Produs nou

5W Luminozitate Ridicată Spoturi D120mm Baza 16 Schimbare de Culoare RGBW Sursă de Lumină Led Reîncărcabilă 4000mah transport gratuit 1 buc

999 Produse

144.53lei

Adauga la lista de dorinte

5W Luminozitate Ridicată Spoturi D120mm Baza 16 Schimbare de Culoare RGBW Sursă de Lumină Led Reîncărcabilă 4000mah transport gratuit 1 buc

Descriere Produs:

Caietul de sarcini: Tip de Element:Lampa de Baze de Nume de Brand:Skybesstech de Baza Tip:LED Caracteristici:16 rgb culoare schimbare de Garanție:1 an Număr Model:5W Spoturi de Bază Material:PC+ABS de sarcini Numele Produsului:rezistent la apa IP65 încărcare Directă de la distanță IR RGBW LED sursă de lumină de Culoare:RGB 16 schimbare culoare Iluminare:SMD 5050 Super-luminoase Durata de Viata LED:50.000 ore rezistent la apa IP Rating:IP65 Baterie:4000Mah baterie Reîncărcabilă Litiu Caracteristici Principale: 1.Dimensiune: D120mm 2.Net Greutate: 0,3 kg/buc 3. Material: PC+ABS Locuințe 4. 24 taste IR control de la distanță pentru a alege de 16 culori si 4 auto schimbare moduri de culoare,distanta de 5M-15M 5.120 MM jos RGBW sursă de lumină LED 5W 6.Adaptor: AC 110-265V,5V1A sua/marea britanie/aus/euro în plus pentru opțiune, vă Rugăm să indicați care tip încărcător de care ai nevoie. 1,5 m cablu de date USB,încărcare directă Jack disponibile.

Fotografii De Produs:

Acesta poate fi folosit de mai jos pentru deschidere 120mm diametru în partea de jos a elemente,efectul este perfect:

Control de la distanță de instrucțiuni:

Pentru a activa, scoateți bateria separator de film.

Power-On ("red")

De putere-OFF: ("negru")

Control Luminozitate: Luminozitate

De Control al vitezei: "Flash", "Strobe", "Fade" sau "Smooth modul

Flash mode: schimba de 7 colorus

Modul Strobe: flash (alb)

Mod de decolorare: intermitent 7 culori

Buna mode: schimbare lentă de întregul spectru de culori

Culoare butoane: directe alegerea de culori

Toate cele 16 culori schimbătoare

Vă rugăm să contactați cu noi pentru alte dimensiuni disponibile gratuit de transport maritim de mai jos:

Model NR.Nume Produs Dimensiune(cm) Buc/CNT G. W. (KGS) dimensiuni Ambalare (CM) CBM/CTN 24leds sursă de lumină led Ø117 20 10 37*37*37 0.051 6leds sursă de lumină led Ø120 20 8 35*35*35 0.043 12leds sursă de lumină led Ø120 20 10 37*37*37 0.051

Modul cu LED-uri si Baterie&Accesorii:

Certificat Certificat:

Catalog Complet:

Fabrica De Introducere: Shenzhen Skybess Tech Co., Ltd a început led producția de mobilier din 2007, este un producător profesionale de iluminat mobilier în aer liber și mobilier de agrement, produsele actuale până la mai mult de 150 de articole, care sunt perfecte pentru decoratiuni de gradina, Casa, evenimente, Petrecere, baruri, cluburi de noapte, hoteluri, birouri etc.

Skybess fabrica detine avansate de turnare prin rotație echipament de rotație atelier de turnare, iluminat cu LED test atelier și atelier de Asamblare.Cu un management excelent și echipei tehnice, Și OEM &ODM ordinele sunt binevenite.

Toate produsele noastre sunt conforme cu CE, ROHS, FCC, UL certificat, cu SGS, AMS rapoarte de încercare pentru exportatori.Europeană, Australia, America de Nord, Rusia este principala piață.

