Produs nou

Original Black Shark 2 3 FunCooler Pro BR20 APLICAȚIE de Control Telefon Mobil cu Bluetooth Cooler Ventilator PUBG Gamer Accesorii de Telefon Mobil

999 Produse

133.79lei

-49%

267.54lei

Adauga la lista de dorinte

Născut pentru Gaming

Myabe, De Asemenea, Ca:

Alte Original Negru Rechin Jocuri Accesorii

Caietul De Sarcini:

– Swift scădere a temperaturii datorită avansate TEC Tehnologie – Adaptabil la diferite modele de smartphone-uri în lățime între 67mm-88mm – iOS / Android APP de management de Conectivitate: Bluetooth 4.2 Tip Comutator: On/Off Portul De Încărcare: Tip-C Bluetooth Indicator: Verde Efect de lumină Tip: RGB Sistem Sprijinite: Android, iOS Wight: 86g Lățime: se Aplică la toate echipamentele, cu latime de 67-88 mm răcire Rapidă în 1 minut | Liniștit, nu mai mult de 34 de decibeli Halo lumina RGB compus din 12 lumini LED-uri cu 34 de modele personalizate | Foarte adaptabil: Poate potrivi pe 2.63-4.46" (67-88 mm) primăvara monteaza Bluetooth compatibil cu Rechin Kit app pentru Android și IOS

Foto Real

Caracteristici

Pro CPU Congelator: Black Shark FunCooler Pro are spate de fiecare dată când utilizați dispozitivul pentru jocuri de noroc.Acest cooler foloseste tehnologia este similară la frigider de uz casnic.Black Shark FanCooler foloseste un congelator chip și turbopropulsoare, cu gheață în jos temperatura de 14 grade în doar 1 minut.Pro Maxime și Minime: Black Shark FanCooler Pro foloseste termice Electronice, sistem de racire.Acest Ventilator observă căldură de la partea din spate a telefonului folosind Peltier efectul și comunicate de către ventilatorul de sistem.Black Shark Funcooler PRO 7 ventilatoare Ventilatorul mecanism depinde de șapte (7) paletele ventilatorului, care oferă viteza de filare a 6200RPM (Rotație Pe Minut).Aceste ventilatoare face sarcina rapid și ușor de a avea grija de Termice Electronice, Sistem de Racire.Pro RGB Show-off: Există o RGB halo de lumină de bandă, care este o combinație de 12 lumini LED-uri și 34 de modele personalizate.Veți fi capabil de a controla modele cu setările de bord pe telefon o dată ventilatorul este accesibil.Pro Adaptabilitate: FunCooler Pro este un adaptabil accesoriu care se potriveste cu toate telefoanele mobile cu 2.63 la 4,46-inch de primăvară-încărcate cleme.Aceste cleme dau o constantă și o prindere fermă pe fiecare parte a telefonului în timp ce protejarea telefonului cu silicon non-alunecare de rogojini.Pro Control Inteligent: FunCooler Pro are Bluetooth compatibilitate cu Rechinul Kit app pentru Android și IOS.Această caracteristică vă oferă control deplin asupra Fan funcționalitate.Niveluri de răcire, efecte de lumină, și de a trăi măsurători de radiatorul de pe un termometru încorporat sunt unele dintre elemente.Aceste citit pe elemente oferă o defalcare completă a statutului de Fan.

CPU Super Freeze

Jocuri de noroc este fierbinte,la propriu!Dacă ești arde noobi de pe telefonul mobil joc, atunci e doar o chestiune de timp înainte de a începe dvs. de telefon de ardere spate(coada de sudoare).Acest lucru este în cazul în care funcooler are spate.Inspirat de un real frigider de uz casnic de FunCooler combină un congelator chip și ventilator turbo,să gheața pe temperaturi de 14℃ în doar un minut.

