Produs nou

Forbell Scaun Auto Perna Anti-Derapare Dublu-Punte Respirabil ice Mătase Bunuri Auto Scaune Auto Acoperi 1BUC

999 Produse

102.20lei

-25%

136.27lei

Adauga la lista de dorinte

Acesta este un produs exclusiv dezvoltat cu noi materiale textile și concepte de design.Am petrecut 5 ani continuu de actualizare și iterarea pentru acest produs.Aceasta a fost dovedit că se poate face în mod eficient de conducere și de echitatie mai confortabil în timpul verii.În general, vara fierbinte face problema de locuri in masinile noastre crește, în special scaune de piele.Temperatura ridicată poate opărire pielea noastra.Am lucrat din greu pentru a rezolva această problemă de mai mulți ani.Am ales sandwich plasă și îngroșat 3D elastic de mătase, care sunt frecvent utilizate în vara pantofi de sport, ca dublu-strat de material de perna scaunului.Întreaga noastră perna este compusa din doua straturi de materiale cu goluri, care are un puternic recul.Atunci când corpul uman se așează pe scaun, se poate forma în continuare un decalaj între scaun și corpul uman.În timpul verii, este propice pentru circulația aerului și aer rece în mașină, astfel încât aerul rece poate ajunge la partea din spate.Proprietățile de material determina că, chiar dacă soarele este expus la soare în timpul verii, nu va fi foarte mare temperatura.În același timp, structura gol poate reduce temperatura de la suprafata.

Ca o mare durabil auto produs, vă sugerăm să luați un moment pentru a înțelege acest produs

1. Formând un strat de ventilație: produsul global este format din două straturi de elastic pânză de plasă, cu diferite grosimi și acoperite cu gel de siliciu.Interiorul elastic pânză de plasă este în formă de X sârmă de sprijin.Produsul este gol.Atunci când este utilizat, se poate forma o circulație a aerului strat între spate și fese si scaunul de masina.După transpirație pe spate, se poate evapora in timp, de a face partea din spate și fese uscat.

2. Nu afectează ventilație și încălzire a scaunului original: Deoarece materialul este gol, vara ventilație și încălzire iarna funcții ale scaunului auto sunt utilizate în mod eficient.

3. Pe termen lung, soarele nu este fierbinte, pe termen lung, rece, și nu de gheață: Pentru că materialul este fabricat din material plasă, nu este fierbinte în timpul verii.În comparație cu materialul de piele, temperatura este mult mai scăzută după expunerea pe termen lung în vară.Nu este rece în timpul iernii și se răcește mai repede, în comparație cu piele în timpul iernii. , Perna nu va fi rece, după utilizare, mai ales la început de masina.

4. Schimba atmosfera in masina: design simplu, plin de culoare, elegant și frumos, puteți schimba cu ușurință mediul intern al masinii.

5. Potrivit pentru o varietate de modele: Am calculat dimensiunea pernei scaunului în funcție de dimensiunea de scaune auto de pe piata, care este convenabil pentru a instala diverse mașini și suv scaune auto.Am făcut tetiera scaun și spătar separat pentru a face tetiera mai convenabil de a folosi.Aceasta nu se aplică la modele în cazul în care partea din față tetiera si scaunul sunt integrate.

6: Ușor de instalat și ușor de instalat: Și vom folosi non-alunecare de bază pânză și obligatoriu tip de fixare, doar deschide perna scaunului și puneți-l plat pe scaun pentru a finaliza instalarea.

7 Ușor de curățat: perna scaunului este realizat din dublu strat cu gol material, care este ușor de curățat.

Dublu întinde fire ochiurilor de plasă respirabil design perna este conceput cu dublu fir elastic respirabil ochiurilor de plasă.Dublu-strat de tesatura este susținută de dublu X-în formă de cadru.Sub presiune de 100 kg, nu există încă permeabilitate la aer de spațiu, astfel încât aerul condiționat aerul rece poate ajunge la partea din spate, și este foarte revigorant de a conduce în timpul verii.

Fagure de miere ochiurilor de plasă tesatura

Structura este din fagure de miere tubulare hexagonale ochiurilor de plasă.Materialul în sine este respirabil și umiditate, permeabilă.Nu este cald în timpul verii și rece în timpul iernii.Acesta are două-design de culoare.Este plin de culoare și minunat, la modă și de frumos, și puteți schimba cu ușurință mediul interior de masina.

Fagure de miere ochiurilor de plasă tesatura

Numele meu este Forbell.

Pentru prima dată, vom da prioritate la utilizarea de silicon anti-alunecare de acoperire pe ochiurilor de plasă respirabil, formând un nou material care combină anti-derapare și permeabilitate la aer, ceea ce duce direcție de design de produse în întreaga industrie, astfel încât perna nu alunece cu corpul în procesul de utilizare, si este mai sigur de a utiliza.

Geanta din piele de c

Vom folosi rezistentă la uzură, elastică piele ca alburn, întregul produs este la modă și de frumos!Pielea este moale, dur și friabil în timpul iernii, iar textura este ca pielea de aceeași persoană.Se simte confortabil!

Design ușor

Moda este forța motrice a progresului nostru de design, practic este direcția de gândire și de bună calitate este dorința de a lucra!Ne-am stabilit grosimea de această pernă la 0,8 cm, care este ca o pânză subțire se agata de scaunul de masina, iar sentimentul general este integrat.Nu numai că, se spală în orice moment, ușor de instalat, schimbare de culoare la fel de simplu ca schimbarea hainelor, așteaptă cu nerăbdare la alegerea ta!

  • Tip De Element: Huse De Scaun Si Sprijina
  • Nume De Brand: ForBell
  • Lățime Produs: 56cm
  • Articol Greutate: 1.6kg
  • Set Bucată: 1
  • Aplicabile Sezon: Patru Sezoane
  • Tip De Material: Matase De Gheață
  • Origine: NC(de Origine)
  • Element De Lungime: 118cm
  • Înălțime Element: 0.7cm

Etichete: broderie perna, corolla, masina pentru autocolant, e46, logan renault, piulita pentru peugeot 307, figur marvel, gna mercedes, personalizare auto accesorii, can bus pentru honda.

Scrie o recenzie

Forbell Scaun Auto Perna Anti-Derapare Dublu-Punte Respirabil ice Mătase Bunuri Auto Scaune Auto Acoperi 1BUC

Forbell Scaun Auto Perna Anti-Derapare Dublu-Punte Respirabil ice Mătase Bunuri Auto Scaune Auto Acoperi 1BUC

Scrie o recenzie

Produse similare