Produs nou

3-în-1 Multi-funcție de Acvariu Filtru Submersibil Oxigen Pompa Spray Purificator de Apă de Calitate Pesti de Acvariu Filtru UE Plug

999 Produse

40.55lei

-36%

63.38lei

Adauga la lista de dorinte

3-în-1 Multi-funcție de Acvariu Filtru Submersibil Oxigen Pompa Spray Purificator de Calitate a Apei de Acvariu Rezervor de Pește Filtru UE Plug Descriere:

Acest produs este un rezervor de pește de filtru.Acest filtru acvariu este facut din materiale de înaltă calitate, care este durabil și ecologic.Cu impermeabil excelent efect de protecție, filtru de rezervor de pește va fi mai sigur și de încredere pentru a utiliza.Filtrul nu este doar posibilitatea de a filtra, dar, de asemenea, cu capacitatea de a juca de oxigen și de reciclare a apei de calitate.Un bun și eficient instrument de a păstra dvs. de acvariu sanatoase si frumoase.

Caracteristici: Adoptarea de înaltă calitate și o excelentă protecție impermeabil material, acesta va fi mai sigur și de încredere pentru a utiliza.Cu filtru de bumbac în caseta de filtru, care poate oferi un puternic efect de filtru.Se poate absorbi ulei în mod eficient și alți poluanți pentru a menține calitatea apei.Cu oxigen a conductei de admisie pentru a juca oxigen și reciclare a apei de calitate, mai convenabil de a folosi.Caseta de filtru este anti-aspirație, care poate preveni pește și nisip pentru a fi luate în.În ventuză de cauciuc poate rezolva toate filtru de ferm pentru a asigura filtru de muncă stabil.Corpul filtrului este detasabila, acest lucru va fi ușor de întreținut și curat.Un bun și eficient instrument de a păstra dvs. de acvariu sanatoase si frumoase.

Caietul de sarcini:

Stare: 100% De Brand Nou

Tip De Element: Filtru Rezervor

Material: ABS

Tensiune de alimentare: 220~240V

Frecventa: 50HZ

Zgomot: 30-50dB

Culoare: Negru

Consum de energie: 12W, 18W, 25W, 35W(Opțional) Putere 12W 1 8W 25W 35W Debit de 1000L/H 1300L/H 1800L/H 2800L/H Filtre de Straturi 1 2 3 4 Cablu de Alimentare Lungime 114.5 cm /45.1 în ch 114.5 cm / 45.1 i n ch

114.5 cm / 45.1 inch

114.5 cm / 45.1 inch Potrivit fo r Rezervor de Pește de mai Puțin de 40cm 40~80cm 80~120cm M minereu decât 120cm Capul Pompei 0,8 m / 31.5 inch 1.2 m / 47.0 inch 1.8 m / 70 .9inch 2.2 m / 86.6 inch Dimensiunea Globală 7.2 * 18cm / 2.8 * 7.1 7 inch . 2 * 28cm / 2.8 * 11.0 inch 7.2 * 37cm / 2.8 * 14.6 inch 7.2 * de 48,7 cm / 2.8 * 19.2 inch Greutate Pachet 353 495 837 563

Pachetul Include:

1 x Filtru de Corp

1 x Cablu de Alimentare Cu Ștecăr UE

1 x Conductă de Admisie

3 x ventuze

1 x Chuck

Note:

1. Filtrul trebuie să fie complet scufundat în apă, altfel se va usca capul de mașină.

2. Vă rugăm să verificați w hether tensiunea nominală pe pompa este în concordanță cu tensiunea utilizată înainte de utilizare.

3. Poate fi utilizat numai în fr esh apa sau apa de mare, nu pot fi utilizate în alte lichide.

4. Nu funcționează mai mult de 35 de grade Celsius sau sub punctul de îngheț al apei.

5. Instalare, scoateți și curățați pompa, trebuie mai întâi să deconectați ștecherul, taie puterea de a asigura siguranța.

6. Întreținere de rutină: motorul este complet închis, rotor cu grad înalt de rulmenti, recomandat să curățați rotorul aproximativ o dată la fiecare două luni, să-l utilizați mai mult timp.

7. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

8. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

9. Stimate client, vă Rugăm să fiți siguri de a cumpăra fără a se preocupa de ștecher de adaptare.Noi vă va oferi un adaptor pentru tine în funcție de diferite țara standard și pentru a asigura o utilizare normală.

Despre feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, va rugam sa ne dea 5 Stele

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Noi vă va oferi un feedback pozitiv după ce a primit plata.Dacă sunteți nemulțumit cu elementele dvs., vă rugăm să contactați Serviciul nostru pentru Clienți.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Plata

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Despre transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

  • Nume De Brand: TOPINCN
  • Tip De Element: filtru
  • Tip: pește
  • Tensiune: 220-240V
  • culoare: negru
  • Putere: 35W
  • acvariu: filtru acvariu

Etichete: acvariu rezervor de pește, acvariu filtre canistra, filtru ciorap, sfera filtru de rezervor de pește, acvariu jeneca, acvariu filtru extern, acvariu preaplin, acvariu jebo, filtru de apa, pompa acvariu.

Scrie o recenzie

3-în-1 Multi-funcție de Acvariu Filtru Submersibil Oxigen Pompa Spray Purificator de Apă de Calitate Pesti de Acvariu Filtru UE Plug

3-în-1 Multi-funcție de Acvariu Filtru Submersibil Oxigen Pompa Spray Purificator de Apă de Calitate Pesti de Acvariu Filtru UE Plug

Scrie o recenzie

Produse similare