listat ca un "medicament și aliment omolog" produse alimentare de către Ministerul Sănătății, și a fost lăudat ca un verde "regele de sănătate" de către experți de la nivel Național de Nutriție Alianță.Diferitele substanțe nutritive conținute în cicoare se face că au mai multe efecte asupra sănătății, cum ar fi îmbunătățirea serice de acid uric, care reglementează funcția gastro-intestinale, golirea intestinelor, reduce focul și umezirea, slăbire îngrijire a pielii, și consolidarea imunitatea omului.În același timp, bogat în Potasiu poate crește în mod eficient cantitatea de oxigen furnizată la nivelul creierului, regleaza ritmul cardiac, etc. Cel mai magic este de ingrediente speciale cuprinse în cicoare, cum ar fi: scoarta de castan cal, cal castan scoarță de copac, etc., pentru gută, hipertensiune arterială, nivel ridicat de grăsimi în sânge și alte boli Are o semnificativă valoare medicinală.

Frunze de dud: flavonoide totale din frunze de dud pot reduce semnificativ concentrațiile serice de acid uric

Efecte profilactice si terapeutice de dud frunze de flavonoide pe hiperuricemie și afectare renală.

Total de flavonoide din frunze de dud pot reduce semnificativ serice de acid uric, ceea ce este echivalent cu acid uric efectul de scădere a alopurinol; și poate reduce în mod semnificativ de acid uric azot, creatinină, malondialdehida, trigliceride, acizi grași liberi, ficatului și coeficientul coeficientul de rinichi.

Gardenia: Geniposide poate promova excreția acidului uric

Concluzie: Geniposide poate reduce concentrația serică de acid uric la nivel de hiperuricemie prin promovarea excreția acidului uric.

Pueraria: extract are proprietati anti-gounic artrita efect.

Doza

Cicoare alune ceai poate fi preparată în mod repetat până când este lumină, berii 2-3 pachete pe zi.

Metoda de depozitare: Păstrați într-un loc răcoros și uscat pentru a evita lumina directă.

  • Ingredient: Cicoare, Gardenie, Frunze de Dud, Pueraria etc
  • Tip: sclipici
  • Utilizarea: Corpul
  • NET WT: 150g-300g
  • Cantitatea: 999
  • Numărul De Model: 896789

Etichete: blackberry q20 otterbox, ginseng oolong ceai, cutie din portelan, ginseng panax, cheong kwan jang roșu, rădăcină de ginseng, hormon, semințe de chia, ardei dulce, gardenia plante, ginseng pulbere.

Scrie o recenzie

5g*30 pachete 1 cutie de înaltă calitate, cicoare și gardenia ceai pentru a reduce acidul uric, artrita reumatoida,cicoare si ceai gardenia

5g*30 pachete 1 cutie de înaltă calitate, cicoare și gardenia ceai pentru a reduce acidul uric, artrita reumatoida,cicoare si ceai gardenia

Scrie o recenzie

Produse similare