Produs nou

25LB netic Sudare Titular de Săgeată de Formă pentru mai Multe Unghiuri Deține Până la de Lipit de Asamblare Sudare Țevi de Instalare

999 Produse

36.79lei

-17%

44.84lei

Adauga la lista de dorinte

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

25LB netic Sudare Titular de Săgeată de Formă pentru mai Multe Unghiuri Deține Până la de Lipit de Asamblare Sudare Țevi de Instalare DURABIL - Aceste sudare titularii sunt realizate dintr-un grele de construcții, care poate deține.până la 25 kg de material fără a purta orice fel și va dura ani de utilizare.

NETIC - Această bucată de sudare titularul este netic, astfel se poate ține piese de lucru.la mai multe unghiuri, lăsând mâinile libere pentru a lucra mai mult în condiții de siguranță și eficient.

CONVENABIL - design compact de netic titularii le face super convenabil.și portabil pentru a aduce în jurul valorii de, în orice mediu de lucru.

UTILIZAȚI PENTRU O VARIETATE DE APLICAȚII - netic Săgeată Titularii pot fi utilizate pentru mai mult de sudare.Folosiți-le în Sudare, Lipire, Asamblare, Marcare-off, Conducte de Instalare, Plutitor și în Perdeaua de Aplicare.

SĂGEATĂ în FORMĂ De Săgeată forma de design de acest lucru vă permite să lucrați cu diferite unghiuri în timp ce sudura piese.Poate fi folosit timp de 45, 90 si 135 grade unghiuri.

Element Greutate: 360g

Dimensiuni: 120*80*15MM

Dimensiune: 25 kg

culoare: rosu

Material: aliaj de oțel

Conținutul Pachetului:

1 x Lipit Titular

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Numărul De Model: Lipit Titular
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: comutator instrument, săgeată stencil, lipit suportul de mână, lipire ține, mâna a treia, lipire sta, titularul de sudură, weld torch titular, ochi stencil, Stoc.

Scrie o recenzie

25LB netic Sudare Titular de Săgeată de Formă pentru mai Multe Unghiuri Deține Până la de Lipit de Asamblare Sudare Țevi de Instalare

25LB netic Sudare Titular de Săgeată de Formă pentru mai Multe Unghiuri Deține Până la de Lipit de Asamblare Sudare Țevi de Instalare

Scrie o recenzie

Produse similare