Produs nou

Geeetech A20 DIY Imprimantă 3d de Înaltă Precizie Montaj Rapid Cu GT2560 Bord din Aluminiu, Profil de Cadru de Break-Reluarea Capacitatea de

999 Produse

1 175.32lei

-30%

1 703.34lei

Adauga la lista de dorinte

Geeetech A20 Imprimantă 3D

Descriere

Bazat pe feedback-ul clienților, Geeetech A20 imprimantă 3D este conceput pentru a fi de încredere, cost-eficiente și ușor de asamblat.Rulează stabil, acesta oferă printuri de calitate și vă oferă satisfăcătoare experiență de imprimare.

Păstrarea Prusa I3 imprimante 3D' structura fixata, sa modularizate design vă oferă un ușor de asamblare experiență.Componentele electronice sunt integrate în cadru inferior, făcându-A20 constantă și consolidarea sale rezultate de imprimare.

Cu construi volum ca 255*255*255mm3, A20 face cele mai bune de construcție platformă și vă oferă o vedere completă de imprimare detalii.Bine-proiectat extruder reduce foarte mult riscul de colmatare sau scurgeri.Bowden design de extruder face capul de printare muta ușor și stabil, îmbunătățind eficiența de imprimare.V-în formă de roți și șine pe fiecare axa, realizat de rezistente la uzură profil de aluminiu, ar putea, într-o mare măsură, reduce imprimare zgomot și vă oferă o liniște de imprimare 3D mediu.Angajarea carbură de siliciu de sticlă cu un strat special pe ea, clădirea platforma de A20 este chiar și de o mai bună aderență.Focar încălzește uniform și rapid ar putea ajunge la țintă temp.În plus, este o bucată de tort pentru a lua fața de imprimare în jos platforma când focar se raceste.

Dispunând de imprimare precizie de 0,1 mm, A20 oferă rafinat printuri cu textura delicata, elegant contur și structură stabilă.Pauză-reluarea capacitatea și filament de detector sunt două caracteristici practice pentru a escorta dvs. de imprimare călătorie.

A20 vine cu SURSĂ DESCHISĂ GT2560 bord de control, oferind spațiu nelimitat pentru tine de a modifica firmware-ul și să se joace cu imprimanta.Combinat cu 3D modul Wi-Fi, A20 vă invită să vă bucurați de confortul de cloud imprimare 3D soluție, prin care ai putea bucura de 50.000 de modele 3D gratuite, cloud slicer și control de la distanță pe imprimanta pe EasyPrint 3D App.Această auto-a dezvoltat App este receptiv și ușor de utilizat.

Detaliile De Livrare 1. Această Imprimantă 3D va fi trimis prin express, ★Dacă alegeți un depozit de peste mări, nu va ia 5-7 de afaceri de zile pentru a livra. ★Dacă alegeți un Chinez depozit, în funcție de regiune, va dura aproximativ 15-20 de zile sau mai mult. ★Dacă adresa ta, sunt zone îndepărtate, trebuie să plătească taxe suplimentare. 2. Vă rugăm să confirmați că se pune un corect și complet, adresa de livrare aici.Ești responsabil pentru transportul cost suplimentar în cazul în care pachetul a fost returnat pentru că a greșit adresa.Vă rugăm să rețineți:Logistica rus despre imprimantă 3d este foarte strict,avem nevoie de a avea o discuție cu comanda dumneavoastră Dacă alegeți din china depozit imprimantă 3D Suport ★ vă Rugăm să verificați produsul imediat după primirea bunurilor, asigurați-vă că primirea este completă, vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări. ★ Perioada de garanție este de 1 an ★ Dacă orice parte s-a stricat în funcționarea corectă în timpul sau în timpul transportului,vom înlocuiți-le pentru tine. ★Noi nu recomandăm că clienții perie propriul firmware, de themself .deci noi nu suntem responsabili pentru problemele cauzate de aceasta Avem specialtechnical echipa de suport pentru a vă ajuta să rezolve problema.Orice problemă despre imprimanta 3D mașină,vă rugăm să ne contactați.vom lucra cu tine pentru a obține imprimanta dvs. înapoi pe pistă din nou.Informații Despre Companie: Geeetech Technology Co., Ltd.este o întreprindere de înaltă tehnologie specializata in dezvoltarea si distribuirea de imprimantă 3d și produse conexe.Avem capacitatea de a oferi încredere și durabil IMPRIMANTĂ 3D produse.

  • Imprimare precizie: 0,1 mm
  • Nume De Brand: GEEETECH
  • Numărul De Model: A20
  • Certificare CE: Da
  • Diametrul Filamentului: 1,75 mm
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tehnologia De Imprimare: FDM
  • Max temp pentru focar: 100℃
  • Software-Ul De Control: EasyPrint 3D, Repetier-Gazdă, Simplifica 3D, Cura, Slic3r, etc.
  • De A Construi Volum: 255*255*255 mm
  • Diametru Duza: 0,4 mm
  • Sistemul De Operare: Windows, MAC, Linux
  • Max temp pentru extruder: 250°C
  • Filament: ABS / PLA /lemn-polimer/PVA/SOLDURI/PETG, etc
  • Color Viteza De Imprimare: 180 mm/s(max)

Etichete: clank, Imprimanta 3d accesorii de profil, Imprimante 3d 3, hotend v6, elegoo rășină, guid liniare feroviar, GEEETECH, qidi, șurub senzor de temperatură, prusa imprimantă 3d diy.

Scrie o recenzie

Geeetech A20 DIY Imprimantă 3d de Înaltă Precizie Montaj Rapid Cu GT2560 Bord din Aluminiu, Profil de Cadru de Break-Reluarea Capacitatea de

Geeetech A20 DIY Imprimantă 3d de Înaltă Precizie Montaj Rapid Cu GT2560 Bord din Aluminiu, Profil de Cadru de Break-Reluarea Capacitatea de

Scrie o recenzie

Produse similare