Produs nou

Elizavecca Lăptos de Porc îndepărtarea kit cap negru de soluție 3 Pas

999 Produse

14.16lei

Adauga la lista de dorinte

Cap negru de Soluție 3 pas rezolvă problema în mod eficient de puncte negre pe nas, acnee, pori poluare, normalizeaza activitatea glandelor sebacee, face pielea curată și netedă, nu lasă urme.

Substanțe Active cu cap negru Soluție pasul 3 sunt extracte de plante: Salvie, можжевельника, Melissa, de cătină, de animale, de Mere, anason, grapefruit, Camellia, lavanda, hamamelisa, musetel, aloe vera, precum și ulei de ricin și terapeutice și preventive aditivi.

Curățare completă cap negru de Soluție 3 pas are loc în trei etape.

Etapa 1: încălzire și dilatare a porilor.

2 Etapă: profundă purificare a porilor de la poluare și prize sebacee, de ștergere de puncte negre.

3 Etapă: ingustarea porii, hidratare, liniștitor și противовоспалительное acțiune.

Cap negru de Soluție 3 pas aloe vera, extracte de salvie, ceai verde, Melisa, animale tapet, облепихи au un puternic antiseptic și efect antibacterian, elimina inflamație, durere și mâncărime, regenera epiderma; lavanda si extract de mere catifeleaza pielea, are un efect calmant; extracte, anason, Camellia restabili supletea si elasticitatea și ușura; extracte de citrice-lamaie, lime și grapefruit-hidrateaza, tonifica, satura pielea cu vitamina C.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, utilizați capul negru Soluție pasul 3 patch-uri numai în complex și urmați instrucțiunile.

Aplicație: 1) se aplică primul patch pentru 10-15 min. 2) stick-al doilea patch pe 10-15min, (până la uscarea completă a esenței prima bandă) 3) se aplică cel de-al treilea patch-uri pentru 10-15 min.

  • Nume De Brand: elizavecca

Etichete: elizavecca masca, pentru fata coreea, elizavecca ser, naiba porilor, elizavecca lăptos porc mare, coreeană cosm, elizavecca naiba porilor, elizavecca, patch-uri elizavecca lăptos de porc, crema de fata.

Scrie o recenzie

Elizavecca Lăptos de Porc îndepărtarea kit cap negru de soluție 3 Pas

Elizavecca Lăptos de Porc îndepărtarea kit cap negru de soluție 3 Pas

Scrie o recenzie

Produse similare