Produs nou

Vioara face instalați instrumente de reparații, 1 set Vioara Bass Bar clemă lutier instrumente

999 Produse

151.50lei

-8%

164.68lei

Adauga la lista de dorinte

1 set Nou Vioara Bass Bar clemă lutier instrumente 1 set include 5 cleme, sunt realizate din Aluminiu Este foarte usor de utilizat, acesta va fi cea mai bună soluție pentru lutier.

Transport:

De obicei, vom folosi ePacket livrare din China( aproximativ 7-21 zile lucrătoare) navă a SUA, marea BRITANIE, Canada, Franța, Australia, Rusia.

Par avion prin intermediul Economiei China post office (despre 20-45 zile lucrătoare) nava în întreaga lume.

Avem, de asemenea, livra de către EMS, China standardul internațional de servicii de transport maritim, pentru door-to-door de transport maritim.Cumpărătorii internaționale– vă Rugăm să Rețineți: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Despre noi:

Bun venit pentru a Vizualiza elementul Meu.Eu vă va oferi cel mai bun produs pentru tine.Voi da tot ce am, clientul cel mai mic preț și cea mai bună calitate.

Veți obține transport rapid și de răspuns rapid.Toate articolele vor fi verificate cu Atenție și test pentru tine.Asigurați-vă că veți obține elementul în mai bune condiții.Pot să garantez că vă va place punctul meu foarte mult.

Contactați-ne:

Vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv, dacă ați primit comanda si sunt multumit.Vom face același lucru pentru tine.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau service, vă rugăm să ne contactați și să ne dea o oportunitate de a corecta înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.

  • Utilizarea: Vioara Utilizare
  • Nume De Brand: YIYANG
  • Numărul De Model: 1/4-4/4

Etichete: chitara clasica instrumente de lutier, lutier instrument, clemă de vioară, vioara, vioara de reparare, ns electric vioara, vioara bass 4, profesionale vioara, vioara lutier instrumente de vânzare, chitara de lutier kit.

Scrie o recenzie

Vioara face instalați instrumente de reparații, 1 set Vioara Bass Bar clemă lutier instrumente

Vioara face instalați instrumente de reparații, 1 set Vioara Bass Bar clemă lutier instrumente

Scrie o recenzie

Produse similare