Produsele Noastre Principale:

LED minge,Cub LED,LED găleată de gheață,Masă LED,LED Scaun,LED Contra,LED Scaun,CONDUS de ou,lămpi cu LED-uri,LED-uri de plantat,a CONDUS canapea și masă, etc.Fiecare serie este de Led-uri cu diferite dimensiuni și modele.Cu ingineri cu experiență și echipa de service, vom oferi servicii one-stop pentru clientii nostri.

În cazul în care pentru a utiliza pentru:

Acest lucru a CONDUS elemente pot fi utilizate la KTV lobby,cafenea,magazin de Noapte,Disco,Club,Parcare,Gradina,piscina,Vila,Cinema,Plazza,Plaja,Gradina Interioara,Supermarket,vile Private,Pub,curte Privata,Restaurante,Nunta,Hotel,Casa eveniment partid și Piscină, decoratiuni, este perfect pentru gradini, evenimente în aer liber.

Ghid FAQ:

Cum să fac să nu-Mi curăț produse cu LED-uri?

Doar stergeti produsele cu o cârpă umedă în mod regulat pentru a le menține curate.

Ceea ce face rezistent la apă grad de protecție IP65 Înseamnă?

Cele mai multe dintre produsele noastre au rezistent la apă Grad de protecție IP65 ceea ce înseamnă că sunt complet rezistent la apa.

Există o garanție politică?

Toate LED-produsele comercializate sunt acoperite de un 12 luni și PE locuințe 3 ani în garanție și începe de la data achiziției, pe de vânzare record.

Ce tip de plăți, ai accepta?

Acceptam T/T,Western Union,Card de Credit,Paypal,Comerciale de Asigurare și Plăți Sigure.

Când pot obține prețul?

Noi, de obicei, citat în termen de 12 ore după ce vom primi cererea dumneavoastră.Dacă sunteți foarte urgent pentru a obține prețul, vă rugăm să sunați-ne sau spune-ne în e-mail, astfel încât va vom raspunde anchetă prioritate.

Puteți face design-ul pentru noi?

Da,avem o professinal echipa având o bogată experiență în proiectare laminat,sistem de iluminat în curs de dezvoltare și de fabricație.Te rog, spune-ne ideile dvs. si va vom ajuta să realizeze ideile dvs. într-un element perfectă.Puteți plăti pentru taxa de turnare și propria matriță de yourselfe sau putem coopera la turnare.

Cât timp mă pot aștepta pentru a obține proba/ container și cum să fac dacă nu primesc colete cu succes?

  • Baterie: Baterie reîncărcabilă litiu (4000MAh) DC
  • Ocazie: De Ziua mamei
  • Cost/timp de Utilizare: 6-8 ore / 9-11hours
  • Material: PC+ABS
  • Dimensiune: D120mm
  • manopera: Rotație De Turnare
  • Sursă De Lumină Led: 5W Spoturi
  • model: Culoare Solidă
  • Numărul De Model: 12LEDs
  • Materialul Carcasei: PC+ABS Locuințe
  • culoare: RGB 16 culori schimbare
  • Numele produsului: 5W încărcare Directă de la distanță IR RGBW LED sursă de lumină
  • Iluminat: SMD 5050 Super-luminos LED-uri

Etichete: dmx led, dmx rgbw, airpod caz pungă, airpod cazul inima, airpod caz dior, airpod caz jordan, airpod de lux, airpod de brand caz, dmx led par, dj led.

Scrie o recenzie

5W Luminozitate Ridicată Spoturi D120mm Baza 16 Schimbare de Culoare RGBW Sursă de Lumină Led Reîncărcabilă 4000mah transport gratuit 1 buc

5W Luminozitate Ridicată Spoturi D120mm Baza 16 Schimbare de Culoare RGBW Sursă de Lumină Led Reîncărcabilă 4000mah transport gratuit 1 buc

Scrie o recenzie

Produse similare