Produs nou

1 Pereche Femeile Adulte Om de Iarnă Earbags Bandless Încălzit de Căști Acoperi Vânt Ușor 20DC05

999 Produse

33.53lei

-34%

51.58lei

Adauga la lista de dorinte

ELEMENT DESCRIERE

Caracteristici:

*1. Cald și vânt - fara bretele ureche cald este confectionat din lana captuseala.Există două straturi de Thinsulate între garnitură de lână și înveliș exterior pentru a ajuta la blocarea aerului la trecere prin ureche mai cald.

*2. Nu va puneti cu parul!Spre deosebire de cele mai multe căști de protecție, care au un design curbat, nostru cu design elegant oferă căldură, fără a sacrifica aspectul tău.Pentru cei cu parul lung, urechea buzunare sunt bine ascunse sub părul tău și greu de observat.

*3. Ușor de performanta - design-ul usor de ureche sac face accesoriul perfect pentru aer liber pe vreme rece activități.Un eveniment popular clienții folosesc ureche saci inclusiv, dar nu limitat la: alergare, schi, ciclism, patinaj, snowboarding si multe altele.Check out noastre de stil de moda pentru cei care sunt activi pe timp de noapte și au nevoie pentru a îmbunătăți vizibilitatea.

Specificatii produs:

Manopera: mână-tricotate

Material: pânză de bumbac

Dimensiune: 10x7cm / 3.9X2.7"

Specificatii: - o pereche de vânzare

Lista De Produse:

1 singură Pereche de căști

Notă:

1. Toate imaginile sunt profesional de culoare-codificate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

2. Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

ELEMENT POZE

GHID DE CUMPĂRĂTURI

1.Vă rugăm să enumerați specialrequests(culoare,pachete,etc.)În secțiunea note atunci când face plata.Dacă aveți orice proment sau doresc să cumpere mai mult...vă Rugăm să ne contactați în primul rând .

2.Dacă vrei să cumperi mai multe differenct elemente în același timp, și trebuie să plătească repetate costul de transport maritim,putem modifica prețul la tine.

3.Vă rugăm să verificați informațiile de livrare înainte de a finaliza plata:numele complet,adresa, cod postal,numarul de telefon, retc

DETALII DE TRANSPORT MARITIM

METODA DE PLATA

SERVICII

▲ Întoarcere : Dacă există orice probleme de calitate ,vă rugăm să oferim informații detaliate la noi în termen de 7 zile de la primirea coletului,va vom confirma problema și apoi oferă un mic solutii pentru tine.Toate se întorc element trebuie să fie în ambalajul original și vă rog să ofere numărul de urmărire.Și ne-suport local schimb,veți obține o garanție de griji de a se întoarce.

▲ Feedback-ul : Ne menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important!Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Apreciem 5 stele feedback-ul pozitiv, e bun pentru afaceri pe termen lung.Vom trimite, de asemenea, la fel de feedback de la tine.

  • culoare: Așa cum se arată
  • Dimensiune: 10x7cm / 3.9X2.7''
  • manopera: Mână-tricotate
  • Tip: De Buzunar, Multi Instrumente
  • Apărători pentru urechi: Cald
  • Material: Cârpă de bumbac
  • Caietul de sarcini: o pereche de vânzare
  • Vânt Ușor: Windproof

Etichete: akg y50bt caz, cald căști femei, capacul de iarna, ear muff, earmuff femeie, earbag, drăguț căști femei, apărători pentru urechi blana femei, earmuff, bose sârmă căști.

Scrie o recenzie

1 Pereche Femeile Adulte Om de Iarnă Earbags Bandless Încălzit de Căști Acoperi Vânt Ușor 20DC05

1 Pereche Femeile Adulte Om de Iarnă Earbags Bandless Încălzit de Căști Acoperi Vânt Ușor 20DC05

Scrie o recenzie

Produse similare