Produs nou

ZONESTAR Triple-Extruder Trei Culori Hotend 3-IN-3-Duza de 0.4 mm Imprimantă 3D Piese cu Filament de 1.75 mm

999 Produse

187.51lei

-8%

206.05lei

Adauga la lista de dorinte

3-LA-3-hotend: Există trei filament de canale de intrare și trei duze, fiecare filament are propriile sale independente de topire și scurgere canal, acestea nu sunt amestecate.

NOTĂ:

1. TREBUIE să adăugați un ventilator de răcire pentru răcirea radiatorului de hotend, dacă temperatura este de peste 65 ℃ pentru un timp, poate provoca-l să fie înfundate.

2. Pentru hotend de multi duza, trebuie să fie ajustate cu grijă să păstrați duza la aceeași înălțime,în caz contrar aceasta va cauza imprimarea de vina.

R3 hotend 24V 1 set 3-IN-3-Hotend, asamblate 24V/50W cartuș de încălzire și senzorul de temperatură

1、timpul de Livrare poate varia în special în timpul sezonului de vacanta, și dacă nu ați primi bunuri peste ora programată(vreme rea, etc.),vă rugăm să contactați-ne în timp, vă mulțumesc!

2、Dacă adresa dvs. este în zonă de la distanță de la compania expres, aveți nevoie să plătească suplimentar la distanță, taxă, valoarea este de aproximativ US$30 la 50 de dolari SUA;agenții Noștri de vânzări vă va contacta cu tine.înainte de a livrat coletul.

1、 Clienții trebuie să cunoască legile de import în țara dumneavoastră înainte de a comanda, transport gratuit nu include taxa de import, Verifica inainte de a comanda!

2、putem semna un scăzută valoare declarată personalizat cost.dacă aveți alte solicitări, doar lăsați un mesaj în scopul de observație coloana sau contactati-ne

1 、pachetul a fost temeinic verificate și ambalate cu atenție înainte de expediere.e recomandat să ia o fotografie de pachet, atunci când primiți-l și trageți un clip video atunci când deschideți pachetul.

2、 Daca e pe stoc, vom aranja culoare aleatorii PLA pentru tine .Nu acceptăm disputa din cauza culorii de cadou cu incandescență.

3、 cablu de Alimentare: în general, va fi cu cei ca standard național de configurare implicite.

4、 Document: se uită în card SD și, de asemenea, disponibile la nor de stocare.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați-ne cinci stele feedback-ul.Dumneavoastră aviz pozitiv este important pentru noi.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca cu un neutru sau negativ opinia.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema, vă mulțumesc!

  • Tip: Se amestecă culoare Hotend
  • sârmă lungime: 1.5 m
  • Tip De Element: Sfârșitul Fierbinte
  • Tensiune De Lucru: 24V
  • Duza: 0,4 mm Default
  • Numărul De Model: Trei Extruder Hotend
  • Recomand Cu Filament: PLA, PVA, ABS, AAS etc.
  • Origine: NC(de Origine)
  • Filament: 1,75 mm
  • Nume De Brand: ZONESTAR

Etichete: hifu piese 3d, hotend, v duza, zonestar 3d printer manual, Imprimare 3d teflon, enail, Imprimare 3d hotend, negru cu incandescență extruder, cupru hotend, filament filtru.

Scrie o recenzie

ZONESTAR Triple-Extruder Trei Culori Hotend 3-IN-3-Duza de 0.4 mm Imprimantă 3D Piese cu Filament de 1.75 mm

ZONESTAR Triple-Extruder Trei Culori Hotend 3-IN-3-Duza de 0.4 mm Imprimantă 3D Piese cu Filament de 1.75 mm

Scrie o recenzie

Produse similare