Produs nou

USB 3.0 External DVD-RW Drive CD-DVD Rewriter Arzător Cititor Slim Portable Drive Optic Pentru Asus, Samsung, Acer, Dell Laptop PC HP

999 Produse

36.54lei

-36%

57.11lei

Adauga la lista de dorinte

Descriere:

Caracteristică

【Mare de Scriere & Citire de Viteză】 Max 8x dvdram-ului Viteza de Scriere și Max 24x Viteza de Scriere CD oferi de înaltă scris și viteza de citire.

【Largă Compatibil】Acest dvd extern unitatea de cd este compatibil cu Windows 98 / SE / me / 2000 / XP / Vista / Windows 10/8/7,Mac, ios(ios 8.6-10.14).Și perfect pentru PC, Laptop, Calculator complet, Internă hard disk-ul PC cititor.

【Plug & Play Tehnologie】Alimentat prin portul USB deci, doar conectați-l la portul USB și DVD driver va fi detectat.Nu aveți nevoie să instalați software-ul pentru a configura driver.

【Avansate USB3.0 Tehnologie】 USB 3.0 oferă transfer rapid de date și performanță stabilă pentru a înregistra CD/ muzica/ videoclipuri/ instala software-ul sau pentru a crea CD/DVD disc de rezervă ( de asemenea, compatibil cu USB2.0).

【Ingenioase de Design】 Acest ultra-slim CD/DVD player pentru laptop-uri echipate cu un buton de eject, astfel încât nu vă faceți griji despre dvs. de disc obtinerea blocat în interiorul acestui extern de CD/DVD.În plus, cupru plasă de tehnologie de această componentă externă, puteți fi siguri de transmisie de date stabilă.

Caietul de sarcini:

*Interfata USB: USB 3.0 (Compatibil cu USB 2.0.1.0)

*Formate suportate: DVD-ROM, DVD-video, CD-R/RW, CD-ROM/XA, CD-ROM, CD-EXTRA, CD-TEXT

*Tipuri de media acceptate : CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+RW, DVD+R, DVD+R DL, DVD-R DL, DVD-RAM

*Viteza de citire : CD-ROM: 24x Max; DVD-ROM: 8 x Max; DVD-ROM (DL): 6x Max;

*Viteza de scriere :24x CD-R , 8x CD-RW, DVD±R: 8X Max; DVD±R DL: 4X Max; DVD-R±9: 8 x Max

*Viteza de rescriere DVD+RW: 4X Max; DVD-RW: 4x Max; CD-RW: 10X Max; DVD-RAM: 3x Max

*Memorie Cache: 4M

*Voltaj: 5v

*Dimensiuni: 5.6 x 5.4 x 0.6 cm

*Greutate netă: 11.5 oz

Pachetul Inclus:

1X USB unitate CD(CD-ul nu este inclus)

1X manual de Utilizare

1X Tip c adaptor

Note:

1.Vă rugăm să conectați direct la USB sau de Tip C port de pe computer.Dacă se conecteze la hub USB sau un cablu prelungitor, poate, nu poate recunoaste Driver sau nu citeste CD / DVD.

2.Această unitate nu este pe deplin compatibil cu computerele windows 10 sistem din cauza probleme de compatibilitate între windows 10 în sine și hardware-ul extern.Vă rugăm să descărcați VLC Media player pentru a Reda DVD-uri și CD-ul

3.Această unitate cd externă nu pot lucra cu auto sau TV.

4.Vă rugăm să asigurați-vă că laptop-ul este cu suficientă putere de alimentare, o capacitate scăzută poate provoca dispozitivul nu poate fi recunoscut.

  • Greutate Netă: 11.5 oz
  • Dimensiuni: 5.6 x5.4 x 0.6 cm
  • Produse De Stare: Stoc
  • Tensiune: 5v
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Arde disc
  • Interfata USB: USB 3.0
  • Memoria Cache: 4M
  • Pachet: Da
  • Numărul De Model: Usb 3.0 extern, DVD-writer

Etichete: ce dell xps, laptop dell, cd player, asus hdd, unitate dvd usb, laptop acer, ssk, laptop hp, produsului dvd, corner weld.

Scrie o recenzie

USB 3.0 External DVD-RW Drive CD-DVD Rewriter Arzător Cititor Slim Portable Drive Optic Pentru Asus, Samsung, Acer, Dell Laptop PC HP

USB 3.0 External DVD-RW Drive CD-DVD Rewriter Arzător Cititor Slim Portable Drive Optic Pentru Asus, Samsung, Acer, Dell Laptop PC HP

Scrie o recenzie

Produse similare