De Mare Viteză Scăzută De Sunet

La FunCooler foloseste un Termice Electronice de Răcire sistem,căldura este absorbită de suprafața de telefon folosind Peltier efectul și lansat spre ventilatorul de sistem.Șapte paletele ventilatorului oferind o viteza de rotație de 6200 RPM face de lucru rapid de căldura eliberată de Termice Electronice, sistem de Racire.Vă întrebați cât de repede 6200 RPM este?Asta e de două ori viteza de un elicopter roter.Ventilatorul se poate deplasa mai repede decât un holicopter,dar se pare abia mai tare decât o șoaptă.Partea din față a ventilatorului care este cel mai tare punct de pe dispozitivul înregistrează un nivel sonor de numai 34 de decibeli.

LOVITURĂ DIRECTĂ!

Căldura va avea unde să se ascundă în radiatorul din Aluminiu fabricate din 147 coloanele de răcire.După ce ventilatorul este activat,praful este spulberat și telefonul începe coborârea la rece.Ne referim la RECE ca temperaturile scad până la 14℃ în doar o miunte și poate lovi un șocant de temperatură scăzută de -13.9℃ după 10 minute.

ARATĂ STILUL TAU!

Manifestare off tău stil gamer cu un RGB halo de lumină benzi realizate din 12 lumini LED-uri cu 34 de modele personalizate.

FOARTE ADAPTEABLE!

1. La FunCooler se poate atasa la orice telefon care se pot potrivi în 2.63-4.46 inch(67-88 mm) arc cleme.iPhone 11? Galaxy S20? Niciunul dintre ei nu poate scăpa de gheață prindere a FunCooler Pro. 2. Primăvară încărcate mecanism oferă o constantă și o prindere fermă să fie parte a telefonului în timp ce protejarea telefonului suprafata cu silicon non-alunecare de rogojini,astfel încât să nu trebuie să joace joc de capturare. 3. Rapid nu joaca nici la sistemul de încărcare.Doar conectați Funcooler de la un tip C încărcător cu o putere outpur de 5V/2A sau mai sus pentru a activa.

SUPER INTELIGENT

Bluetooth compatibilitate cu Rechinul Kit App pentru Android și IOS vă oferă complet bancheta din spate de control.Niveluri de răcire, efecte de lumină și de a trăi măsurători de radiatorul de temperatură de la o construit în termometru oferi o defalcare completă a ceea ce se întâmplă cu dispozitivul.Nu simt ca deschiderea aplicației dvs.?Apoi, nu trebuie să.Carcasa ventilatorului unitate are un simplu comutator on/off deci tot ce e nevoie pentru a începe de răcire este un filck.

  • Distracție Model De Cooler: BR20
  • Certificare: NICI unul
  • Featues: Pro RGB Show-off,Pro Smart Control,
  • Compatibil Cu Smartphone Android: Xiaomi Poco x3,Poco f2 Pro, Rosu mi nota 9,Huawei P30
  • Compatibil Cu Smartphone Android 2: Samsung galaxy s20,OnePlus 8
  • Distracție Cooler Zgomot: ≤34dB
  • Gamă Largă Compatibil Smartphone De Jocuri: Black Shark 2 3, Pro, Helo, ASUS ROG 3 2, Nubia Red Magic 5G, 5S
  • Nume De Brand: Black Shark
  • Aplica Dimensiune: 67-88mm latime de toate smartphone
  • Origine: NC(de Origine)
  • Gamă largă Compatibil iPhone Model 1: iPhone 12,iPhone 12 mini, iPhone Pro Max, iPhone 11,iPhone 11 Pro Max
  • Gamă largă Compatibil Model de iPhone: iPhone XR, x iPhone,iPhone 7 Plus 8
  • Baterii Incluse: No
  • APP de control: Suport Android, iOS

Etichete: oficial xiaomi, rechin jucărie, telefon pubg mobil, bluetooth primit, ventilator pentru a calcula, black shark 3 pro, cooler cpu, joystick pc, pubg controller asus, câmp de luptă.

Scrie o recenzie

Original Black Shark 2 3 FunCooler Pro BR20 APLICAȚIE de Control Telefon Mobil cu Bluetooth Cooler Ventilator PUBG Gamer Accesorii de Telefon Mobil

Original Black Shark 2 3 FunCooler Pro BR20 APLICAȚIE de Control Telefon Mobil cu Bluetooth Cooler Ventilator PUBG Gamer Accesorii de Telefon Mobil

Scrie o recenzie

Produse similare