Produs nou

Portocaliu Ars De Domnisoara De Onoare Rochii Un Umăr Rochie Drapata Timp Domnișoară De Onoare Rochii Cu Split

999 Produse

520.25lei

Adauga la lista de dorinte

Sfaturi Cald

1 culoarea de model imagine este numai pentru referință, vă rugăm să alegeți culoarea și dimensiunea atent la noastre specimene de culoare.

2. lăsați mesaj în următoarele condiții: vrei personalizat dimensiune și culoare; spune-ne exact data ai nevoie de rochie; au alte cereri în detalii rochie

3.Vă recomandăm că ați măsurătorile luate de către un profesionist inainte de a cumpara orice rochie online.Vă rugăm să urmați instrucțiuni de măsurare, și măsoară-te cu atenție.

4.nu putem face rochia exact același ca și cel din imagine, vă rugăm să înțelegeți acest lucru, pentru că nu este noastre de design, dar vom încerca cele mai bune noastre de a oferi fiecarui client o calitate de top.

5.plata este doar pentru rochie .

6.Din cauza proportionat organism este diferit pentru toată lumea ,dimensiunea standard ar putea să nu ți se potrivească perfect ( de asemenea, custom-made), vă rugăm să înțelegeți.Dar, nu vă faceți griji, puteți găsi un croitor pentru a modifica.

puteti comanda rochii în orice dimensiune

coustom făcut dimensiune , vă rugăm să ne dea măsurători

Rochie Marimi

Plus Dimensiune Rochii Marimi

Nu poate avea un pic de culoare diferite , vă rugăm să înțelegeți .

Perfect-montaj rochie începe cu perfect măsurători.Înainte de a comanda un made-to-measure rochie de DHgate.com recomandăm găsirea unui profesionale croitor local care vă poate ajuta să măsurați cu precizie.Aici, vă vom arăta care sunt necesare măsurători și cum să ia în mod corect a acestora.Avertisment: măsurarea tine la domiciliu este mai complicată decât crezi!Pentru cele mai bune rezultate, au întotdeauna măsurătorile luate de către un profesionist croitor local.

Numele transportatorului Ora Estimată în Tranzit din China spre statele UNITE ale americii Serviciu de Urmărire 2-4 zile www.dhl.com 2-4 zile www.fedex.com 2-4 zile www.ups.com 2-4 zile www.tnt.com 5-10 zile www.ems.com.cn 5-10 zile

www.ems.com.cn

POLITICA DE RETURNARE

Satisfactia ta este întotdeauna prioritatea noastră.Când a primit pachetul, vă încurajăm să verificați și asigurați-vă că rochia a fost facuta la comanda dumneavoastră caietul de sarcini.Încercați pe rochia ta cât mai curând posibil, fără a se deplasează tag-uri, modificarea, sau masina de spalat rochia.

Dacă aveți de gând să returnați un produs de la noi, ar trebui să contactați sprijinul nostru pentru clienți în primul rând; reprezentantul nostru client va clarifica pentru tine (trebuie să ne trimiteți poze rochii de a arăta greșelile).Dacă suntem de acord să restituie, aveți nevoie pentru a livra elementul înapoi la noi în termen de 7 zile lucrătoare (de la data la care ați primit produsul).Vă rugăm să furnizați o explicație detaliată în pachetul de retur, (inclusiv numărul de ordine, receptor și motivul de returnare).

Încurajăm clienții să păstreze rochiile dacă există doar o mică problemă

Putem garanta returnarea banilor doar după ce vom primi produsul în condiții bune, ca ne-am trimite la tine.Și tu ar trebui să fie responsabil pentru taxa de transport.

Dacă vom găsi că marfa nu este defect, în orice mod, sau a fost utilizat în mod abuziv, atunci nu vom rambursa orice sume de bani.

Nu vom accepta returnarea cerere pe site-primite produs doar pentru tine să ia în considerare produsul poate nu exact la fel ca și modificările necesare în stilul original al elementului subiectiv, deoarece ne va urmări cu strictețe cerințele dumneavoastră pe comanda.

Dimensiunea Erori

Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că, din cauza naturii de manoperă necesar, terminat rochia poate varia de aproximativ 1 centimetru în orice direcție a specificat măsurători.Dacă dimensiunea rochie nu a ajuns în caietul de sarcini ca cel comandat;

Noi oferim o modificare de servicii pentru clienții noștri, care poate trimite înapoi rochie cu noi si veți obține cel rochie modificat în termen de 7 zile lucrătoare.Cu toate acestea, în acest caz, clientul ar trebui să responsabile pentru taxa de transport înainte și înapoi.

Erori cauzate de clienții proprii caietul de sarcini:

Dacă eroarea de necorespunzător în ceea ce privește dimensiune/culoare care au fost făcute sau specificate de către clienți în timpul achiziționarea produselor noastre, clienții nu vor fi eligibile pentru restituiri în acest caz.

Culoare Nepotrivire

Întreaga noastră specimene de culoare sunt împușcați în funcție de materialul actuale de către compania noastră.Ne personaliza rochia in functie de culoarea specificată baze de pe ea.Cu toate acestea, setările de ecran de computer poate modifica culoarea de imagini afișate pe .Ușoară culoare neconcordanțe între culoarea de rochie și culoarea afișată pe ecran nu pot să spun că rochia este defect sau expediate greșit.Cu toate acestea, dacă sunteți siguri că ați primit elementul într-o culoare greșită, vă rugăm să trimiteți fotografii de la noastre de servicii pentru clienți de E-mail:, vom rezolva problema în termen de 24 de ore.

Clearance-Ul Personalizat Impozite

Noi nu accepta cererea de rambursare pe tine refuzul de a semna pentru parcela din cauza taxelor.

  • Maneca Stil: Un Umăr
  • Tip De Element: Rochii Domnișoare De Onoare
  • Decor: Încreți
  • Talia: Naturale
  • Built-in Sutien: Da
  • Decolteu: scoop
  • Element De Moda: Simplu
  • Tesatura Tip: JERSEY
  • Nume De Brand: cristal jiang
  • Imagini Reale: No
  • Lungime maneca(cm): Fără mâneci
  • Silueta: High/Low
  • Numărul De Model: 000
  • Rochii De Lungime: Podea-Lungime

Etichete: lolita uniformă, tin rochii, ars portocaliu tesatura, costum servitoare, domnișoara de onoare dress lung, domnișoara de onoare portocaliu, suprapunere rochie lungă, rochie de domnisoara de onoare, adult rochie de domnisoara de onoare, iro rochii.

Scrie o recenzie

Portocaliu Ars De Domnisoara De Onoare Rochii Un Umăr Rochie Drapata Timp Domnișoară De Onoare Rochii Cu Split

Portocaliu Ars De Domnisoara De Onoare Rochii Un Umăr Rochie Drapata Timp Domnișoară De Onoare Rochii Cu Split

Scrie o recenzie

Produse similare