Produs nou

Personalizate HDPE umbra soare naviga UV Top Baldachin în aer liber Patio Gazon

999 Produse

40.88lei

Adauga la lista de dorinte

Tip

Umbra naviga & net HDPE

Brand

OSIMLEAD caietul de sarcini Personalizate dimensiune, pls contact cu mine prin WhatsApp / Trademanager Materiale

HDPE

Rezistent la intemperii

Blocuri de până la 95% din sunray

Greutate

185g/m2

Plata

Escow,transfer bancar

Domeniul de utilizare

Umbra vele sunt larg uesd în aer liber, zone de locuit, cum ar fi port auto, piscine, gropi de nisip, zone de joacă pentru copii și așa mai departe.Deoarece acestea pot fi ușor de instalat și eliminat atunci când este necesar, cu excepția protecția lor de sori razele nocive.Umbra vele poate fi de asemenea folosit ca un cort temporar de vânt și ploaie.

Is_customized

DA

FAQ

Q: Este umbra ta naviga robust și firma?Cât despre viață?

A: Suntem specializati in diferite forme de recreere în aer liber produse, inclusiv umbra naviga, jaluzele, soare foaie, vele umbră pentru plante suculente etc. Științifică, proiectare, calitate garantată, top-artificiale, cumpara soare-blocarea produse, alege Osimlead prima.Acesta poate fi folosit de 3-5 ani.

Q: Este umbra naviga ușor de instalat?Cum să instalați?

A: este ușor, va rugam sa ne vezi ghidul de instalare.

Q: accesorii?

O: 1. Gratuit accesoriu, inclusiv: PE frânghie, de 1,5 m/pc (triunghi umbra sail se va potrivi 3 buc PE frânghie; dreptunghi/pătrat umbra sail va meci de 4 buc PE frânghie.) 2. Plata accesorii: pad ochi, extinderea cârlig, snap hook, turnbuckle, S-cârlig.

Q: câte zile de la expedierea mărfurilor dacă aș personaliza umbra naviga?

O:Dacă plătești înainte de ora 12:00 ora locală, vom organiza producția în după-amiaza, expedierea în termen de 5 zile.Dacă întâlnesc Oficial Chinez Festival sau în timpul orelor de vârf, acesta va fi în întârziere de o zi.De obicei va fi expediat în termen de 3-7 zile lucratoare.

Q: Dacă am vrea să personaliza 2.5*4m umbra naviga, ce trebuie să fac?

A: Doar alege forma, culoarea, apoi introduceți zona:2.5*4=10m2.

Q: de Ce faci umbra vele au curbe în perimetrul?

O:Am tăiat intenționat la aproximativ 7 la sută arc în perimetrul de umbra velelor astfel încât, atunci când velele sunt tensionate au trageți materialul în centrul pânzele strânse.Vele umbra fără aceste curbe nu va tensiune în mod corespunzător și nu va fi întinsă.

Q: Sunt UV și blochează soarele la fel cu toate culorile?

A:No.In general de culoare mai inchisa nuante bloc de mai mult soare și razele UV și de a oferi mai multă umbră.Cele mai multe vele umbra bloc aproximativ 90% din UV-a și UV-b.

Atenție Vă Rog !!!

Dacă veți plăti doar USD7.90, care este de 1 metru pătrat (NU include taxa de curierat), și nu răspunde în termen de 5 zile, vom expediere stil C (margine dreaptă, D-inel în fiecare colț), spune 1m*1m.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3) Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4) imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5) durata de TIMP de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7) din Cauza statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8) Timpul De Livrare:

) Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3) va Vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Funkit.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4) Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1) Cumpărătorul devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2) Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

  • Utilizarea număr fix de an: 5-8 ani
  • Tip: Copertine
  • Naviga Material: HDPE
  • Usd/metru: 10.9 dolari pe pătrat
  • Metoda De Operare: manual
  • Nume De Brand: OSIMLEAD
  • Umbrire Rata: 92-95%
  • Naviga Finisare: Protecție UV
  • Pot fi personalizate: Y
  • 1 metru/g: 185
  • Material Cadru: Coarda
  • Numărul De Model: k185-0000
  • Domeniul De Aplicare: În Aer Liber Protecție Solară

Etichete: wmay baldachin copertine, z2 compact, larg baldachin în aer liber, picnic la umbra, pliere automata baldachin, carport pentru masina, oțel baldachin paranteze, Umbra, popping cort baldachin cadru, mobilier terasa.

Scrie o recenzie

Personalizate HDPE umbra soare naviga UV Top Baldachin în aer liber Patio Gazon

Personalizate HDPE umbra soare naviga UV Top Baldachin în aer liber Patio Gazon

Scrie o recenzie

Produse similare