Produs nou

DPL Motor Curea de Distribuție de Instalare Removal Tool Set Pentru Subaru Forester Fuliei arborelui cu Came Cheie Titularul Masina Instrumentul de Reparare

999 Produse

124.50lei

-9%

138.33lei

Adauga la lista de dorinte

Produse Descrieri:

Apăsați oțel w/phosphat termina.Instrument Perfect pentru cam sigiliu de reînnoire, chiulasa îndepărtare, sau motor lacrimă coborâșuri Pinion specifice interfață nu va rotunji interne scripete spline ca alte modele Permite eliminarea certificatelor pentru drept de vot de admisie cam pinioane, fără a deteriora cam sau pinion

3-litera a arborelui cu Came Fulie Instrument:

1,Apăsați din oțel w/phosphat termina. 2,de A utiliza pentru fixarea curelei de distribuție și ușor pentru a elimina sau instalați-l. 3,partea din Fata cu 3 puncte, care ar putea repara cureaua de FORESTER. 4,Funcționează cu: 04+ Subaru Impreza WRX STI (consumul de came numai) *Include JDM Ver.9 STI 06-14 Subaru Impreza WRX (consumul de came numai) 04-11 Subaru Forester XT (consumul de came numai) 05-10 Subaru Legacy GT (consumul de came numai) 05-10 Subaru Outback XT (consumul de came numai) 04-06 Subaru Baja Turbo (consumul de came numai) 06 Saab 9-2X Aero (consumul de came numai)

12-dinte cu came fulie cheie:

1,Apăsați din oțel w/color placat cu zinc. 2,Conceput pentru a elimina și instala camshafy scripete 3,partea din Față cu 12pt/160mm,ar putea fi folosit pe centura 6pt și 12pt 4,Sutible pentru subaru Impreza, EJ20 motor Plastic și fier scripete sunt ambele disponibile.Bine-instrument conceput pentru a preveni fulia de la rotaing, apoi se extrage central fixat cu șurub.Avertizare: Pentru a instala centrale șurub cu cuplu de 30 Nm atunci tinghten 45 de grade.Aplicabile: Pentru Subaru Impreza GT1999, Impreza 1600c.c , 1800c.c , 2000c.c este Utilizată pentru a ține fuliei arborelui cu came pe perioada 2002-2005 Impreza WRX cu 2.0 turbo Acest instrument nu se va potrivi 2005 2.0 Turbox cu variale cam de distribuție.

Transport

1 .Am expediat instrumentele noastre peste tot în lume.Dacă țara dumneavoastră nu este aprobat în sistem, vă rugăm să ne contactați pentru costul de transport maritim.

2 .În general, produsele vor fi expediate în termen de 3 zile lucrătoare după plata compensate fi primit.

3 .Vă rugăm să verificați adresa dvs.,noi nu suntem responsabili pentru orice livrare din cauza incorecte sau care nu pot fi livrate adresa.

4 .În mod normal, ordinea este trimis prin China Post.Va ia o lungă perioadă de timp.De asemenea, vom putea livra comanda prin UPS, FEDEX, TNT, ARAMAX,Shunfeng Express, cu un preț competitiv.Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de alte moduri de transport.

Taxe Vamale:

În cele mai multe timp, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale.Noi va declara ca o probă și o valoare scăzută pentru a evita taxa.

Dar, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă.Nu suntem răspunzători de orice taxe vamale, vă Rugăm să

verifica politica vamală la propriul loc, cum ar fi Italia și Olanda.Dacă trebuie să plătească taxele vamale,

este de datoria ta să-ți propria țară, cumpărătorul ar trebui să înțeleagă această situație.

Politica De Retur:

1 .Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine.Toate articolele vor fi atent verificate și ambalate în condiții bune.

2 .Oferim 3 zile mort la sosire garanție de înlocuire de la data primirii.Cumpărătorul suportă revenind taxa de transport maritim, și vom mail înlocuirea la costurile noastre după primirea returnat.

3 .Înlocuire sau de restituire vor fi emise pe articolele primite.

Feedback-ul:

1) Dragă prietene,mai devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2) Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii,

sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

  • Element De Lungime: 30inch
  • Înălțime Element: 10inch
  • Caracteristici Speciale: Distribuție Al Arborelui Cu Came Instrument
  • Origine: NC(de Origine)
  • Articol Greutate: 2kg
  • Lățime Produs: 20inch
  • Numele Modelului: HTT1006
  • Tip De Material: OȚEL
  • Nume De Brand: DPL

Etichete: extractor pentru scripete, vw vag calendarul instrumente, subaru impreza, centura serpentine instrumente, set chei tubulare, masina buna, suport etichetă, dispozitiv subaru forester, t10172 vw instrument, partea din oțel scripete.

Scrie o recenzie

DPL Motor Curea de Distribuție de Instalare Removal Tool Set Pentru Subaru Forester Fuliei arborelui cu Came Cheie Titularul Masina Instrumentul de Reparare

DPL Motor Curea de Distribuție de Instalare Removal Tool Set Pentru Subaru Forester Fuliei arborelui cu Came Cheie Titularul Masina Instrumentul de Reparare

Scrie o recenzie

Produse similare