Produs nou

Noi Original Pentru Toshiba Satellite P850 P855 Laptop Zonei De Sprijin Pentru Mâini Tastatură Bezel C Acopere Majuscule

999 Produse

185.82lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere

1. Stare: Nou, Original (fara ambalajul original) 2. Se Potrivesc Pentru Toshiba Satellite P850 P855 Laptop 3. Pachetul include: 1 bucata 4. Notă: vă Rugăm să asigurați-P/N sau FRU Nr.este exact la fel ca părți în laptop.NU comanda piese numai pe baza Laptop model Nr.Ar putea fi diferite părți de aceeași parte dintr-un același model de laptop, astfel, s-ar putea să nu fie compatibile cu fiecare alte.Vă rugăm să verificați imagini de lista noastră cu atenție.Ceea ce am prezentat va fi exact ceea ce veți obține.

Imaginea De Referință

Un↓

B↓

Transport

1. Suntem de transport maritim din China în țările de peste mări.Sperăm că ajunge la timp.Cu toate acestea, aceasta este o livrare internationala.Timp de transport maritim extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe.Vă mulțumim pentru înțelegere! 2. Cumpărătorii ar trebui să plătească poștale din nou în cazul în care pachetul se întoarce înapoi la noi din cauza undeliverable adresa.Dacă doriți să schimbați adresa, vă rugăm să ne contactați imediat dupa plata. 3. Pentru Accelerate Int ' l Shipping, nu va fi un cost suplimentar pentru la distanță de zona de livrare. 4. Nu vom lua nici o responsabilitate pentru vămuire în țara de destinație.Dacă nu sunteți sigur cu privire la procedura si actele necesare pentru admitere, vă rugăm să consultați cu obiceiurile locale. 5. Ar putea fi importul de impozit/taxa si TVA a avut loc în destinația vamală.Acesta nu este inclus în preț și nu va fi responsabil pentru costul. 6. Vom declara mai mic pret de pe factura/transport eticheta pentru a ajuta la evitarea taxelor vamale.În cazul în care parcela încă nevoie să plătească impozit/taxa si TVA-ul, vânzătorul nu va suporta costurile.

Feedback-ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv.Vă mulțumesc pentru ajutor. 2. Dacă elementul nu este primit la timp sau nu este descrisă, vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ, dar în contact cu noi în primul rând.Dă-ne o șansă de a livra elementul potrivit.Încredere în noi și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema.

Garanție

1. Va rugam sa ne contactati inainte de returnarea produsului.În unele cazuri, a susținut defecte sunt de fapt din cauza utilizării incorecte sau alte motive care ar putea fi rezolvate prin suportul nostru tehnic. 2. Vom repara sau schimb unul nou pentru tine, fără nici o taxă în termen de 3 luni după ce ai primit produsele, dar trebuie să plătească costul de logistică. 3. Garanția nu este valabilă dacă produsele sunt afectate de utilizări necorespunzătoare în cumpărătorului final.

La final, vă rugăm să ne lăsați un 5-star feedback-ul.Ne place ★★★★★

  • Numărul De Model: P850 P855
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Yaxinglinan

Etichete: p850, cover toshiba satellite, portafolio laptop de 17, placa de baza toshiba satellite l850, asus vivobook, baterie laptop toshiba, sd toshiba, capac tastatură, kawaii keycap, c845.

Scrie o recenzie

Noi Original Pentru Toshiba Satellite P850 P855 Laptop Zonei De Sprijin Pentru Mâini Tastatură Bezel C Acopere Majuscule

Noi Original Pentru Toshiba Satellite P850 P855 Laptop Zonei De Sprijin Pentru Mâini Tastatură Bezel C Acopere Majuscule

Scrie o recenzie

Produse similare